Regisztráció Blogot indítok
Adatok
II.gyuresz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jolán a nyugdíjas műfordító nem veszi meg a csirkefarhátat hanem inkább beadja egyetlen társát, kutyáját a menhelyre, hogy ne haljon éhen. Rezső az egyetemi tanár miután születésnapján kirúgják munkahelyéről vesz egy könyvet és iszik egy pohár bort, amivel havi…..
A heol.hu (2011. május 18, 19:29) beszámolója szerint egri látogatása során Gyurcsány Ferencet hangos bekiabálásokkal fogadta húsz-huszonöt ember, közülük egy nő többször leköpte a szocialista politikust. Az írás címe is ez: Leköpték Gyurcsányt Egerben.Bár Gyurcsány…..
II.gyuresz 2011.05.19 15:04:24
@Goompah: Miért nem mész és köpöd le? Csak nem a bátorság hiánya?
II.gyuresz 2011.05.19 15:05:03
@preston: Ez nagyon régi, de nagyon jó és nagyon aktuális...:-)
A kísérlet elkezdődött. És bár tudom, hogy a feltételek nem azonosak, mégis látok hasonlóságokat Orbán Viktor 1995-ös és Gyurcsány Ferenc 2011-es tevékenysége között. A kimenet korántsem biztos, hogy azonos lesz, de a történet még hozhat happy end-et. Persze, kinek, mi a…..
II.gyuresz 2011.05.17 18:02:58
@wmiki:
"aki megemlíti, hogy a fidesz azért jobb, és a mellébeszélésen kívűl csinál is valamit, azt elsöpri ez a szenny"

Azért idézhetnél valamit ide, hogy mit csinál(t) a fidesz, ami jobb?
Egy az álértelmiségi, álliberális, ateista indexolvasó.
II.gyuresz 2011.05.18 09:30:04
@wmiki: Én, troll? Én megértelek. Amiket ide leírtál, egy az egyben a kormány kommunikációja. De, ha figyelemmel követed az eseményeket(?) akkor számodra ki kellett, hogy derüljön, semmi nincs rendben. Hazudnak. Bünbak a rendvéelmis, és te is bedőlsz. Valóban, vannak és akadnak kirívó példák. Köztük például Pintér Sándor, csak, hogy egy általad is ismert embert mondjak, ki nyugdíja mellé igen csak szép summát markol fel. Sosem álítottam és, amiket te leírsz. A baj veld, veletek: ÁLTALÁNOSÍTANI, OKOSNAK LÁTSZANI, MINDENT, KRITIKA NÉLKÜL ELFOGADNI. HA PEDIG EZ VALAKINEK NEM TETSZIK, AKKOR A LEÍRT VÉLEMÉNYED ALAPJÁN:
"az álértelmiségi, álliberális, ateista indexolvasók együtt éltetik veled ferkót". Nem vagyok értelmiségi Villanyszerelő vagyok, tehát a nyomodba sem léphetek, bár munkámnak és eddigi életutamnak nagyon sok "látható" és jó eredménye van.
Sosem éltettem ferkót. Az orbán nem szeretete nem egyenlő más emberek szeretetével, kik a másik oldalon vannak. Ellentétben veled. Ez nem baj.
Némi csúszással ugyan, de szeretnénk hírt adni egy leleményes tanárnőről, aki hatalmas gólt lőtt pártunk és kormányunk kapujába. A digitális tábla ugye tulajdonképpen egy kivetített számítógép: nemcsak írni lehet rá, hanem számítógépes programok megjelenítésére is…..
II.gyuresz 2009.11.26 16:43:17
Én viszont értek hozzá.
A tanárnő tisztában van a digitális tábla rejtelmeivel. Amit kitalált, megcsinált az dicséretes.Az digitális táblájának igénye: projektor(150000-250000) (ez megvolt a tanárnőnek) számítógép( 60 000-100 000) ez is megvolt, pár apróság és 14000Ft.
Az igazi digitális tábla, a megfelelő programmal: a pedagógusokis készíthetnek, vagy megvásárolják. A digitális tábla például egyetlen képi vagy szöveges hivatkozásra kattintva, a milánói Scálába visz, vagy a Yale könyvtárába, vagy angolra fordít élőbeszédet (vagy bármilyen nyelvere ha akarják) Latinovicstól felvételről verset hallhatsz (vagy bárkitől, ki valaha verset mondott és a szerzői valamint előadói jogok tisztázva vannak), mozgó képi megjelenéssel, egyetlen kattintással planetárimmá válhat a tábla, vagy egy gombnyomással megnézhető pl. Bánk bán teljes előadása. Bármikor megállítható, bármikor folytatható és bármikor újrakezdhető. Matematikai feladatokat azonnal kijavítja, látványos megoldásokat kínálva, a kémiától a fizikáig át egészen az emberi test rejtelmeibe. Ha kell, zenét írhatsz, vagy ha kedved tartja operálhatsz a digitális késsel, következmény nélkül. Nem sorolom, mert nem elég az egész oldal, a tábla előnyeinek megismertetésére..
A kiírt pályázatok valóban ...finoman fogalmazva, szóval valakiknek jó üzlet. De: a tanárnő találmánya sajnos nem a digitális tábla ellensúlyozása, csak egy nagyon ötletes megoldás, amit akár beépíthet leendő saját digitális feladataiba, megoszthatja, stb. Ügyes.A táblát nem érdemes lebecsülni.
II.gyuresz 2009.11.26 16:59:58
@Horizont:
Ebben igazad van és teljesen egyet értek Veled.
Én a tábla előnyeiről beszéltem. Én nem tanítok, én felhasználó és rendszergazda vagyok.
Bár egész napomat szinte a gépek mellet töltöm, mindig jut idő olvasásra.
A táblát (jelenleg) csak felsőben használják.