Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vesenyö

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekel valakit, mekkorát koppant a magát szerényen csak "A Tudománynak" tekintő biológus celeb? Boldogkői Zsoltnak is jobban állt, amikor csak a homeopátia volt a "hobbija". Mára mindenben mindenhatónak képzeli magát. És nos: ez káros. Ha a média ebben segíti őt vagy a hozzá hasonlókat, mint…..
Vesenyö 2020.12.07 16:55:33
@ZX: Igen, ezt nagyon bátor dolog úgy kijelenteni, hogy közben mindketten tudjuk, hogy soha nem fogsz olyan körülmények közé kerülni, hogy ezt bizonyítanod is kelljen. Írhattál volna 99,9%-ot vagy akár mindjárt 100-at is, tök mindegy. Közben persze duzzogva betartod az előírásokat és tovább szajkózod magadnak, hogy ezek szükségtelenek, miközben ha megúszod, jó eséllyel ezek miatt úszod meg, hogy megfertőződj. Ettől persze magadnak még azt beszélsz be, amit akarsz.
Vesenyö 2020.12.07 20:17:54
@ZX: Igen, sejtettem, hogy valami hasonló választ kapok. Valami miatt a magukat minden szakembernél okosabbnak gondolók valahogy soha nem akarják elárulni, hogy mégis milyen konkrét, igazolható tanulmányokat folytattak, illetve milyen szakmai tapasztalattal rendelkeznek a témában. Ti csak tudjátok, mert csak. Nektek nem kell tanulni, nem kell diploma, nem kell évtizedes szakmai tapasztalat, ti csak tudjátok, sőt jobban tudjátok, mint azok akiknek mindez megvan. És ezt el is hiszitek magatokról.

"Innentől feldughatod magadnaj a tanulmányaidat meg a hatásvizsgálatokat, a textilmaszkon úgy megy át minden mint a fing a farmergatyán keresztül. "

Ha világ így gondolkozna, akkor még mindig a kőbaltáknál tartanánk. Szerencsére a tudomány ellenőrizhető, megismételhető vizsgálatok alapján határozza meg, hogy mi igaz és mi nem, nem pedig az alapján, hogy egy (vagy sok) a témában képzelten, tudással, tapasztalattal nem rendelkező egyén vagy egyének mit gondolnak igaznak.

Az nyilván igaz, hogy az FFP2/3 hatékonyabb, az viszont nettó hazugság, hogy a sima textil maszk hatástalan lenne, számtalan tudományos vizsgálat igazolta az ellenkezőjét. Átlagembernek bőven megfelel. Szóval az analógiádat követve, feldughatod magadnak amit gondolsz, mivel semmilyen tudásod, tapasztalatod nincs a témában, a véleményed így teljesen irreleváns.
Vesenyö 2020.12.07 20:21:13
@ZX: Hát nem, pont nem olyan. A vakcinák hatásosságát ugyanis ellenőrizhető, igazolható vizsgálatok hosszú sora alapján állapították meg a tudósok, te pedig tök laikusként a hasadra ütöttél és mondtál egy számot.