Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mago comico

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Varánusz Fanyar Gárda 2010.02.11 08:00:00
A poszt címe egyben új szlogenje is a régi-új Mikroszkóp színpadnak, ahol bemutatkozott a friss igazgató, Verebes István.Ő próbálja gatyába rázni Sas József örökét, ami olyan mementója maradt az egykori pesti kabarénak, mint a domborművek az Ózdi kohászat falán. Vagyis vicces,…..
Mago comico 2010.02.11 10:33:50
@Roy: Itt van az alapigazság, az utolsó mondatodban: "A mai színészek közül nem tudom, kikre gondoltál, A termés eléggé gyenge!"

Sajnos még annál is gyengébb! Egy stand upos
srác törtetett állítólag az igazgatói székért.
Nála Verebes úr is jobb megoldás. De szegény ember vízzel főz! Amíg ilyen varga Ferenc József féle 100 % ig ripacsok alkotják az utánpótlást, addig ne cikizzük az idősebb színészeket! Csak egy példa: Heller Tamás
kitűnő! Böröczky József karaktere is rendben van. A kitűnő parodista jól érzi magát a
kabaré jelenetekben. Ami nekem hiányérzetet ad, hogy nincsenek ma Nóti Károly féle sziporkázó kabaré szerzők. Ez az egész mai kabarénak a rákfenéje!
Amit "Betűfaló" barátunk írt Farkasházival
kapcsolatban, azzal teljes mértékben egyet értek. Őt csak úgy tudom elviselni, ha Nacsa
Olivér parodizálja elképesztően.
A mai Showder Klub stand up komédiásain csak egy igénytelen réteg tud nevetni. (Bocs, ha valakit megbántanék.) Én úgy ülök le a TV elé, hogy hagyom magam szórakoztatni. Néha a
Hadházi László szereplése emelkedik ki közülük,
de a többiek a nagyképű, lekezelő, trágár stílusukkal nem nyerik el az intelligens emberek tetszését. Nincs bennük alázat a közönség iránt. ha ma élne Alfonso, csak a fejét csóválná a láttukon. Na ez a mai magyar
utánpótlása a humor, a kabaré műfajának!
íme néhány fotó a tegnapi eseményről Czili Gyulától, illetve egy rövid beszélgetés legifjabb Szabó István és köztem a Kontakt rádió tegnapi adásából. Akinek van még fotó/videó/hanganyaga az kérem juttassa el az üzletbe CD-n/DVD-n, vagy emailben a kellebotond@gmail.com-ra.…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Mago comico 2009.03.18 23:45:45
@ettumifilii: Szia! Ha még itt vagy, köszönöm a reakciódat. Az a bizonyos Anubisz, egy művészkollégámon keresztül sértett meg igen súlyosan engem is. Ő szerepel a műsorban és ő is a lányokat szereti. Még hogy Anubiszt nehéz megtalálni?
Itt lakik a lépcsőházunkban. Három esélyes közül kell csak kiszűrnöm. Meg is lesz! Te sem lennél kíméletes egy ilyen féreggel.
A TV 2 műsorpolitikájával én sem értek egyet,
de nem az olyan művészeket kellene fikázni, akik sok örömet szereztek már nekünk. A "celebek" akik mögött nins teljesítmény, már más tészta. Róluk nekem is megvan a véleményem. Jó éjt!
11:59Egy Audi járművekből álló konvoj érkezik a Gerbeaud cukrászda elé, egy idős nyugdíjas nénit majdnem elgázolnak.12:00Ferenc halálpontosan megérkezik a helyszínre, és mivel kibaszott jó fej, a testőröket a Q7-esekben és az A8-asokban hagyja.12:03Szetey Gabi hívja…..
Kitűzték mindkét őszi bűvész rendezvény időpontját, tessék beírni őket a naptárba: érdemes elmenni mindkettőre. Idén a Corodini Bűvésztalálkozó a különböző napáthelyezések és külföldi rendezvény időpontok miatt a szokásos október utolsó hétvégéje helyett…..