Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mittudomki

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak! Ahogy már tegnap mondtam is, ma társaságban nézzük a VV-t, olyanokkal, akik tudják hogy mi ez, de nem láttak egyetlen percet sem az évadból. Igen Ármándó, van közöttük lány. Live HV-zok, mondom rá a telefonomra az okosságot, aztán ebből…..
Mittudomki 2021.01.31 22:37:38
@Kosztarika: A sok vén kéjenc csak a kora miatt cuppant rá..igénytelen lehetett az összes :D
Mittudomki 2021.01.31 22:42:04
@ppupu (ex vérteve): Hát nála tízszer jobb tizenévesek vannak azon az oldalon szóval biztos lehetsz benne hogy több 40+ kuncsaft volt ott mint 20 körüli..Dani csak az ingyen puncira csúszott rá,fizetni ö se fizetne érte elhiheted :)
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Mittudomki 2021.01.23 22:38:01
@peachcat: Mert ekkora képmutató szar az RTL..ezeregy alkalmuk lehetett volna ez ellen ténylegesen,erényesen,eredményesen fellépni..de qrvára nem érdekli öket.
Mittudomki 2021.01.23 22:40:51
@Cérnahuszár adversus: Ne áltasd magad..ezt is leszarja az RTL mint a többit,max. egy szorosabb párbajt akarnának,önös érdekböl de nekik a Nök abúzálása sehol nem szempont.De ettöl még Vivi fogja kapni a zöldet.
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
  A mai nappal a Vízöntő jegyébe léptünk - ezt reggel hallottam a rádióban – és megtudtam, hogy mi vízöntők rendkívüliek vagyunk, különlegesek, intellektusunk nem mindennapi! Ha nem kapaszkodtam volna éppen két kézzel a kormányba, még meg is veregettem volna a saját vállam, hogy érezzem a…..
Mittudomki 2021.01.21 22:43:22
@SelyemSonkaPini: Mi van megvan Pini?
Mittudomki 2021.01.21 22:47:06
@Adamadam: Pedagógia érzéke nulla ennek a hibbant némbernek :D próbálták volna szabotálni,mindet kukoricára térdepeltette volna oszt ennyi..értelmetlen a szerepe a nőnek csak vergődik a képernyön hogy figyelmet kaphasson.
Mittudomki 2021.01.21 22:56:44
@Adamadam: Konkrétan így ennek a tantárgynak semmi értelme nem volt,még mindig az elsö nap anyagán pattog..miközben más is belefér az Illem tanítás fogalmába.Most komolyan 20+ embereket akar leszoktatni a kötőszavakról...röhej ez a nő úgy ahogy van
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
Mittudomki 2021.01.17 23:26:39
@Fálki: Nem vagy te fenn véletlenül a pats.hu?
Mittudomki 2021.01.17 23:33:14
@SirLemming: Szerintem se lesz SB ahoz 2 tökéletes meccs kéne..de Rodgers töl jobban félek mint Breestöl..mégha aki 2 szer kikapott egy csoportriválistól az 80% harmadszorra is..szóval még ez a meccs is qrva necces,de aztán a GB simán végállomás lenne sajnos(bár cáfoljon rám a Sec és próbáljanak meg nem ligaalját játszani miközben van tehetségük..de ez mondjuk Bowles faxága is sajnos)
Mittudomki 2021.01.17 23:34:49
@Fálki: Most van Tampa Chat szoba az oldalon :D vagyunk páran a meccseken egész szezonban..nem engedtük el az öreg kezét :)
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Mittudomki 2021.01.16 22:01:59
@argo001: 53 napja ülnek a hotelben karanténban :D
Mittudomki 2021.01.16 22:04:24
@princejesus: Full kamu..biztos van 6 tartalék :D
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Mittudomki 2021.01.15 22:50:10
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezt ugyan nem értem..mert amit mondtak az 100% fedte a valóságot..és nem is mondanám primitiv elnyomásnak lelki terrornak..ez konkrétan az igazság amit szembe jött Vivi vel...bár Zsu után röhejesebb nyertes nem lehet..na de Viv,mire föl nyerne mert néz mint hal a szatyorban és beszél hetet havat
Mittudomki 2021.01.15 23:38:45
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Azért ö is tett ezért,ha igaz amit Bálint mondott hogy az elsö "feladása" közben többen mellé álltak és annyit se nyögött ki hogy köszi,akkor azért nem a többiek a felelősek..de Dani 5 perce visszahozta az életbe :)már réges rég keverve ad elö dolgokat ami nem egészséges odabenn..de ha valakit most konkrétan keresztre akarsz feszíteni a teljes elfordulás miatt akkor az legyen Bálint-Robi akik az ominózus "szar" ra úgy kiakadtak hogy az Vivi kollektív kiábrándulásához vezetett..de ismétlem ez se légböl kapott,ha valaki tesz,mond valamit és annak van következménye az ne csak a többiek hibája legyen
Mittudomki 2021.01.15 23:42:11
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mesélj akkor ;)
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Mittudomki 2021.01.13 23:30:08
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..
