Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svenmester

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..
Azzurri Gattuso, én így szeretlek 2011.02.16 09:20:00
 Bár a Milan a pályán tegnap este kínos vereséget szenvedett a Tottenham ellen, a pályán kívül azonban Gattuso révén egyszemélyben megmutatta igazi erejét. A rossoneri középpályása egymaga leszabályozta a komplett vendég kispadot Joe Jordantől kezdve a tartalékokon át. A…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Svenmester 2010.09.28 09:54:33
- Öcsém, hagyjál már ezzel a Paraguay-jal.- Miért?- Nem fognak nyerni meccset sem. Esélytelenek. Nullák.- Azért a csoportból simán tovább mennek!- Mi? Hogy? Kikkel vannak együtt?- Olaszország, Új-Zéland és Szlovákia.- Új-Zélandon van foci? Szivatsz!- Pedig van. Meg is verjük…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Svenmester 2010.05.19 12:09:41
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
Egy kellemes februári éjszakának indult, aztán megjelent egy halom rendőr, lelőtték két kutyáját a hétéves gyereke szeme láttára, őt meg a falhoz szorították. A kommandósok csekély mennyiségű füvet találtak, ami csak vétségnek számít Missouriban, úgyhogy bónuszként a…..
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Svenmester 2010.05.05 17:31:08
@ezittenkéremmagyarország:
Akárcsak én :)
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Svenmester 2010.04.29 11:55:56
@horas: jah mondjuk Muntari is kemény, de a gólnál Pique Cordobát fektette el.
Svenmester 2010.04.29 15:23:01
@rizla: Ezt most ugye nem mondtad komolyan
Svenmester 2010.04.29 15:31:52
@rizla: Nem zárom ki, hogy igazad van, de amit én látok a videóból az, hogy amikor a hasához teszi a kezét a kézfejéről pattan le a labda, a hasáról nem pattanhatott le, ez tuti fix
Ennek a pártharcoktól hangos országnak nem egy jóságos nagypapára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki az ország hosszú távú érdekeiért bármilyen pártérdekkel szemben képes kiállni. (Fotó: Gilicze Bálint) Pokorni Zoltán tegnap azzal lepte meg a közvéleményt, hogy a…..
Van olyan nálunk, hogy "Lyon szurkoló?" Ezen az ágon Manchester United-Real Madrid elődöntő is kialakulhatott volna, csak hogy odadörgöljük a két versenyben lévő alakulat szrukolói, illetve a semlegesek orra alá, és hogy megforgassuk még egyszer a kést a világ két…..
Svenmester 2010.04.22 17:44:19
@donnelly:
Sajnálom a csapattársaidat
Svenmester 2010.04.22 19:44:12
@donnelly:
Kiezzzz??? :):):)
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Svenmester 2010.04.20 13:46:51
Miután ma két forrásból is ezt az információt kaptam, érdemes elemezni a felvetést. Az első forduló utáni választási eredmények tükrében látható, hogy a Fidesz a 2/3 közelében van, és közel áll ahhoz, hogy a második forduló után valóban 2/3-os többsége legyen. Ezzel a…..
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
Svenmester 2010.03.29 11:50:29
A VOLT után a Balaton Soundra is bejelentették az első neveket. Ezek szerint Július 8 és 11 között fellép Zamárdiban a Chemical Brothers és a Jamiroquai. Rajtuk kívül jön még a Balaton partjára Sven Väth is, aki tíz évvel ezelőtt indította el híres ibizai party sorozatát, Pauk…..
Svenmester 2010.03.05 13:24:54
@frompearly: Talán előbb helyesen írnod és fogalmaznod kellene megtanulni, akkor talán lenne kedvem vitatkozni veled
Fuck To The Music DJ Assault 2010.03.05 08:00:00
Amikor kifundáltam, hogy "Szerelem, Szex, Gyengédség" tribute adást csinálunk, nem gondoltam volna, hogy DJ Assault egy józan életet élő ember, aki olyan a booty bassben mint jazzben Sun Ra vagy reggaeben Lee Scratch Perry minusz a fű. A második kérdésnél feladtam, ellenben…..
Svenmester 2010.03.05 11:49:18
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
Ez a kis buzi ordítana! Természetesen gratulálunk a megérdemelt Fonográf Díjhoz! Szar előadónak szar díjat!  ..
Svenmester 2010.02.12 17:05:28
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Svenmester 2010.01.18 14:47:24
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Svenmester 2009.12.15 15:32:54
Talán a világ két legjobb csapata találkozik kedd este a Bajnokok Ligájában. Ezt úgy értjük, hogy szerintünk a Barcelona és a Chelsea is jobb csapat, mint a másik ág két elődöntőse, így ha odáig nem is merészkednénk, hogy előrehozott döntőnek tituláljuk a meccset,…..
Svenmester 2009.04.28 18:41:16
@poolfanati:
Azt azért nem árt, ha tudnod, hogy a Chelsea-t nem szokták otthon megverni, nézz utána ;)
Svenmester 2009.04.28 18:42:10
@poolfanati:
Nem is tudom, asszem 3 hete :)
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..