Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trashpanda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lilybeth A NYELVTANULÁS SZABÁLYAI 2021.03.03 13:00:00
Sokan úgy tekintenek napjainkban a nyelvtanulásra, mint egy kötelező rosszra. Az iskolában egyesek csak kudarcként élik meg a nyelvórákat, alig jut figyelem egy-egy személyre, így érhető, ha inkább csak a sarokba dobják a nyelvkönyveiket, és feladják a tanulást.De tényleg csak a tanórai oktatás az…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, Ármándó végre előkerült önkéntes száműzetéséből, szóval mindenki megnyugodhat, nem az Exatlonba castingolták be. És a Kék Osztriga bárba se. Ma is én vagyok és ha igazak a hírek, akkor már csak két hét van vissza az idei Ápoltak viadalából,…..
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
Az embereket már kiskoruktól kezdve arra tanítják, hogy az a normális, ha nem lógunk ki a sorból, hanem követjük a tömeget. A sikeres emberek azonban tudják, hogy az élet sokkal többet kínál annál, mint amit elvárnak. Rá kell jönnöd, hogy nem kell bűntudatot érezned amiatt, ha többet akarsz az…..
Feliz Navidad Béláim! Remélem mindenkinél járt már a karácsonyi tatu és hozott sok szépet és jót, bejglit, halászlevet s egyebet és remélem mindannyian kajakómában fetrengve vártátok már a mai HV-t. Ugyehogyugye?Gyökereink megint egy tábla előtt állnak és meg kell nevezniük maguk közül hármat,…..
Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem?…..