Mittudomki 2021.01.12 23:31:53
@Addamm: Azért a 22 éves Siófoki focista Bálintot megnéztem volna maganak..elhiheted ö se ilyennek született 6 év fór azért ilyen szituációban nem kis előny...csinált,látott már olyat amit Móh még közelröl se.Az élettapasztalat egyértelmüen az ö oldalán van,ö már teljesen más szemüvegen keresztül nézi a világot.Ez nem felmenti Móht de az éremnek mindig két oldala van.
Mittudomki 2021.01.12 23:47:20
@Addamm: Na de látod..akkor nézd Dani-Móh..Bálint-Robi azért látható a generációs különbség és korához képest nem hibáztak nagyot Móh szülei.(nincs alpáriság,idegbaj,paranoia,lelki terror,paraszt tökvakarás)

Nálam ez hogy Vivit "lepattintotta" Bálint nem egy hatalmas teljesítmény,már csak a taktikai szempontból se..ettöl még nem ájultam be Bálint korrektségétől és számomra a 2 "kapcsolat" a közelében sincs egymásnak.
Persze Móh lehetett volna még egyértelműbb Mercivel és kordában tarthatta volna a hormonokat is..de nehéz egy ilyen helyzetben,ilyen feltételekkel ésszel ellenállni a kisfönök kíváncsiságának :D
Mittudomki 2021.01.13 00:35:01
@Addamm: Szerintem nem sok baj van a kiskölyökkel,de láthatóan nincs meg az eszköztára egy vitára..vannak jó meglátásai,értelmesnek található mert átlát egyértelmű szituációkat.Az egy dolog nem látom ezt a beleállást akkora extra teljesítménynek,van akinek ilyen a természete..kerüli a konfliktust,valaki meg gerjeszti..valaki érvel,valaki meg tolja anélkül hogy A ból B be jutna és a határozott fellépésével,eröszakosságával felülkerekedik egy vitapartneren..valaki meg az adott pillanatban,lehet stressz,kishitüség,önbizalom hiány miatt nem tud a konkrétan,összeszedetten visszavágni vagy kifejezni gondolatokat.

Azonkívül Recska ellen alapból bizonyos esetekben direkte nem áll bele a vitába Móh(és elmondta..vagyis tudja hogy ezzel a stílussal kinyírja önmagát Rencsi nem kell "felállni" a kutyázásra..hagyni kell mélyebbre ásni) de ismétlem még ha akarna is nincs meg Móhnak a képessége hogy szavakba,érvekbe öntse a gondolatmenetét.Tisztában van a képességeivel és nem akar belekeveredni egy olyan terepre ahol lehet az igaza ellenére is elveszne.

Bár ma az asztalnál addig azért eljutott hogy Recska meglátásaira,sikerült úgy reagálnia hogy a félsz,irigy vagy,metakommunikációs sületlenségnél bezárta Rencsi érvrendszerét.

