Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuulork

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszavazták. Nem, mintha bárkit meglepett volna. Mindenesetre az az amerikai nő, Joy Wright, akinek a történetét nemrég olvastam, itthon esélytelen lenne arra, hogy gyereke legyen. A hölgy ugyanis leszbikus. A történet elején még szingli is volt. Nem akart egyetlen férfival sem ágyba bújni annak…..
nyuulork 2020.12.18 10:28:50
@Pista Bácsi: A lényeg, hogy Sz. József és becses neje akkor nem szinglik voltak. Lehet, hogy ők is gyorsétterem mosdójában passzolgatták a g*cis poharat, de nem szingliként.

Amúgy szingli nőknek és gyermektelen pároknak szerintem rengeteg férfi segítene gyereket nemzeni, ha előre mentesítenék őket a gyerektartás fizetése alól.
nyuulork 2020.12.18 18:40:41
@Ekrü: A szinglik többsége azért szingli, mert se párt, se gyereket nem akar. Persze van pár százalék, aki párt szeretne. Meg kisebb halmaz, aki szingli, de párt és gyereket is szeretne. Azok száma viszont elenyésző, akik szinglik és kizárólag gyereket akarnak. Nem állítom, hogy nincs ilyen, de ez egy törpekisebbség. És közülük is mennyi lehet a meddő, aki ha akarna se tudna természetes úton teherbe esni?
Csak oda akarok kilyukadni, hogy ez a probléma minimális számú embert érint és pont emiatt a társadalom nagyon nagy részét teljesen hidegen hagyja.
Most függetlenül attól, hogy egyetérünk-e a kormánypártok korlátozó jogalkotásával.
Marginális kérdés ez, de nyilván annak a 3-4 érintettnek fontos lehet.
nyuulork 2020.12.19 05:40:38
@Lorrh:

marginális kérdés és azzal, higy ezt dobják gumicsontként az ellenzéknek, az meg ráharap, az egy hatalmas húzás
A kormánypártoknak nem sürgős mással foglalkozni, hisz a rendszer felállt, minden a helyén van, a közpénzek csordogálnak a megfelelő helyekre, ebbe az örökbefogadás, mesterséges megtermékenyítés témába nem fognak belebukni, de szavazatokat nyerni se, hisz a saját táborukban is csak egy szűk réteget érdekel, hogy kit termékenyítenek meg mesterségesen és kit nem

@Real_Time:
Nők között sokkal több a mamahotelező tapasztalataim szerint. Több barátnőm volt (ha jól emlékszem 3 is), akiknek a szülei vettek lakást már az egyetemi éveikre is és a csajok meresztették a pixájukat a lakásban, ami ugyan a nevükön volt, de a pénzt apuci és anyuci tolták bele. De elhitték magukról, hogy ők tényleg elérték ezt a lakástulajdonos stáuszt és amelyik fiú nem volt hasonlóan eleresztve, ezt lenézték. Aztán jellemzően az egyik szobát kiadták egy másik egyetemista lánynak, így volt eg, kis bevétel is, tehát a barátnőim még büszkék is voltak magukra, hogy milyen ügyesek, még egy kis pénzt is csinálnak egyetemi éveik alatt. Lényegében a szüleik pénzéből csináltak még több pénzt. Fiúknál ilyet ritkábban láttam.
Az is jellemző a lányokra, hogy szeretnek beleülni a készbe, a férfi dolgozzon, vegyen lakást, autót (mert autó nélkül és 185 cm alatt nem férfi a férfi), aztán majd ők beleteszik a popsijukat ebbe a jólétbe és a férfi érezze ezt megtiszteltetésnek, hogy egy nő hajlandó vele szóba állni. Fordítva kevesebb férfi tudja ezt meglépni, elég kívánatos hímnek kell lenni ahhoz, hogy valakiért annyira bomoljanak a nők, hogy hajlandóak félretenni az anyagias megfontolásaikat. Nekem volt több ilyen kapcsolatom is, ahol a lány sokkal jobb anyagi háttérrel rendelkezett (zömmel szüleinek köszönhetően), a jelenlegi párom is jobban keres, mint én. Ezt azért nagyon kevés férfi tudja meglépni.