Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geri1897

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtót hosszú heteken keresztül izgalomban tartotta a kérdés, hogy a Juventus vajon végül lépést tesz-e az AC Milantól távozó Gianluigi Donnarumma felé, ami minden bizonnyal azzal járt volna, hogy a jelenlegi első számú hálóőr, Wojciech Szczęsny új csapatot kereshet magának. Úgy tűnik,…..
Az Atalanta másodszor vagy a Juventus tizennegyedszer? Ez lesz a ma esti Olasz Kupa finálé nagy kérdése, s ugyan normál körülmények között a torinóiak számítanának esélyesnek, a jelenlegi szezon során a bergamóiak soha sem látott magasságokba emelkedtek, a zebramezesek pedig régen látott mélységekbe…..
A Juventus szerda este az Olasz Kupa fináléjában lép pályára, s az ellenfél Atalanta mestere, Gian Piero Gasperini úgy gondolja, a kupagyőzelem az elmúlt évek nagyszerű teljesítményének megkoronázása lehetne az Atalanta számára. "Ez a trófea a csodálatos hab lenne a tortán, de a torta mindaz, amit…..
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
Geri1897 2021.05.09 21:35:18
@MdewC: üres kapura! Kapusunk lóherét keresgélt...
A nemzetközi labdarúgó szövetség, a FIFA elnöke, Gianni Infantino is felszólalt a tervezett Szuperliga ellen, s teljes támogatásáról biztosította az ügyben az UEFA-t. "A FIFA-nál csak határozottan elutasítani tudjuk a Szuperliga létrehozását, egy szuperligáét, amely egy zártkörű bolt, elszakadás a…..
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
A Juventus újabb komoly erőpróbára készül, hiszen az új évben nagyszerű formába kerülő zebramezesek kora este a Napoli otthonában próbálják begyűjteni az újabb három bajnoki pontot. Andrea Pirlo 22 fős keretének hiányzói Arthur Melo, Paulo Dybala és Aaron Ramsey lesznek. A két csapat első bajnoki…..
Geri1897 2021.02.13 18:50:44
@giorgio007: igen, de ez volt a foci egyik sajátossága, nem az hogy győzködik a bírót, aki meg ha már megnézi, be kell fújnia!
Hány VAR-os tizenegyes dönt el meccseket vagy pecsételi meg rossz irányba?
Ezzel van nekem a bajom (is)...
A Juventus a Fiorentinát fogadta a karácsonyi szünet előtt, ám csupán néhány órával a kezdő sípszó előtt hír érkezett, miszerint az Olasz Olimpiai Bizottság helyt adott a Napoli sokadik fellebbezésének, és a meccset újra kell játszania a feleknek azt követően, hogy a Napoli nem tudott/akart…..
Geri1897 2020.12.23 10:29:33
@cd1: két kapura rúgásból általában egyet bekap! Tényleg nézd meg a statisztikákat illetve, hogy szögletnél-beadásnál hányszor lép ki? A szám általában szép kerek...
Arról nem is beszélve, hogy egy jó kapus irányítja hátulról a védőket! Mondjuk szól az Alex Sandronak, hogy ne érj bele, jövök és talán nem kap öngólt...