Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meridien

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apám valamelyik hétvégén közölte velem, hogy tulajdonképpen ő hat unokát szeretne. Ha mondjuk lenne 3 testvérem akkor ez a szám még nem is lenne túlzás, no de csak egy bohém húgom van, balkézről meg nem tudok testvérről. Mikor ezt közöltem vele, az öreg megnyugtatott hogy…..
A mai reggelen vagy csak én mentem túl korán dolgozni és a sűrűjébe csöppentem, vagy ennyire megszaporodtak a pofátlanok az Alagút utcában. Bár az is lehet, hogy fordulósávot alakítottak ki az éjjel csak én nem vettem észre. Elég az hozzá, hogy a mai reggelen hosszú sorban…..
Az elmúlt napokban nem figyeltem, de ma reggel a szokott helyen lesben állva két népautós parasztot sikerült lencse végre kapnom amint éppen beelőzik a kanyarodó sort a drágák. Ime aki vezette a sort: http://napiparaszt.blog.hu/media/np5.jpg és párban:…..
Péntek reggel másnaposon lőttem a szokott helyen a Citroenes versenzőt aki szintén a kanyarodó sort előzte be és nehezítve a dolgot közben telefonált. http://napiparaszt.blog.hu/media/np4.jpg..
Napi paraszt Csütörtöki suttyó 2010.03.19 09:36:00
Hiába na, erre járok dolgozni, időm is van a dugóban fényképezni, delikvens pedig akad bőven. Attila Alagút kereszteződés, egyenesen menő sorból kanyarodóba soroló ezüst Mondeo. http://napiparaszt.blog.hu/media/np3.jpg..
Napi paraszt E Mercis bunkó 2010.03.19 09:26:00
Helyszín változatlan, Attila és Alagút utca kereszteződése, csak a parasztok változnak. A szerdai delikvens az E Mercis, a piros lámpánál a sor elejére vágós fajtából. http://napiparaszt.blog.hu/media/np2.jpg..
Március 12.én reggel fél kilenckor, az Attila útról az Alagút utcába kanyarodó népes társaságot pofátlanul beelőzve az egyenesen menő oldalon, egy Opel Vectra a lámpánál gondolta elsőként besorolni Lánchíd felé, tette mindezt a türelmesen várakozók megdöbbenésére és…..
Sütöttem, főztem, a trógerek mindent megettek és 4ig maradtak, jó buli volt. A éjféli tüzijátékkal a teraszon jól beégtem, minden második rakéta besült, ami nem kevés viccelődésre adott okot az enyhén spicces haveroknak. Ennek köszönhetően az új év továbbra is tüsszögve…..
Mindennapi bonyodalmak H1N1 dec 29 2010.01.13 10:34:15
Eddig húztam, a karácsonyi kertdíszítés megtette hatását. A hangom valahol Jose Cura és Carreras között, nyelni nem tudok, fáj a fejem, kapitális torokgyuszim van. Tuti lesz a szilveszter, trombita helyett zsebkendőt fogok fújkálni. Amúgy sem akartam sehová menni, de az összes…..
Idén már jó előre beharangoztam, hogy senki ne számítson drága ajándékra. A jelen gazdasági helyzet és a megszorítások elértek a fa alá is, ezért mindenki maximum egy személyre szóló origamit kaphat, azt is újrafeldolgozott papírból. Az ünnep közeledtével annyit azért…..
Mindennapi bonyodalmak kockázat 2009.12.04 02:31:00
Néha akkor is megéri kockáztatni, ha a vereség biztos. Vannak olyan pozitív élmények, melyekre akkor is szükség van, ha fájdalom az áruk.http://www.youtube.com/watch?v=Ohx-Fcj_SuQ ..
Az ember ül és gondolkodik. Mi is a cél ami miatt itt vagyunk? Miért kell nap mint nap megvívni a csatákat, melynek többségét magunk generáljuk? Miért van Nő és Férfi között az állandó harc? Miért kell mindig megmutatni a másiknak, hogy ki a Jani? Elrejtve a valódi érzéseket,…..
Praxis Részeg betegszállítók 2009.11.24 09:04:00
Üdvözletem!   Pár hónappal ezelőtt borzasztóan fájni kezdett a lábam, egy idő után már sajnos csak bottal, később már azzal sem nagyon tudtam közlekedni. Mivel nem vagyok egy nagy orvoshoz járó ember, természetesen az utolsó pillanatig halogattam a dolgot, mígnem egy szombat…..
