Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papp Csaben

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Pénteki pletykák 2022.11.25 12:58:58
A holland sajtó pár napja arról számolt be, hogy a rendőrség letartóztatta Mohamed Ihattarent, aki bár a Juventus játékosa, ám az elmúlt időszakot Hollandiában, az Ajaxnál kölcsönben töltötte. A letartóztatást követően azonban nemrégiben friss hír is érkezett, a játékos elhagyta a rendőrségi fogdát,…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus csapatkapitánya, Giorgio Chiellini a szezon végén elhagyhatja Torinót, hogy az MLS-ben fejezze be pályafutását. A veterán védő múlt nyáron ugyan 2023-ig meghosszabbította szerződését a klubbal, a tény, hogy az olasz válogatott a rájátszásban végül az…..
Múlt hétvégén a Juventus magabiztos győzelemmel tért haza a Lazio otthonából, majd hét közben megsemmisítő vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörében a címvédő Chelsea vendégeként. A zebramezeseknek szombat este sem lesz könnyű feladatuk, hiszen az utóbbi években komoly tényezővé előlépő…..
Papp Csaben 2021.11.28 00:41:03
@alexGicamo: Sziasztok! Köszi a segítséget és a kérdést. Szerencsére még időben eljutottunk a stadionhoz, ahol leolvasták az Mo-on készített antigén tesztemet...nem felelt meg...de senki nem tudta megmondani, hogy miért. Ezért aztán siettünk a legközelebbi gyógyszertárhoz, ahol nagyon rendesek voltak és ingyen csináltak tesztet, ill. kb. 15 perc elteltével kaptam e-mailt és egy papírt a negatív tesztről. Legalább ez simán ment...szóval a lényeg, hogy sikerült bejutni a meccsre. Sajnálom, hogy vesztett a csapat, de az atmoszféra így is elképesztő jó volt. Remélem még sikerül eljutni valamikor.
Maurizio Sarri több mint 300 napja hagyta el a Juventust, új csapathoz nem szerződött, a minap pedig a Sportitalia műsorában megtörte a csendet, s számos Juventusszal kapcsolatos témáról beszélt. Mivel töltötte napjait a Juventus utáni időszakban? „Semmi különössel, azzal foglalkoztam, amire az…..
Papp Csaben 2021.07.06 17:04:04
A Benevento elleni vereség után a Juventusnak nem maradt reális esélye a címvédésre és a zsinórban tizedik scudetto begyűjtésére, így a bajnokságban a zebramezesek célja a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyek egyikének megszerzése maradt. Szombat kora este az Öreg Hölgy a szezon során…..
Papp Csaben 2021.04.03 17:42:56
Papp Csaben 2021.04.03 17:50:18
@Apuleius: Köszönöm!
Papp Csaben 2021.04.03 17:57:41
@bartender: Köszönöm!
Andrea Pirlo a Fiorentina elleni borzasztó évzárás után azt mondta, többet soha nem akar ilyen rossz teljesítményt látni csapatától, amely mindent elrontott 2020 utolsó meccsén, amit csak lehetett. A Juventus következő ellenfele vasárnap este az Udinese lesz, és ekkor kezdetét veszi a januári…..