Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szájjal József

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormány azt a látszatot kelti, hogy addig akadályozhatja Svédország csatlakozását a NATO-hoz, amíg csak akarja. Ez nem igaz, hiszen a skandináv ország csuklóztatása komoly károkat okoz Magyarországnak is, hiszen növeli a politikai és gazdasági elszigetelődésünket. Aki azt gondolja, hogy a…..
A magyar állami hírügynökség cenzúrázta Orbán Viktor nyilatkozatát. Első hallásra furcsának tűnik ez a kijelentés, de nem először fordul elő, hogy az MTI kihagyja az általa cikisnek tűnő részeket a kormányfő szövegeiből. Legutoljára a német Stern magazinban leközölt Orbán-interjú összefoglalójából…..
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
Szájjal József 2021.01.26 19:29:10
@Hоva fogják elásni KariGerit?!: Hát most döntsd már el, hogy soronkívüli volt az az oltás, vagy soros.

Senki nem védi a faszit, hülye volt.

És hogy milyen büntetést érdemel? Fenekeld el jól, te buzi...
Szájjal József 2021.01.26 22:38:56
@Hоva fogják elásni KariGerit?!: ne buzizz féreg tetű, mindenki tudja, hogy a fideszben az egy főre jutó buzik száma: kettő.
Szájjal József 2021.01.27 12:50:53
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: ezek a fideszes buzik arról is igen nevezetesek, hogy mennyire jól értik a tréfát