Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veszprémi Csíkos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pozsonyi csatáról készült animációs dokumentumfilm valójában teljesen rendben van.  Valószínű többen kritizálják, mint ahányan egyáltalán látták. A miénk egy ilyen kor.  Régi adósságot leróva, a korabeli tárgyi kultúrát és életet gazdagon kidolgozott képekben mutatja be a film. A 19. századig…..
Veszprémi Csíkos 2020.12.27 19:56:56
A minőségnek nincs politikai pártállása. Ez a film egy fércmunka, egy selejt, ezt bárki láthatja akinek van szeme, pártállástól függetlenül. Méltatlan a magyar történelemhez, méltatlan a magyar filmművészethez, méltatlan mindenhez, aminek bármilyen szakmaisághoz, minőséghez köze van. Egyedül a NER-hez méltó, ahhoz viszont nagyon.

Ez történik, amikor politikai megrendelésre kell filmet csinálni, ilyenkor szakemberekből is csak a B csapat (vagy inkább a Z) áll rendelkezésre, mert az igazi szakembereket nem lehet megvenni egy ilyen produkcióhoz, akik meg csak a pénzért csinálják, azoktól ennyire futja. Ez minden képkocán érződik, valamirevaló grafikus, animátor, ezt így ki nem adta volna a kezéből.

Nem meglepő, hogy csak is az állampárt legelvakultabb hívei veszik védelmükbe ezt az alkotásnak nehezen nevezhető tömény szégyent. Nem véletlen, hogy a készítők a youtube-on letiltották az értékelés lehetőségét, a kommentek közül pedig tűzzel-vassal írtanak mindent ami akár a legcsekélyebb kritikát is tartalmazza. Na amit így kell megvédeni a közönségtől, az annyit is ér!

Kicsit olyan ez a poszt, mint amikor a Fidesz média megpróbál elhallgatni valamit és azt gondolják, hogy majd az olvasó nem kattint át egy mozdulattal a valódi hírekre. Amivel aztán nem csak azt tudja meg, amit elhallgattak előle, de azt is, hogy hazudnak neki. Na te is pont ezt csinálod most: azt hiszed, hogy az olvasó majd nem nézi meg egy kattintással amiről beszélsz és nem győződik meg a saját szemével, hogy mennyit is ér ez a rettenet valójában. Márpedig meg fogják tenni és ebből se csak arra fognak rájönni, hogy ez a film tényleg szar, hanem arra is, hogy te hazudsz. Hogy milyen motivációból teszed ezt, azt már mindenki kitalálja szerintem...