Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miki2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Miki2 2008.08.12 12:44:11
Talán a legfontosabbról nem beszéltünk még, hogy mennyivel többet vonnak le a fizetésünkből az MSZP-SZDSZ hozzá nem értő kormányzása miatt, összehasonlítva a környező országok állampolgáraival. Ha megnézzük a fizetési papírunkat kiderül, hogy a bruttó bérünk 50%-a körüli az elvonás, azaz 100 ezer Ft-ból 50-ezret elvon az állam, hogy kifizethesse azoknak a beruházásoknak a törlesztéseit, amelyeket a mindenki számára ismert okokból 2-3 szoros áron készítetett el a magát baloldalinak nevező, valójában nagytőkés, neoliberális kormányzat. Szerintem a matricákra ezt a húsbavágó tényt kell feltüntetni, hogy ma kaphatnánk 80 eFt-is a 50eFt helyett a 100 eFt bruttó fizetésünkből, ha nem ezek lennének, lettek volna hatalmon. Igen Gyurcsány a hibás azért, hogy minden hónapban 30eFt-al többet vonnak le a fizetésedből! Talán akkor nem lenne ilyen nagyságrendű probléma a benzin, a gáz a villany és a távfűtés árának emelése. Óriásit tévedett Gyurcsány, amikor azt nyilatkozta, hogy a nagytőke igényeit kell kielégíteni, különben elhagyja az országot. Mára kiderült, hogy nemcsak a nagytőke hagyja el az országot, hanem a nyereséget termelő közepes és kisvállalatok és az adófizetők is! Peresze nem az itteni bejegyzésű vállalkozások helyezik külföldre a székhelyüket, hanem a rokonság alapít új cégeket, még kis vállalkozások esetén is, például Szlovákiában. Természetesen a nyereség a sokkal jobb adózású szlovákiai cégben keletkezik ezután, Szlovákiában fizet adót, nem nálunk. A nullszaldós magyarországi cég pedig egyáltalán nem fizet adót nálunk. A tényleges befizetők így elhagyják az országot az ellátottak köre pedig nem csökken, sőt növekszik.
Gyurcsányéknak sikerült Magyarországból egy adópoklot csinálnia, amelyet adóparadicsomok vesznek körül! Ezért ők a hibásak! Az EU nyitott, nem csak a multiknak, de a kis és közepes vállalkozások, sőt a személyek számára is, ezt észre kellett volna venni! Ebből következik, hogy a magyar adószintek nem haladhatnák meg 1-2%-al a környező országok adószintjét, hogy a Magyarországon keletkező jövedelmek itthon maradjanak és, hogy a munkavállalók is a régió szintjének megfelelően részesüljenek munkájuk eredményéből!

Nem az a baj a baloldali politikusokkal, hogy máképpen gondolkodnak, mint mi, hanem az hogy a döntéseiket nem az ország, hanem saját érdekeik vezérlik. Ez látszott Horn Gábor Hír tv-s beszólásából. Csak gazdasági vagy politikai érdekből vizet prédikálnak és bort isznak! Becsapják még a saját szavazókat is! Ezért nem oldják meg a munkanélküliség kérdését, hiszen a segélyen élők jelentik a szavazóbázist. Ők valójában nagytőkések, de szocialistának nevezik magukat. Ezért javasolták december 5.-én, hogy ne szavazzuk meg a külföldön élő magyarok magyar állampolgárságát. A legfelháborítóbbak tartom, hogy amikor a 23 millió román inváziójával fenyegettek ők is pontosan tudták, hogy amit mondanak az nem igaz, és mint vezetők visszaélve a lakósság természetes bizalmával a vezetői felé, megtéveszthetik a lakósság alulképzett részét. Akkor, ezek a jövedelmük pár %-át féltették. Értem én ezt, vannak ilyen emberek, számoljanak el saját maguknak a lelkiismeretükkel, de azt már nem értem, hogy mit keresnek ezek után az ilyen emberek a március 15.-i ünnepségen, pláne szónokként ahol azoknak az emlékét ünnepeljük, akik nem tartoztak a sehonnai bitangok közé, akik halni nem mertek. A harcokban elbújók, de osztásnál tolongók a fizetésük pár %-át féltők ne szónokoljanak többé március 15.-én! Ezért repülnek a tojások is ilyenkor!
