Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kornel1234

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövetség távlati céljai között említette, hogy emelkedjen 15 százalékra a kerékpárosok aránya, amihez egyebek mellett szemléletváltoztatásra van szükség, ehhez pedig a kerékpározást népszerűsíteni kell. A "kerékpárosbarát úthálózat" kialakításához…..
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Kezdő vállalkozó nemrégiben alapított cégével webáruházat szeretne indítani, ahol biztosítani szeretné a kártyás fizetés lehetőségét is. A CIB-re esett a választása, ahol először folyószámlát kellett nyitni, hogy az eCommerce szolgáltatást megrendelhesse. A számlanyitás…..
Az előző, sztrájkos bejegyzéshez kapcsolódik az alábbi kérdés. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre a jogviszony. De ki tudja, hol leljük ezt meg pontosan?Hello Zugügyvéd! A "Ki állja a sztrájk-káromat?" c. post kapcsán jutott eszembe pár…..
kornel1234 2008.12.19 18:16:08