Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PéterLM

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A testedzek.blog olvasóinak aligha kell bemutatnom Kócsidi Zoltánt. Zoli azon túl, hogy a blogom rendszeres olvasója, egy fantasztikus sportember és nagyszerű edző is. Egy leendő apuka (hatalmas gratuláció!!!!) és egy talpig úriember. És túl mindezeken egy vasakaratú harcos, aki az ötvenhez…..
PéterLM 2023.11.15 18:33:15
 forrrás: clotheswallgrass.top Rosszul indult a kedd délutáni edzésem. A tornatermet a gimnázium vezetősége ugyanis odaadta a helyi karatékáknak, így most sajnos az ő edzésük pont arra az időre esik amikor én is ott mozogtam és amiről rohadtul elfelejtettek előre szólni nekem. Szóval már csak a…..
forrás: aviecolour.blogspot.com Már a kezdetektől a blogom nem titkolt célja volt, hogy a mai kor testedzésnek csúfolt, de valójában felesleges időtöltésnek bizonyuló trendjeivel szemben olyan edzésmódszerekkel ismertessem meg az olvasóimat, amivel  képesek lehetnek a testük minél sokrétűbb…..
forrás: dotlittles.com Akárkivel is beszélek, mindig megkapom azt hogy manapság sportolni drága mulatság. Gyakorlatilag nem is tudok olyan hobbi-sportot megemlíteni, ami ne pénzszivattyúként üzemelne. Ez ugyanúgy igaz a testépítésre, mint a kocogásra. Ha „komolyan” akarod venni magad, akkor ott…..
forrás: dreamstime.com 18:00 óra. Kedd délután. Edzőpark. Az idő igazán nagyszerű volt, így a barátnőmmel el is foglaltuk a kicsiny edzőpark teljes területét. Mindketten a szokásos rutinunkat hajtottuk végre. Zsanett a ketogén étrendre való átállása miatt fél évre pihentette az edzését (ennek a…..
Sokan érdeklődtetek Coachidi Zoli barátommal kapcsolatos fejleményekről, úgyhogy kicsit mesélnék Róla és a Vele kapcsolatos történésekről. Az előző bejegyzésemben írtam, hogy Zolit elérte a koronavírus és bizony tüdőgyulladással kórházba is került. Kértem is mindenkit, hogy aki teheti az Instagramon…..
forrás: hu.pinterest.com Bevallom: egy csaló vagyok. Amikor lezárták a nyilvános edzőparkokat, én csaltam. Ott voltam kint és edzettem. Ráadásul kesztyű nélkül fogtam meg mindent. A távolsági buszon is csalok minden nap. Az arcmaszk bizony az állam alatt fityeg. És valószínűleg csak azért nem…..
PéterLM 2021.01.06 18:35:17
Szia Roy! Rendben. Elnézést, hogy általánosságokat fogok írni, ellenséges, megosztott világban élünk, ahol a szólásszabadságnak és a véleménynyilvánításnak annyi, és bármennyire is jó a prosztatánk, széllel szemben nem lehet pisálni. Nem covid osztályon dolgozom, szakmailag nem értek a Covidhoz, úgy látom mások sem! Egy biztos, nagyon fertőző és valószínűleg mindnyájan át fogunk esni rajta. Valószínűsíthető, utólag összerakva a saját magamon a családomon és az ismeretségi körömben tapasztalható tüneteket már túl vagyunk rajta. Tapasztalatom szerint a tesztek nyálkahártyából és vérből vettek egyaránt, totál ellentmondásosak, ezért igen nehéz teszttel alátámasztani valakinek az érintettségét! A baráti köröm nagyobb hányada sportolókból, élsportolókból áll. Mindegyikük max. egy hét alatt átvészelte a covidot enyhe, vagy a pozitív tesztek ellenére, tünetmentesen! Tünetek, melyekről mások számoltak be, igen változatosak, van aki pokoli csontfájdalomról, gyomorfájdalomól, fejfájásról és nagyfokú gyengeségről, egy barátom 26 éves nagyszerű atléta, Ő nehézlégzésről számolt be. Ezen tünetek pár nap alatt kezelés nélkül megszűntek. A szag és ízérzékelés elvesztése nem törvényszerű, aki elvesztette, az viszont hetekre elvesztette. Akikről én tudok, hogy meghaltak a covid miatt, nagyon idős, rossz általános állapotú, rossz szociális körülmények között élő, sokszor krónikus tüdőbetegségben szenvedő emberek voltak. Ha betérnénk egy tüdő osztályra, azt látnánk hogy mindenki tbc-s, tüdődaganatos, covidos, ha egy idegsebészetre térnénk be, azt konstatálnánk hogy milyen sok embernek van agydaganata. Daganat diagnosztikával foglalkozom, fejnyak, emlő, tüdő, emésztőrendszer, nyirokcsomó, elsődleges és áttételes állapot megállapításával. Bár a daganatos betegellátás nem állt le szerencsére, gyakran panaszkodnak, hogy a pandémia miatt később kerülnek be az ellátórendszerbe, pedig ilyenkor az idő nagyon gyorsan fogy. Néhányuk a covidot szerencsésen átvészelte. Az egyéb krónikus betegellátás nagyon akadozik jelenleg, pedig sokan vannak, fogorvoshoz is nehéz eljutni. Az állami egészségügyi rendszer általában véve szar, a kapacitása véges, emiatt szerintem sokszor lelketlen is, persze vannak kivételek, oda meg szerencse kell. A magán pedig piszok drága és jelenleg korlátozva van a pandémia miatt. Márciusban a magán egészségügyi szektort teljesen leállították, jelenleg csökkentett üzemmódban működik. Az egészségügyi dolgozók többsége tényleg elhivatott és helyt áll a bizonytalan helyzet ellenére is. Néha sajnos hallok borzasztó állapotokról, bánásmódról is. Azt hogy honnan származik ez a vírus, nem tudom, egy kínai ismerősöm szerint ez a denevér sztori baromság az összeesküvés elméletekkel pedig nem tudok mit kezdeni, az igazság odaát van. Olyan információ áradatban élünk, hogy tényleg nagyon nehéz felismerni a valóságot ezért például sokszor én is elbizonytalanodom.