Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thinuviel

2 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
Áron Három szál gyertya 2010.06.01 15:16:00
Vannak gondolatok, amelyeket nem könnyű megfogni. Nem azért, mert tovatűnnek, hanem mert egyszerűen megfoghatatlanok.Vannak érzések, amiket, ha megpróbálunk szavakba öntve kimondani, lényegüket vesztik. Ezek azok a gondolatok és érzések, amelyek lényünk legmélyebb rétegeiből…..
Áron Múltról és jövöről 2010.05.18 18:32:00
Áront sokat foglalkoztatja mostanában az, hogy milyenek voltunk gyerekként Áronapuval, miket játszottunk, hogyan gondoztak minket a szüleink. Összebújós, meghitt pillanatok ezek a visszaemlékezések, de vannak közöttük prózaibbak is. Például, amikor Áron egy mondatban összegzi a…..
Áron Anya és fiú 2010.05.07 12:43:00
Fiús anyának  lenni nem mindig kényelmes. Előszöris ott van az a rengeteg autómárka, amit meg kell jegyezni és fel kell ismerni. Aztán a töménytelen építőkocka, amikből csakis bonyolult épületszerkezeteket vagy járműveket szabad építeni. És a dinoszauruszok! Mintha ki se…..
Áron Férfiak napja 2010.05.05 19:15:00
Azt biztosan sokan tudják, hogy május 5 a férfiak ünnepe. Nem tudom, hogy olyan mértékben hivatalos-e, mint a nők napja, nem hinném, de ahhoz eléggé hivatalosnak találtatott, hogy ma remek kis bográcsozást csapjunk az iskolában és megünnepeljük azt a 16 bátor férfit, akik jelen…..
- Borsi Andi debreceni beszámolója - A válogatón ennyit mondtak róla, mielőtt belépett a Thália szinpadára. Én most ugyanazt az Istvánt láttam a maga változatlan szerénységében, pedig azóta teljesen megfordult vele a…..
Nagy örömmel köszöntök blogomban egy új szerzőt, aki a nyíregyházi fellépésről írt élménybeszálót. Fogadjátok szeretettel a nagyváradi Borsi Andi írását:   Csak annak ajánlom, hogy hozzáfogjon most blogot olvasni, akinek épp sok ideje van, mert képtelen voltam…..
Áron Az utolsó 2009.08.09 20:34:00
Kedves Barátnőink, Pajtikák,ez az utolsó bejegyzés Áronbaba blogjába. Kinőtt a babakorból, lassan óvodás lesz, igazi kis gézengúz, aki gyakran sokkal eredetibb nézőpontból tekinti az eseményeket, mint ahogyan mi látjuk azokat. Megvan az önálló elképzelése mindenről,…..
Kedves barátaink, köszönjük szépen a díjakat Csengének és Lídiának, kellemes meglepetés, bár kissé meg nem érdemelt, hiszen alig-alig bukkanunk fel az utóbbi időben...Áron épp (jól megérdemeltük) pihenőszabadságát tölti nagyszüleinél a székelyföld szívében, Áronapu…..
Áron Csak mondom a magamét 2009.06.19 13:54:00
Mert mondani nagyon szeretek. Szövegelek reggel, szövegelek este, a játszón és az asztalnál, ömlik belőlem a sok kérdés és válasz öltözéskor, vetkezéskor, utazáskor, vendégségben, fürdéskor és alvás helyett is. Az utóbbi két hétben egy fejembeni adatbázist állítottam…..
Áron Egy (rém) rendes család 2009.06.10 21:20:00
Ilyenek vagyunk mi amikor szeleburdi, nyüzsgő és zsibongó famíliából átvedlünk illemtudó, tiszteletreméltó, rendes polgári családdá. Ritka pillanat.               Az átváltozáshoz hathatós segítséget…..
