Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fermina Daza 0413

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ValóVilág HogyVolt #mirolbesz 2023.02.17 09:03:25
Fermina Daza 0413 2023.02.17 21:57:09
@edimörfi: kösziii :)
Fermina Daza 0413 2023.02.17 22:35:59
@Patria: én egészen biztos vagyok benne, hogy itt döbbent rá, hogy elbaszta. bár ha 10 éve erre a lehetőségre vár, nem tudom hogy nem rakta még össze az agya, hogy ezekkel a dolgokkal mennyire elbaszta
Fermina Daza 0413 2023.01.25 09:42:27
@Atlantisz83: fullos ekg. én tegnap néztem meg a vasárnapi összefoglalót. pontosabban néztem volna, ha nem kapcsoltam volna ki még a reklám előtt. Pedig tényleg nagy fanja vagyok, nekem ez a guilty pleasure-öm, ami kikapcsol, de most valahogy elért nálam egy olyan pontot, hogy nem kapcsol ki, hanem úgy felidegesít, hogy legszívesebben kidobnám a tv-t az ablakon. És nem tudom megmondani, mi a bajom vele: a gyökér és abszolút ötlettelen feladatok (amik arra vannak kihegyezve, hogy ordibáljanak egymással - mintha a nézőket ezzel lehetne szórakoztatni), a villalakók gyökérségei (már vagy hárman akarták feladni, Meli november óta húzódó Danicsicskítását kutyaiskolában kéne tanítani, pedig külön külön csíp(t)em őket), vagy hogy kb olyan kapcsolatban vannak a külvilággal, hogy lassan azt is tudják, kinek mit reggelizett az anyja.
Marió-Lissza összeveszésnél kapcsoltam ki. Az elején funny volt nekem, hogy vannak ilyen ostoba emberek mint Csimpifon, de tegnap olyan szinten felidegesített, hogy nem bírtam tovább.
Azon is gondolkodtam, hogy vajon ez mennyire köszönhető annak, hogy olvasgatom hogy mik vannak a live-ban és hogy az összefoglaló sokszor homlokegyenest más összképet akar mutatni.
Sorry, hogy kifakadtam, de nekem ez a műsor (majdnem)mindig olyan volt, ami kikapcsolt, de most már borzalmas. Kíváncsi lennék, a szerkesztők mennyire követik ezeket a fórumokat, de engem az fb-s csoportok is kiidegelnek (kiléptem az összesből inkább).
Fermina Daza 0413 2023.01.21 22:17:41
@Nátha ellen bálna: azt hittem hogy omg mekkora csavar, és csak utólag gondolta át mekkora faszság volt. aztán jött a zsani üzije. és most már duplán látja mekkora faszság volt. de szerintem barnának ez hamarabb esett le
Fermina Daza 0413 2023.01.21 22:42:19
Fermina Daza 0413 2023.01.06 10:43:44
@Fálki: Ja igen, szerintem is nagyon félrement nála valami valószínűleg gyerekkorban. ez nyilván senkit nem ment fel az alól, hogy így viselkedjen. Én mindig azt szoktam mondani hogy azért 20-23 éves kor körül aki ilyen-olyan traumákkal takarózik a viselkedése kapcsán és közben az égegyadta világon semmit nem tesz hogy ezen változtasson (és most nem feltétlen a 15k-s pszichológus ülésre gondolok), az igazából csak a felelősség elhárítása. Szóval ja, vannak gondok.
Én itt most arra gondoltam hogy amikor leadták a Bibi köpését meg Rico rángatását valamelyik kiválasztásnál vagy kihívásnál Rico meglátta, elszégyellte magát (vagy azt gondolta hogy most szégyenkezni kéne) és bocsánatot kért. És valaki mondta Bibinek utána hogy neki is bocsánatot kéne kérnie, meg ez hogy jön így le a nézőknek, gondoljon erre is, de mondta Bibi hogy nem érdekli. És utána Bibi viselkedése kezdett megváltozni. Fb-n olvastam asszem hogy ez biztos a nézők miatt van hogy moderálja magát. Szerintem Bibi nem azért kezdett el máshogy viselkedni mert tette-vette magát a nézőknek, hanem egy kicsit lenyugodott, már egy kicsi többet volt bent a villában és neki ez is "természetesen" jött, mint a rosszindulatúsága is. Néha néztem a lájvot és tényleg vicces volt és nem volt bántó másokkal. Én úgy gondolom, hogy a villa rátett egy lapáttal az amúgy is hatalmas dühből fakadó rosszindulatára. Viszont ha a nézőknek játszotta meg magát, én azt is tudom pozitívan értékelni, hátha át tudja ültetni a kinti életbe is azt, hogy kicsit vissza kell fogni az indulatokat. Én őt utólag már inkább sajnálom, és remélem tanult valamennyit ebből az egészből.
 Tisztelt Hölgyeim és Uraim, újabb epizódhoz érkeztünk melyben szerencsére Peti köszönt minket, aki kölcsön kérte Ancsától a jaguáros felsöjét.  ..
Fermina Daza 0413 2022.12.22 22:27:27
@mocskosmacska: ezt a beszélgetésüket pont láttam live-ban és megbeszélték azt is, hogy mit mondanak a többieknek, miről beszélgettek
Fermina Daza 0413 2022.12.25 18:10:37
@mocskosmacska: szerintem is unalmas. Ha nem lenne a live és nem lenne a perverzióm random időpontokban megnézni hogy vajon mit csinálnak, nem tudom mennyire “élvezném”. De pár nap múlva úgyis lejár az egy hónapos próbaidőszakom.
A korábbi évadokban sokkal jobb feladatok és büntetések voltak, hatalmas ládákat kellett húzniuk maguk után a mikroport elhanyagolása miatt, most meg két boxkesztyű és egy mikrofon….
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Fermina Daza 0413 2021.01.22 13:59:17
@hereverő heverő: például az, hogy ha a környezetében azt látja, hogy ez egy normális párkapcsolati forma - szüleinél, barátnőinél. Vagy olyan alacsony az önértékelése, hogy azt hiszi, hogy ennél nem érdemel többet.
Én azt is el tudom képzelni, hogy ott a villa falain belül kicsit átfordulnak a szabályok. Ha a csoportnorma az, hogy a nőkkel így bánunk, és ő be akar illeszkedni a csoportba, akkor ő is így fog viselkedni. Én csak azt nem értem, hogy a francba lehet azt odabent elfelejteni, hogy az emberek otthonról nézik őket a tv-ben. Én ha bemennék, hónapok után is ezen kattognék.

