Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misaerius

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári szabadságolások kimondottan jót tesznek a koalíciós latolgatásoknak. Egyfelől ilyenkor amúgy is hülységekkel van tele az újság, belefér egy-két idétlen jövővízió. Másfelől a válság sem akar csillapodni. Jó lenne előbb-utóbb egy olyan megoldás felé közeledni, ami…..
Misaerius 2012.08.19 14:13:39
Nagyon örülnék neki, ha a jobbik tényleg nem lenne rasszistafasiszta, de ha egy jobbikos parlamenti képviselő egy ilyen tüntetésen szólal fel, ahol szalutálnak, a hungarizmust éltetik, kitartásoznak, az szerinted micsoda: index.hu/video/2011/03/22/a_demokracia_a_gazemberek_allamformaja/

?

és mondhatnék még példákat.

A jobbik határlódjon el az antiszemitizmustól, cigányellenességtől, azután lehet ilyen dolgokon agyalni.

És ne mondja senki, hogy én emiatt rendszerpárti vagyok. Kein Platz für Nazis.
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Misaerius 2010.03.11 17:17:42
MACERÁS ÜGYEK
www.imdb.com/title/tt0269500/

Hajdu Szabolcs összes többi filmje fennvan már - nemsokára jön a Bibliotehque Pascal, ami után garantáltan sokan rá fognak keresni az előző filmjeire, tehát garantáltan nézett lesz.
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Felesleges küzdeni. Úgysem sikerülhet. Úgyis egy hideg konyhában ér a szilveszter, pár nagykabátban szorongó bölcsész társaságában, akik még az újév kedvéért sem hagyják abba az egzisztencializmus posztmodern kiútkereséséről folytatott vitájukat. Ha mégsem, hát elveszel a…..
Misaerius 2006.12.31 15:20:33