Danival ugyanez dettó,egyszerübb egy bocsánatkéréssel elrendezni a részéröl,ha tudja hogy a rádobált,agresszív tévképzeteit nem lesz képes semmilyen szinten megváltoztatni és itt még a határozott fellépés is kényelmetlen megfutamodásra készteti,mivel Dani stílusa a saját magabiztosságában is eléggé elbizonytalanítja(miközben a dohányzóban elmondja Mercinek tudja mi lenne..igen-nem..igen-nem..állítás-tagadás,meddö parttalan vita ahol Dani semmilyen érvre nem ismeri be a meglátásainak hiányosságait..lsd Bálint-Dani vita a témáról ahol Bálint se tudott semmit felhozni hogy kimozdítsa Dani téveszméit a realitás talajára)
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
Mittudomki 2021.01.09 22:54:51
@princejesus: Móh-t viszi..teljesen biztos a dolgában,ráadásul Fru miatt meg pláne Móht kell vinnie..ez a párbaj már rég le van zsírozva(kb. mióta Dani bekattant Móhra Gina kiesése után)
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Mittudomki 2021.01.08 22:40:07
@princejesus: Tök mindegy most úgyse ö megy ;)
Mittudomki 2021.01.08 23:05:37
@Niemandhäuser: Te melyik műsort nézned?:D A Dani soha nem fog Renátóra rakni.
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
Mittudomki 2021.01.08 14:49:24
@Rrami: Móh eddig hozza a megfontoltabb Gábor szerepet(egyébként Robi is az..söt ö párszor már inkább irritáló svájc..fentebb írta valaki hogy semmit nem tudott meg Móhról mi érdekli,mit szeret,mikor érzi jól magát..na ez dettó Robinál,Vivnél is)
Konfliktust kerül és raktároz-ala Rencsi elleni párbaj esetén felhozható indokok

A baráti 7 es nagyrésze még nem indította be igazán a játékát..egyedül Dani süllyed be mocsár szintre szép lassan(bár a Virággal szembeni viselkedése,kapcsolata mindig is ott volt) Virág a túlzott megfelelés miatt kezd vele süllyedni és Merciböl hoztak ki még Fruék egy elbújtatott személyiséget.
A többiek Vivi,Robi,Móh egyenlöre vegetál és minimális ráhatást gyakorol a játékra vagy kapcsolódik be a történésekben akkor is főleg ha támadás alatt vannak.

Szerintem itt sokan majd megfognak lepödni Móh-n ha rákerül a kendö,persze nem a legélesebb kés a fiókban,nem is tudja teljesen kifejezni magát,van benne egy kis hokis macsó,pici ego val megfüszerezve de ettöl még szorult bele,empátia és csöppnyi gógyi is..nem rosszindulatú,elmebeteg de majd a lényeg úgyis párbaj helyzetben jön ki belöle..vagy felcsúszik a 3. helyre vagy lemegy 6 nak ez majd kiderül.
Mittudomki 2021.01.08 15:26:19
@Rrami: Ettöl nem kell félni Bálinttól már csak akkor lehet ezt elvenni ha a csatorna akarná és kifordulna magából.A többiek csak a maradék ingyen albérletért küzdenek..ki hosszabb ki rövidebb idöre maradhat :D Most még persze Robi az egyértelmű kihívója Bálintnak..de ö még nem mutatta meg magát igazán(volt itt tapogatózás Fruval,most Virággal kacsingat kifele és várja a leválási pillanatot Bálintról)
Vivi nekem egy Zsu2..ott van de én eddig semmit nem láttam(nem a kameraidöre célozva)róla ami miatt top3 ra predesztinálná.
Amúgy mástól se sokat..Robi,Vivi,Móh,Merci,Virág..egyenlöre se pro se kontra nincsenek pozicióban.
Most kezd majd kicsit felpörögni a játék vagyis inkább Dani fog kiesni az esélyesek csoportjából..szegény Virág követheti mert totál vakon van és bekajálja hogy minden az ö érdekét szolgálja és ezzel ránthatja majd Dani bele a mocsárba.

Részemröl egy Móh-Rencsi párbaj lehet elképzelhetö..aztán feltéve hogy Fru és Virág betudja rántani Robit a Merci elleni hadjáratba jöhet egy Merci-Fru vagy Fru-Vivi párbaj feltéve kié lesz a zöld de ha igazán mélyre süllyed Virág Daniellának köszönhetöen akkor egy Merci-Virág is elképzelhetö..akárhogy is lesz aztán jöhet a nagy fight..Móh-Dani.

