Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gustav, M.D.

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két levelet is kaptunk luk ügyben, úgy látszik egyre nehezebb megfelelő minőségű kenyérfélét sütni. Ildi mátélszalkán vett tölthető kiflit, szmut pedig egy 89 Ft-os Auchan kenyérben talált hiányoságokat. Tisztelt Homár!!! Mellékelem a képet arról a kifliről amit ma…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
A Megyeri híd építői már másodszor képzelik azt, hogy műalkotásuk a nagy büdös semmi közepén lebeg, nem pedig egy város szélén áll, ahol olyan zavaró elemek jelentkeznek a közvetlen közelében, mint emberek és járművek. Kezdődött azzal, hogy a híd festése közben…..
Attila atya gondolatai Fecske 2008.08.12 20:56:00
Ma L.-ba mentem kirandulni. Tavaly mar voltam ott is, de nem fedeztem fel a varat es azt a szep erdei utat, ahol fel lehet oda menni. Meg fenykepezögepem se volt, most meg igen. Megneztem a Szt. Jodok templomot (nalunk nem ismert), meg a varos fötemplomat es persze a varat. Ja meg egy…..