Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsömbi

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokan vannak, akik ingyenes cuccokat használnak. Általában olyanok, akiknek van ideje babrálni az ilyen eszközökkel.Vannak olyan események amikor baj van és kell gyorsan egy megoldás, akkor és ott valami ami megoldja a bajt. http://free.pandasecurity.com/hu/Ezen az oldalon…..
VirusOrszág Vírusirtó tesztek 2010.01.19 10:38:17
Szinte hihetetlen, de az embereket a vírusirtó tesztek érdeklik a legjobban. Alapvetően ez miért érdekes egy vírusirtó gyártó ügyvezetőjének blogjában? Hátkéremszépen azért, mert amikor megkérdezzük az ügyfeleket, akkor mindig az van, hogy az nem is annyira fontos, mert azokat…..
Zsömbi 2010.01.20 17:15:07
@Tomi1977: Igen, a helyezések általában attól függnek, hogy éppen melyik vírusirtó cég szponzorálja a tesztelőket. :-)
Zsömbi 2010.02.01 16:50:48
@zspanda: támogatom felvetésedet, mármint hogy ne az agresszív marketinggépezet hozzon helyettünk döntést, hanem valós, objektív, általános user felhasználásokon alapuló tesztek döntés el, hogy mely AV-k és IS-k az ajánlottak.

Egyébként én elégedett lennék a Pandával és ezt nem azért mondom, mert ez a termék eme blog szponzora. :) Szeptemberben megvásároltam a 3 licenszes Global Security 2009-et (amit frissítettem 2010-re), de sajnos már másodjára szedtem le a notebookomról egy nagyon bosszantó hiba miatt: van úgy, hogy Vista bebootolás után, mikor feláll a Panda védelme, akkor 70-90%-ot emészt fel a CPU-ból igen hosszú ideig és ez nagyon zavaró és nem tudom, hogy mi az oka. Azt sem mondanám, hogy a notebook erőforrása lenne kevés hozzá, mert egy kétmagos, 2GHz-es AMD proci van benne, 3GByte DDR2 RAM-mal, szóval azt hiszem ennek elegendőnek kellene lennie.
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
A Magyar Bloggerszövetség múlt pénteki sorsfordító összejevetele kapcsán (Uj Péter Elnök teljes beszéde elolvasható itt) lapszemlézzük a beérkezett reakciókat.  A legelső reakció Angelviától jött órákkal az esemény után: Bloggervizsga és igazolvány. Sajnos…..
Olyan volvóssal találkozott Zsömbi az M3-as autópályán, akinek feltehetően igen rossz napja volt és levélírónk rávillogása valami olyasmit eredményezett, mint amikor a szomszéd becsönget, hogy megkérdezze, mi ez a gázszag. Vagy szimplán egy baromállat volt. Érdekelne azért az…..
Zsömbi 2009.07.13 11:52:31
@gpetersz: Miért is vagyok bunkó? Azért, mert optimistán azt remélem, hogy a megengedett maximális sebességgel halad valaki a belső sávban?
A Google hamarosan egy újítást vezet be az AdSense szolgáltatásában, nevezetesen az Érdeklődésen alapuló hirdetést. Hogy mit is jelent ez pontosan?Egyrészt ezentúl hirdetéseinket a felhasználók érdeklődési körének megfelelően jeleníthetjük meg. Tehát ha valaki a pénzügyi…..
AdSense Rendszer bug? 2009.03.04 12:45:00
Úgy látszik a Google AdWords robotjai nem végeznek 100%-osan tökéletes munkát. Ezt jól bizonyítja az alábbi hirdetésről készített screenshot is:Hogy mi ebben a különös? Rendkívül egyszerű: a címsorban az üzemorvos.hu szöveg található, de a megjelenített URL cím és a…..
AdSense Fraud klikkek aránya 2009.02.09 15:24:00
A Click Forensics Inc. nemrég közreadott egy tanulmányt, melyben értékes és egyben érdekes információkat olvashatunk a Google és Yahoo rendszereiben lévő fraud, vagy másnéven hamis klikkelések arányáról.Ebből pár fontosabb adatot emelnék ki:A szektor egészét tekintve 2007.…..
AdSense Érdekes megjelenítés 2009.02.03 14:52:00
Sokan sokféleképpen próbálnak ügyeskedni AdSense hirdetések megjelenítésével kapcsolatban, melyekre a Google szigorának vas keze általában gyorsan lecsap. Ezért is volt számomra meglepő az a két hirdetés, melyeken megakadt a szemem a vezess.hu portál olvasgatása közben.Na és…..
autózz! Kiszedlek a kocsiból! 2008.08.13 07:06:00
Különösebben meg sem lepődök Zsömbi levelén, mert tegnap magam is láttam egy autós-motoros ordibálós jelenetet az irodánk erkélyéről, ami tükörlerúgással végződött. A lenti történet szerencsére nem fajult tettlegességig, de ez csak aktuális főhősünk hidegvérmegőrzési…..