Móh-Merci elfogja vinni a párbajokat a következö hetekben és akkor fog majd kiderülni merre is tart Robi igazán.
Mittudomki 2021.01.08 17:11:55
@LaciHogyVoltol: Hát ha ez valami akkor Viviröl is tudjuk hogy nem megy be a Balatonba,mert valami sikló közel ment a pinijéhez...Baba Pinije,nem saláta...és elspriccelt egy elmebeteg idegen akciójától :D voltak ilyen ki hogyan miért szexuális megbeszélések,ez minden "haveri " társaságban előfordul ki vetít ki nem..de ettöl még mint személyiség nem sok mindent lehet megtudni az illetőről..mint ahogy Virág rosszlányos szerepvállalása se mutat semmi devianciát összességében.
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
Mittudomki 2021.01.05 22:26:32
@peachcat: Alapból féltékeny volt rá Daniella,Virág miatt..aztán nem kértek a kapcsolatterápiájából Mercivel,most pedig kezdi bekrenkelni magát rá és már minden mozdulatában keresi a belekötési pontot :D
Mittudomki 2021.01.05 22:29:58
@PYT: Valahol már lassan érthetö a sötét oldal érvelése..qrvára kezd már irritálni Bálint ezzel a mindenben tudom a frankót és megmondom hogy kellett volna,mintha valamit nyerne ha Móh megcsinálja a feladatot..empátia sehol..vérzel..ki a gecc érdekel..ne add fel..csináld..Móh minek?Ja..az mindegy csak csináld mert én így gondolom és ki is mondom :)
Kellemes tavaszi januári napot mindenkinek, véget értek a szabadságolások, újra mehet mindenki dógozni, nekem meg nincs olyan sok ihletem ennek az unalmas résznek a feldolgozásához, de majdcsak kitalálok valamit… PP van ma is, elég szolid outfitben és szavazásra buzdít minket egy olyan kérdéssel,…..
Mittudomki 2021.01.04 22:50:48
@mocskosmacska: Daniellánál beindult a paranoia faktor..már mindent érdekböl csinál Móh..elemet cserélni ugyan kötelezö,de már minek szól ezért is Daniella öméltóságához,ha nincsenek is jóban :Dés még az egész végig labdátszedegetö Móh is lelkesíteni merészelt amikor ö kidöglött a dohányzóba minden 20 percben egyszer,neki a fö pompon lány pozició kijár..másnak meg csitt :D
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
Mittudomki 2021.01.03 23:32:38
@PYT: Hát csalódtam benned hogy elhitted hogy csak úgy táblát tartott a leányka :D ez kb. olyan mint Pandora elvették az útlevelem sztorija :D
Mittudomki 2021.01.03 23:48:44
@PYT: Volt neki 4 hónapja hogy legálisan is tolja a napi 4 kuncsaftot :D azért az szép adag és nem lennék meglepve ha valamelyik tolta volna be ide azonkívül hogy dani haverja is felpróbálta minden bizonnyal.Egyébként az se valószinü hogy szüzen csöppent bele a bizniszbe,aki erre az oldalra beszervezte annak már lehetett referenciája a teljesítményéröl :)
Mittudomki 2021.01.04 00:03:19
@PYT: Szakmai ártalom :D mindig az aktuális kuncsaft nyújtja élete dugását :D :D
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Mittudomki 2021.01.02 23:42:25
@tvbuzi: Az még kiderül mert elötte lesz még egy Rencsi-Móh párbaj is...innen kezd majd érdekes lenni ki hogy kezd helyezkedni,ha Daninál kegyvesztett lesz Móh és összeáll az utolsó nagy roma barátság Rencsi-Dani duóval :)
Mittudomki 2021.01.02 23:54:46
@Kiégett Hobbynyúl: A szerkesztök is szeretnének már robbantani,ezt a Dani-Móh konfliktust nem hagyhatják ki..kis rásegítéssel ebböl egy szép Rencsi-Móh párbaj lesz,Rencsi csak így tudja Danit maga mellé állítani és itt robban is a 7 es hogy ki követi Danit és vélt valós indokkal a Merci sagára ráfüzve még Móhra tesz a Rencsi-Fru-Dani jelek mellett.Ha nem is állnak bele ott akkor is lesz egy csöpp törés még a Dani-Bálint szövetségen is mert kötve hiszem hogy Bálint beáll Rencsi mögé.