Mindennapi bonyodalmak Ősök igaza 2009.11.14 00:52:00
Az ember fiatalon mindent másképp lát. Nem tudja mit jelent az amikor a szülei a tanulásra buzdítják, nem érti miért szabnak határt az szabadságának, nem érti miért korlátozzák. Amikor az ember eléri a 30.-at valahogy minden megvilágosodik, mi volt az értelme a sok tiltásnak, a…..
Mindennapi bonyodalmak November 2009.11.10 11:56:00
November az egyik legutálatosabb hónap. Hideg, esős ködös. A nyár még itt van az ember emlékezetében, de a karácsony még messze. A nap már nem süt, de a hó sem esik. Mindenki megfázik, tele az utca köhécselő, sapkás sálas emberekkel akik reggel még sötétben indulnak otthonról…..
Mindennapi bonyodalmak Válság 2009.09.08 13:56:00
A mai napnak is annyi értelme volt, mintha szines üvegcserepeket szedegettem volna egy bezárt gyártelep összedőt szerelőcsarnokában. De az legalább nem lett volna ennyire stresszes. Mondta apám legyek fogorvos, én hülye meg csak legyintettem. Na mindegy! Holnap is nap lesz és az…..
http://www.youtube.com/watch?v=2cKS66CrSPI&feature=related..
Azon gondolkozom miközben írok kis naplómba, hogy veszélyes dolog ez a naplóírás, amolyan rés lehet a pajzson, mert olyan dolgok derülhetnek ki rólam, melyeket még önkénytelenül is rejtve hagynék a világ elöl. Most például azt, hogy k..a nincs kedvem itt dolgozni, nekem a munka…..
Hetek óta hepe hepe hátán. Gondoltam ma változtatok a trenden. Azt terveztem, hogy korán indulok be dolgozni, de ez még sosem sikerült, így ma sem. A Margit híd lezárása miatt valahogy a Lánchíd irányába kellett eljutnom, a szokásos 10 perc helyett 45 perc alatt sikerült. Meglepően…..
Mindennapi bonyodalmak Depi 2009.06.10 02:46:00
Nyaralni voltam. Pihenni, kikapcsolódni. Hogy végre eltereljem a gondolataim. De egy hét után a tengeren, rosszabb állapotban vagyok mint voltam. Mintha a tenger hullámai a lelkemben is csak felkavarták volna a dolgokat. Semmi nem úgy megy ahogy elterveztem, sőt minden csak rosszabb lesz…..
Péntek esti magányos sétám során, elvetődtem a Gödör felé. Ahogy áthaladtan a félrészeg tömegen, úgy éreztem magam mint egy marslakó aki Sting számát énekelgeti magában. Az emberek a fűben, a padokon, a díszburkolaton hevertek, az áradatot néhol törte meg a sövény, és…..
Mindennapi bonyodalmak Másnaposan 2009.05.09 01:16:00
A tegnapi pálinkakóstolás megtette a magáét, rettenetes fejfájással emlékeztetett az estére. Természetsen reggel megint telefoncsörgésre kellett ébrednem, a 10.-nél már elszakadt a cérna és a kocsiban ordibáltam egy sort. Egyszerűen tehetetlen vagyok vele. Nem érti meg, hogy…..
Mindennapi bonyodalmak Day 0,5 2009.05.08 02:02:00
Délutám 30 nemfogadott hívás és legalább annyi sms után hazaérten kis lakásomba, azzal a parával hogy bármikor csörög a kaputelefon mert beszélni akar velem az ex. Hála az Úrnak a telót kikötöttem így részesülhettem 1 óra pihenőben úgy öltönyben ahogy hazavetett a sors.…..
Mindennapi bonyodalmak Day 0 2009.05.07 15:04:00
Migrén az nincs ma még, de lehet ez nem is migrén. Exnő smseitől viszont megint tele a telo. Megint a szerény szerencsétlent adja elő aki tudna változni, csak én nem akarom. A hajnali 2 órás 10 nem fogadott hívás azért aprócska jel, hogy ne higgyek neki. Estére már megint…..