Azt én sem értem, Frunál miért, mikor, hogyan volt a kattanás, hogy kell neki Recsula...
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Fermina Daza 0413 2021.01.15 09:32:57
@VV Erőlegény: ebben lehet igazad van. Ezen én is gondolkodtam, hogy vajon elbaszarintotta-e az esélyeit, de ha időben észbe kap és bocsánatot kér (mint ahogy Frunál is tette), szerintem is bőven visszajöhet.
Én azon döbbentem le, hogy Vivi tényleg össze sem rezzen az egészen Hogy vajon csak "tartja magát Bálint előtt", vagy annyira sokan beszéltek már vele így életében, hogy nem nagyon hatja meg. Nem tudom, mindenesetre mindkét opció érdekes (és szomorú).
Amúgy elgondolkodtató, hogy sokan mondják, hogy büntetés kéne, hogy járjon az ilyen dolgok után. Facebookon is van valami írás erről, és felkeresték a szerkiket is állítólag. Szerintem több buktatója van a dolognak, de ami a legnagyobb: mi alapján? Mi az a pont, ahol már büntetést érdemel az, aki így bánik a másikkal? Én nem tudom megmondani, maximum azt találnám élhető megoldásnak, hogy az áldozat elmondása alapján járnak (most eszembe jutott a vamzeres vita lol). Így vagy úgy, a nézők és a lakók is hamar önkényességet sejtenének a dolog mögött a szerkik részéről. De őszintén érdekel a véleményetek, hogy ezt a büntetés dolgot ti hogyan kiviteleznétek. Mert szép és jó erről beszélni (kell is), de érdemben tenni valami igazságosat és lehetőleg objektívet már nehéz.
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..
Fermina Daza 0413 2020.12.26 21:49:32
Feliz Navidad Béláim! Remélem mindenkinél járt már a karácsonyi tatu és hozott sok szépet és jót, bejglit, halászlevet s egyebet és remélem mindannyian kajakómában fetrengve vártátok már a mai HV-t. Ugyehogyugye?Gyökereink megint egy tábla előtt állnak és meg kell nevezniük maguk közül hármat,…..
Fermina Daza 0413 2020.12.24 22:10:14
Post nubila phoebus – ez jutott eszembe, mikor reggel kinéztem az ablakon és megláttam milyen takony idő van már megint. Egyszer biztos lesz phoebus, csak lenne már az az egyszer, mert nem emlékszem mikor találkoztunk utoljára. Aztán elkezdődött az összefoglaló, mert karácsony -1. napon, vagy…..
Fermina Daza 0413 2020.12.23 22:19:16
Fermina Daza 0413 2020.12.23 22:48:54
Fermina Daza 0413 2020.12.23 23:21:55
Drága Csupesz! Jól vaok, remélem ti is, hiányoznak má a kis szerszámaim is, olyan izé minden. Tegnap volt egy kis izélés a Gina meg a Bálint között olyan izé lett a hangulat is mer tiszta izé volt na. Tudod volt ez a kiválasztásos téma amikor az Amanda meg a Gina izéltek és akkor az szerintem amúgy…..
Fermina Daza 0413 2020.12.23 11:39:31
@ppupu: lol. mint az "elég, ha a férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél"
Fermina Daza 0413 2020.12.23 12:42:23
@Alice from madness: jaja, tényleg holdudvar.

Nekem a vv9-ből tökre bejött Cintike, de amint megszólalt, el is szállt a tetszésem. Most Robi az, aki tetszik. MÉG nem tudott olyat mondani, amitől végérvényesen kiábrándultam volna.
Fermina Daza 0413 2020.12.23 16:45:11
@Niemandhäuser: :DDDDDDDD