Mittudomki 2021.01.03 00:07:17
@Kiégett Hobbynyúl: Grincs nem olyan ösztönlény mint Rencsi,ö most vissza fogja magát mert nincs kit a vonat elé lökni..viszont Renyó a "taktikus" kiszagolja itt a Dani által kínált Móh lehetöséget..(persze itt már Fru is belöki majd a vonat elé Rönét)Rencsinek ott van még a lila kendös Móh konfliktusa a szita agyában,amire ráfüz és viszi tovább..Danival a háta mögött olyan bátor lesz hogy még..
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
Mittudomki 2021.01.02 00:28:25
@Kosztarika: Csak valakit megböktem akik ezen vitáztak :D szerintem ármandóra mentem csak elnyomtam :)
Mittudomki 2021.01.02 00:37:57
@Ármándójózsi: Nagymamák :D Azért ezt a 2 karaktert nem a szex hiánya viszi el(jelenállás szerint)a döntöig.Bálintnak ez a felhozatal gyenge..Robi meg inkább a fiúkat durrantaná meg,az pedig tényleg nem hoz 36 misit.Azért a VV1 korra kivetített szavazóbázisa szerintem markánsan eltér a VV10 töl.Hogy ez lenne a gyözelmi elixir :D
Mittudomki 2021.01.02 01:01:07
@Ármándójózsi: Szerintem a szerelmi szál is nagyrészt fedi a kizáró okot a nyereményből.Nem kell szexhez kötni.Túlságosan beszűkül a mozgástér,több támadási felület és a bezártság miatt nem lehet korrekt módon kilépni belöle.De ezt kb. mindenki elmondja mint csoda fegyver..mint most Fru,Merci meg talán még Virág is :D aztán tessék
Közeledik az év vége. 2021-től sokan várunk sok változást, én egyelőre nem akarok nagyon bizakodni, mert mindig lehet rosszabb, ahogyan ezt a 2020-as évben megtanulhattuk, és ugyan van még néhány óra ebből az évből, de én ki merem hívni magam ellen a sorsot azzal, hogy leírom, ennél rosszabb ma már…..
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
Mittudomki 2020.12.30 23:18:18
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
Mittudomki 2020.12.29 22:54:59
@Ármándójózsi: Pont hogy fordítva..Vivi ellen necces..Fru-Renátót szerintem kinn hagyná(persze Virág ellen nincs sansza Ginának)
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
Kellemes karácsony utáni tespedést kívánok mindenkinek, gondolom nagyon hiányoztam. Üdvözlök minden olvasót, kommentelőt és Ármándó Józsit külön is, akinek a 191 centije mellé ez legyen ma a legnagyobb öröme. Pacsi, kicsi! Lesz itt ma minden állítólag, párbaj, meglepetéskiválasztás, balett –…..