Ott hagytam abba legutóbb, hogy elmúlt a szombat, elmúlt minden eszem-iszom-dínom-dánom és Anya hétfőn angolosan távozott a dolgozóba. Hát, egyikünk sem volt elragadtatva az események ilyen fordulatától. Hanem, annyit csak nyertem az ügyből, hogy most már belátja, hogy…..
Az elmúlt hetek egymást követő rendkívüli események láncolata volt számomra, néha csak kapkodtam a fejem, hogy ma itt, holnap már ott, ma még a megszokott, de holnaptól már teljesen másképp zajlik az életem. De, szokás szerint, előreszaladtam...Az első rendkívüli dolog, ami…..
Áron Félünk a farkastól!! 2009.05.14 13:39:00
Persze, nem volt ez mindig így. Eleinte csak Áron félt tőle, pedig előrelátóan száműztem Piroskát és farkasos társait a könyvespolcról. De az ordas mégiscsak besettenkedett hozzánk, Boribon révén. Hiába mondtam én egy szoftosabb verziót, hogy asszongya: Boribon találkozott a…..
Áron Áron esti meséje 2009.05.08 13:38:00
Este van, fektetési szertartás. Amikor Apa nincs velünk ilyenkor, a rituálék hosszúra nyúlnak, megsokszorozódnak. Most épp Rezsőt fektetjük.Anya: Szeretnél esti mesét mondani Rezsőnek, szívem?Áron (ölbe veszi Rezsőt és komolyan néz a szemébe): Jező, Anuci eldobja a szemetet a…..
Áron Reszkess Temesvár! 2009.05.02 14:01:00
"Vidássz autó, jön Ánonbaba!!!" Aki ezt hallja ugorjon félre izibe, mert valóban két kerékre kattantunk családilag immár két hete. Környezet-és egészségvédelmi célokból (no meg azért mert megérdemlem!) Apa előkotorta, lesuvickolta és fényesre simogatta Anya…..
Áron A világot kinevető ember 2009.04.27 11:39:00
Ajándék öntörvényű gyermekek szüleinek :)Fogadjátok szeretettel.AMIKOR NEVETTEM, APÁM SÍRTKisgyerekkéntBármit mondtak,Az ellenkezőjét tettem.Ne tüzeskedj!Tüzeskedtem.Ne pancsolj!Pancsoltam.Apám okos ember volt,Hozzám fordítva szólt.Egyik esteA malombólHazajövetFiam –…..
thinuviel 2009.04.28 08:39:16
Ez a tavasz csúcsforgalmi szezon, úgy tűnik,hol én jövök-megyek, hol hozzánk jönnek-mennek vendégek, még arra sem volt időm, hogy beszámoljak a Nyuszival való (majdnem) találkozásomról. Pedig nagyon rendes manus az a Nyuszi, mindenhová pijostojás-t rejtett el Papóék kertjében,…..
Áron Uff, szóltam! 2009.03.27 12:36:00
A múlt heti csokor:1. Épp mennénk be a boltba, néni jön ki Bounty szeletet rágcsálva. Erélyesen rászólok: Aszt add ide, néni! Csodák csodája értette az anyanyelvemet, így mire Anya észbekapott volna, már átszellemült képpel csámcsogtam a finomságot, amit a néni megkezdett.2.…..
thinuviel 2009.04.02 06:50:06
Áron Szegeden esett meg ezen eset 2009.03.25 07:22:00
Mivel vasárnap Anya névnapja egybeesett az én 22 hónapfordulómmal, ráadásul tündöklő napsütésre ébredtünk és már vagy egy hete nem kirándultunk, úgy döntöttünk: mennünk kell, de sürgősen! Megcéloztuk Szeged patinás városát, amelyet mindhárman másért szeretünk. Apa…..
Áron Kérdez, fél és uralkodik 2009.03.21 13:53:00
Már jó ideje nem tartottam számvetést arról, hogy milyen irányba halad Áron fejlődése. Talán inkább azért, mert mint minden korabeli gyereknél, nála is olyan rohamos a haladás, hogy mire valahogy összeszedem az új tudományokat, ő már le is hagy pár körrel.Azért néhány…..