Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eversmann (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Újabb Szabof1 blogbejegyzés! Ezúton is köszönjük Neki! Kipróbáltam a Link2SD-t: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326Ez eddig nekem tökéletes. Ennek is kell egy ext2 partició az SD kártyán (a méret mindegy), mint a Lagfix+data2SD-nek - ha ez megvan, akkor kell…..
Balázs két hete küldte levelét (bocsi!), amelyben az istvánteleki delta állapotáról ír. Ott 3 aljzatról is hiányzik a rögzítés, így a sínkorona folyamatosan deformálódik. Ráadásul át is van repedve, mert szerinte nem csak felületi repedés. Ez volt a levélírás előtt 5…..
eversmann (törölt) 2011.07.30 19:25:01
@Jofiu: nem fogom leírni melyik micsoda, a lényeg az lett volna, hogy ezek a hibajelenségek, vagy nem, vagy csak nehezen észlelhetők (ha már teljesen kialakultak, akkor baj van), és sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, mint egy sínfejlegyűrődés...
Az meg hogy te sértegetsz, és valamit irrelevánsnak mondassz, az számomra irreleváns.
Egy szóval sem mondtam, hogy ez csak vihar a biliben, de mindenki nagyon jól tudja, hogy a MÁV a tervszerű megelőző karbantartási metódust vagy nem ismeri, vagy nincs pénze végrehajtani. Szerintem ennél nagyobb hibák is vannak, tény hogy ez sem szerencsés, de ettől nem fog kisiklani a következő percben egy vonat.
Akik hétvégén is kénytelenek kirándulni a KÖKI labirintusban, azok lezárt állomással és ízléstelen sárga, narancssárga plakátokkal találkoznak, metróval nemigen. A sárga plakátok már régóta kint vannak, az olvasható rajtuk, hogy hétvégenként és esténként…..
eversmann (törölt) 2011.05.30 09:40:46
@fourgee: igen, már rég ki kellett volna vinni a metrót a reptérig, a nagyvasúti kapcsolat is igen csak hiányzik, de ezt a sorozatot holnap reggelig írhatnánk, és akkor se lesz vége... szóval egyet értek veled.

De előbb gondolkodjunk el, hogy amit összeraktak négyes metró az valóban így kellett e, vagy talán jobban jártunk volna egy Karolina tervvel, talán kevesebbért. Ha érdekel, olvass utána. Más kérdés, hogy lassan a metrókocsikat vas árba se veszik be, annyira szarok.

Abban egyet értek, hogy az utastájékoztatás az balkáni. De ha ennek is utánaolvasol, akkor megtalálod a FUTÁR (és esetleg FUTÁR II.) projekteket, ami sok kérdésre válasz lehet az elégedetlenkedőknek....
Több mint egy éve húzódik a MÁV-csoport új mozdonyainak beszerzése, de úgy tűnik, hogy most már nem sokáig. A MÁV igazgatósága csütörtöki ülésén jóváhagyta a 25 Bombardier Traxx villanymozdony finanszírozását, így a mozdonyos leányvállalat, a MÁV Trakció felveheti a…..
  Ha a Sötétség Seregei nem is, de a Műegyetemi Hordák csatasorba állnak, hogy megküzdjenek a Budapestet kerületről kerületre elfoglaló Elfekvőváros Kommandóval a XI. kerületért. Az Újbudán bevezetett alkoholtilalmi rendelet ugyanis a Rión, a Zöld Pardonon, az éttermeken…..
 Van úgy, hogy események sorozata menet közben nehezen értelmezhető. Aztán egy későbbi visszatekintés már egy teljesen rendhagyó perspektívát biztosít. :))) Gyurcsány: Akkor én nem.Bokros: Én igen! Én igen! Én igen!Karsai: Gráf!Gráf: Én nem.MSZP: Surányi, vagy Glatz,…..
eversmann (törölt) 2009.04.05 14:33:20
Dávid havi 12 ezer forintot fizet a MÁV-nak, amiért késő, koszos vonatokat kap cserébe. Olvasónk annyira elkeseredett, hogy a MÁV-nak ultimátumot adott. Amennyiben nem takarítják ki a vonatokat, az ÁNTSZ-hez fog fordulni. MÁV-nak írt levele alant:Tisztel MÁV  Zrt!Ezúton…..
eversmann (törölt) 2009.03.16 18:36:47
bLoge - Loge blogja Gáz 2009.01.06 19:07:00
Relatíve gyorsan, egy hét elteltével sikerült rájönnöm annak az okára, hogy miért nem reagált senki az előző írásra: elfelejtettem élesíteni...     Az elmúlt napoktól egy jelentős változáson megyek keresztül, s ez elég sok energiámat elveszi, azonban nem…..
eversmann (törölt) 2009.01.21 22:55:02
@endívia: hát tulajdonképpen semmi, legalább is jelenleg.
Az nem baj, hogy kevernek hozzá ezt-azt, mondjuk amivel "szagosítják" (bár azt nem tudom hol és ki nyomja bele), csak lenne állandó. A napokban számolgattam, hogy gázártámogatással kapom a földgázt világpiaci áron. Az éppen aktuálison. Ez hogy is van akkor??
Valószínűleg öngyilkos lett az a férfi, akit 14:45-kor ütött el egy lajosmizsei vonat Budapesten a Városligeti elágazásnál, értesült a Kötött pálya. (Az M3-as bevezetője közelében, a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál.) Az érintett vágányt csak délután öt előtt adták…..
A sorozat előző része a 30-as vonal Székesfehérváron csak vonatszámot váltó, így két vonatnak látszó, de valójában a Balaton és a főváros között (titkos) átszállásmentes kapcsolatot létesítő vonatjairól szólt. De van itt még más érdekesség is! Azt is láttuk, hogy…..
Blog.hu Sablonok Pixeled 2008.11.03 14:56:23
Ez a sablon is sötét, de szerintem egy sablonnak ezt elnézhetjük. A Pixeled emellett szép is, három hasábbal és áttetsző hátterű dobozokkal. Letöltés. ..
eversmann (törölt) 2008.11.04 11:29:53
 Elérkezett blogtörténelmem 3. aktív napja. Bár az aktív szó talán kicsit túlzás, ugyanis ma sem tettem le különösebb irodalmi vagy tudományos csodát az asztalra. Elméletileg egy rendes egyetemistához illő napot zártam, jegyzeteltem az előadáson, szorgalmasan…..