Mittudomki 2020.12.28 00:09:03
@szociál: Merci magát opatja ha nem veszi a barátság extrákkal lapot,egyébként meg mi a Moh hibája..hogy nem utasítja el amit alátolnak..már már eröszakkal..réges rég elmondta ennyi..ebböl több nem lesz(ez nem Fru meg a hányni tudnék de aztán már gyereket is tervezek vele szikrapattanás)A Merci beveti ezt aztán azt aztán már lassan könyörög..fullra elhajtani hogy vissza nullára már nem lehet,össze vannak zárva elkerülni se..belehazudni a képébe és eljátszani hogy kialakult aztán ráunni hogy mégse..még nagyobb gáz.Ez így még a legbarátibb a kis lelkének Mercinek,bár azért nehogy bekajáld ezt az ártatlan,naív pici lány jajj de törékeny lelket a Mercitöl mert lehet ettöl baromira messze van ;)
Mittudomki 2020.12.28 00:36:36
@szociál:Kezdetektöl nincs szikra,ez valakinél ha nincs akkor ha megfeszül se lesz szerelmes az illetöbe..ez közölte..igen.Hetekkel ezelött elhívta Merci a nyugiba beszélni Móh-t hogyha nincs szikra akkor ölelés és puszika se legyen..azt mondta Móh,akkor húzza meg Merci mi fér bele és legyen úgy(következö kép Merci ölelgeti Móht az ágyban)aztán értekezett Merci még Rencsivel is a cigizöbe hogy milyen rossz utána mindenki megfordul de ha ö akar valakit akkor nem kölcsönös(Rencsi helyeselt hogy ö is ebben a cipöben jár idebenn)aztán ment tovább ölelkezés,puszika..és mivel 2 huszonévesröl van szó becsúszott egy kis szex is.Gondolod nem Móh eröszakolta meg a Mercit(most erre ne térjünk ki hogy ez egy próba volt Mercitöl hátha ez segít..vagy csak szimplán hormonok dolgoztak egyre megy)Egyébként a páros élet erösíti mindkettöt vagy te láttál valami extrát Mercitöl a hélium cukiskodáson kívül is amitöl olyan erösnek kéne hinni?Mindkettö középmezöny egyenlöre..ebböl lehet dobbantani vagy bukni,feltéve a késöbbi játékukat.Itt mindkettö használja valamilyen szinten a másikat,fix pont,még kameraidöt is biztosít,amúgy qrva unalmas lehet szólóban kóricálni 0-24 vagy levegöben lógni és cigizni,zabálni,dögleni és plafont bámulni.
Móh ugyanúgy elvan Danival,Bálinttal,Virággal,Robival,Vivivel mint ahogy ez Mercire is igaz.Merci csak annyival van beljebb hogy a fiúk kis hugicaként mellé állnának ha kenyértörés lenne vagy Móh belegyalogolna a lelkébe..de ezt Móh se akarja ezért kb. ötszázszor elmondta neki szerelem nem lesz!!azt hogy mi fér bele a jól érezzük magunkat egymással relációban úgyis Merci határozza meg..ha szexelni akar,akkor lesz ha ölelkezni akkor lesz..de szerelmet nem lehet kieröszakolni valakinek magából(és ezek szerint Móh az a típus sok más millióval egyetemben akinél a szikra eldönti..az idö múlása..jó szex..kellemes emlékek..ezen nem változtatnak)
Mittudomki 2020.12.28 01:01:34
@szociál: Ez tiszta sor..mindenkinek vannak elsö benyomásai.Egyenlöre még nem adnám senkinek oda a gyözelmet és a normálisabb csapatból is eddig csak Dani pedzegeti a kiesö pályát ahogy Virágot intézi(na az sokkal nagyon sokkal megalázóbb a NÖKkel szemben,ahogy azt a szegény lányt hülyíti,mégha nevelési kurzusnak álcázza a soviniszta,egosita szerepét hogy ingyen uncihoz jusson)

A többiek még kisebb botlásoktól eltekintve elég normális értékrendszerrel rendelkeznek(vagy mutattak meg eddig)
Azt persze tény Móh qrva vékony szálon táncol hogy erre a "kapcsolatra" ne menjen rá a játéka,de ahogy nézem még észnél van és jól épít(ette)i ki a vészkijáratot hogy élvezze is a gyümölcsét de ne temesse maga alá ha összedöl :D
A mai BV-s beszélgetése Bálinttal pedig még elővetíthet valami fejlödést a szerepében..meglássuk.
Elöször is koccoljon aki már leírta magát..sajnos most Gina(együgyü de nem zsigerböl rosszindulatú,agresszor mint a 2 "barátja" aki belöki maguk elött a csapat összes tagját a vonat elé) mert a szerkesztök bevédték Fru meg Rencsi seggét.
A kihívás utáni pillanatokkal indítunk, parázs vita pattan ki, hogy Rencsó szekrénypüfölése mennyiben tér el Merci ajtó csépelésétől, Fru magabiztosan hátradőlve ecseteli Bálintnak, hogy de hát kéremszépen, a kettő márpedig teljesen más, hiszen Reni ÚGY jött be, ezzel szemben Merci meg egy 19 éves…..