Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Icc Madár

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az a legszemetebb, amikor azzal hitegetnek, hogy már mindjárt szakítanak, csak kis idő kell még” – A kapcsolatban lévő nők vagy egótuningból flörtölnek, vagy azért, mert a legfigyelmesebb lelki szemetesládák mindig az ellenkező nem soraiból kerülnek ki.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Dr. Icc Madár 2022.03.16 10:56:40
@Lorrh: Szia! Melyik epizód lehet ez? Azt hittem mindet láttam, de ezek szerint nem:) Köszi előre is!
Dr. Icc Madár 2022.03.17 15:44:59
@Puerto Prince: Köszi!
Merci és Mó saját kútfőből, teljesen önszántukból olyan feladattal áll elő, mely sokkal érdekesebb, mint eddig bármi, amit a villában csináltak 3 hónap alatt, azaz szerepet cserélnek. Mó konstans nyávogással ugrálja körbe Mercikét, aki mentális egyszerűségéből eredő minden elemi ösztönét legyőzve…..
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Dr. Icc Madár 2021.01.19 11:28:22
@katemoss: Nem csak annyit mondott, hogy az álma volt eljutni Dubai-ba? Mivel nem ismerik a Földet, ezért az az álmuk, amit elégszer hallanak a celebektől, látnak filmekben stb. és Dubai nagyon menő, hát el kellett menni, és kipipált egy sort a sikeresnővagyok listáján, lehet veretni a proli vendégei előtt is :) Szerintem csak turistáskodott egyet, wizznél is csomószor volt olcsó jegy oda.
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Dr. Icc Madár 2021.01.13 15:55:10
Én megértem Mút, hogy nincs kedve ezekkel a vadbarmokkal vitázni, úgysem hallgatnak észérvekre, nem fogják kevésbe basztatni, akkor sem tennék , ha ugyanabban az alpári stílusban leordítaná a fejüket, az ilyen gyökereket ez dühíti a legjobban, gyávaságnak állítják be a béketűrését, undorító energiavámpírok. Ez a nem áll bele a konfliktusokba duma is annyira idegesítő. Minek fárassza, stresszelje magát parttalan vitákkal olyan emberekkel, akiket nem is érdekel a mondandója? Melcinek hányszor mondta, hogy nem lesz semmi komoly, szerintem korrekt, ettől még szexelhetnének is, csak a szavazók nagyobbik része is prűd e tekintetben, és azt gondolnák, hogy kihasználta stb, miközben az emberi kapcsolatoknak ezerféle változata létezik, attól, hogy a többség sorozatmonogám, és a szexet valamiféle komoly, kizárólagos dolognak gondolja és a szerelmet a birtoklási vággyal azonosítja. Persze ehhez Melcinek is érettebbnek és nyitottabbnak kéne lennie.
Ha csak a nézői szimpátia elvesztésétől való félelmében nem küldte el keményebben, még akkor is becsülendő, de szerintem rendes gyerek amúgy alapjáraton, a családja is normálisnak tűnt. 22 évesen nekem nem volt ekkora önuralmam hasonló szituációkban:) Ok, kamera nem volt.A fődíjat én sem adnám neki, nekem per pillanat Lobi az, akinél szerintem a legjobb helyen lenne, őt Bálint, Mó és Vivi követi. A hőzöngő, idegbeteg Dani és Renáta a primitív kelet-európai prolik mintapéldányai, elfogadom, hogy ez az embertípus alkotja Mo. lakosságának bántóan nagy százalékát is, de nem szeretek tartósan a közelükben, vagy a társaságukban tartózkodni:D
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Dr. Icc Madár 2021.01.08 19:16:39
@Raspberry Cake: csak nem Te vagy Puskas Peti?:))
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
Dr. Icc Madár 2021.01.07 09:22:20
@Brigante: Ja tudom, én sem nézem, csak arra céloztam, hogy a VV talán széleskörűbb ismeretséget hoz neki, és már kicsit érettebb fejjel lehet nem az a fő célja, hogy minél többen megismerjék az utcán.
Dr. Icc Madár 2021.01.07 09:41:48
@Ármándójózsi: Ritkán látok ennyire ellenszenves gyökeret. Annyi tulajdonság megvan benne, amitől undorodok, illetve az ezekkel bíró embereket próbálom elkerülni. Extra féltékenység, birtoklásvágy, a partnerét a kizárólagos tulajdonának tekintés, hencegés, proli hőzöngés mindenen, szájhősködés, tunya igénytelenség, agresszív verbális terror, kivagyi beképzeltség stb... Dolgoztam 5 évet Nyugat-Eu-ban, és hazajöve mindig megdöbbentő volt a kontraszt, ez a primítív embertípus nyilván mindenhol jelen van, de a posztkommunista kelet-európai országokban érthetően nagyobb számban tenyésznek. És nehéz őket ignorálni, mert mindenhol ott vannak.
Dr. Icc Madár 2021.01.07 10:56:38
@kozi001: Ja, pedig szegény Virág amúgy alapból jólelkű, aranyos csaj volna szerintem. De milyen kapcsolatai lehettek szegénynek ezelőtt is, ha még soha (!) nem kapott virágot férfitól, folyamatosan megalázkodik és bocsánatért esedezik ennek a tahónak..Látszik , hogy vágyik a szeretetre, és adni is képes, de ez a látens Dani teljesen leuralja és idomítja. Persze ez kettőn áll, és remélem még időben megtapasztalja valami normális férfival, hogy miről kéne egy kapcsolatnak, vagy akár a szexnek szólnia. Ez az análnemszex hülyeség az USA-ban megy nagyon a vallásosabb családokban (ezerféle bigott keresztény szekta virágzik ott), hogy a gyerekek csak análba nyomják, hogy a szüzesség megmaradjon a házasságig..:/