Egyébként nem arra kell bízni az ország vezetését, aki szimpatikus nekünk, hanem aki ért hozzá! A FIDESZ már bebizonyította, hogy ért az ország vezetéséhez: Szinte megszüntették a munkanélküliséget, volt pénz oktatásra, egészségügyre, mindenre, amire ma nincs, még az árvízkárosultak megsegítésére is, rendbe tették az államháztartást, nem fenyegetett az adóság spirál, az államcsőd! Még Meggyesi Péter szerint is úgy álltunk 2002-ben, hogy realitás volt, hogy 2007-ben bevezetjük az Eurót! Azóta a jobboldali politikusok nyilván még sokkal tapasztaltabbak lettek és reméljük, nem kell majd olyan kompromisszumokat kötniük, mint annak idején a Kisgazda párttal. Ma már a többség megértette, hogy nem kell félni az erőskezű vezetőtől. A baloldal Orbán Viktor visszajövetelével riogatott. Mára már a többségük megértette, hogy ettől nem félni, sőt elősegíteni kell, hogy újra egy erőskezű, az ország érdekeit szem előtt tartó vezetője legyen az országnak. A gazdasági elit már megértette, ők belátták, hogy a káosznál sokkal jobb, egy számukra nem feltétlenül szimpatikus, de olyan vezető, aki végre rendet teremet ebben az országban. Mert az üzleti életben nem a szimpátia számit, hanem a hozzáértés. A történelem során mindig bebizonyosodott, hogy a jobboldal sokkal alkalmasabb egy ország vezetésére. Ebből a szempontból szerencsésnek tartom magam, hogy arra szavazhatok, aki még szimpatikus is nekem. Ugyanakkor a baloldali érzelmű szavazók, ha az eszükre hallgatnak legközelebb szintén a jobboldalra fognak szavazni és nem hagyják, hogy a baloldalinak mondottak sokadszorra is, újra és újra átverjék őket. Jó lenne, ha valaki elmondaná nekik a „Hány éves vagy te herceg? Még hiszel a mesékben?” végződésű mesét a hercegről, aki a vasorrú bábával töltött egy éjszakát bízva annak ígéretében, hogy az éjszaka után gyönyörű hercegnővé változik. A baloldal az osztogató politikával, ígéreteivel sokszor kerül hatalomra, de az ígéretit nem tudja betartani, mert csak azt lehet elosztani, amit megtermelünk és ebben ők nagyon gyengék. Lehet, hogy a jobboldal kevesebbet ígér, de azt meg is valósítja. Ezért nincs értelme a bal oldali ígéreteknek, mert nincs mögötte anyagi háttér és a megvalósítás szándéka. Ők nem olyan szegények, hogy ígérni ne tudnának! Ezért nincs értelme belemenni velük semmilyen ígérgetési versenybe sem, mert ki az a bolond, aki még mindig hisz egy baloldali ígéretnek! Csak olyan ígérgetési versenybe szabadna belemenni, ahol elvárható, hogy a partner is be fogja tartani az ígéreteit. A jobb és a baloldal ígéretei között nem %-ok-ban, vagy összegekben mérhető a különbség, hanem abban, hogy a jobboldali ígéretek megvalósulásban lehet bízni, a baloldal ígéreteiben pedig egyáltalán nem.

Igen Gyurcsány a hibás azért, hogy sikeres embereknek nevezik ma a törvénytelen úton gazdagodókat és nem bűnözőknek! A vezető példáját mindig követi a nép. Ha a vezetőknek minden szabad, a nép is ezt a példát követi. Ez az út vezetett az Olaszliszkai lincseléshez is! Szerencsére ez igaz a jövőre is, ha majd a következő kormány lejsúlyt a bűnözőkre, akkor igen rövid időn belül mindenki meg fogja érteni, hogy újra rend van, ami egyben az oka is annak, hogy miért kell feltárni a mai bűnöket.