Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zita Róka

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szeretném megosztani veletek amin átmentem az utóbbi időben. Szeretném ha tudnátok, hogy ezek mind bennem mentek végbe és nem mínősítés és ítélkezés senki és semmi felett. Számomra mindenki egy és ugyan az.  Nagyon erős belső folyamat volt.  Egy “tabunak” gondolt téma, ami tulajdonképpen…..
2-3 évvel ezelőtt, egy éjszaka arra riadtam fel, hogy szorít a mellkasom, ver a szivem, izzadok, alig kapok levegőt, félek és rettegek. Fogalmam sem volt mi történik, mi bajom van… kint volt Angliában édesanyám épp nálam volt látogatóban. Vasárnap éjszaka volt és másnap ment vissza…..
Barbi, Ági, Viktor, Robi, Eszter, Milán, Gábor, Gabi…    Sorolhatnám a neveket tovább, de inkább megkérdezlek Téged.    Szerinted mi a közös ezekben az emberekben ?   Elárulom..    Szeretet   Hogy megértsd, kezdem az elején.   Amikor elkezdtem ébredezni a világra, arra lettem figyelmes,…..
Ebben a blogban arról lesz szó, hogy hogyan fejlődött a szívből való kapcsolatom magamhoz és másokhoz. Fő vonulata természetesen a szívcsakrám tisztulásáról szól. Első, bemutatkozó blogposztomban már érintettem a szívcsakrám állapotát néhány helyen. Így, ha olvastad, kedves olvasó, akkor lesznek…..
Zita Róka 2020.12.28 13:04:52
Mit szólnál ahhoz, ha kialakíthatnál egy új ünnepi tradíciót? Olyat, ahol valóban át tudod adni magad a boldogságnak és amiből töltekezni tudsz.  Mindannyian nagyon várjuk az ünnepeket. Sok dolog van bennük, amit nagyon szeretünk, és ilyenkor visszatér a régi karácsonyok boldog emléke is azáltal,…..
Zita Róka 2020.12.23 17:44:41