Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyilkos nyúl

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
Az Andrea által kiválasztott cikk többe került, mire az Electroworld pénztárához ért vele, de felkészült vásárlóként tudta, hogy a feltüntetett áron köteles eladni neki az áruház. Végül ez meg is történt, nem is ezzel van a gond, Andrea a bánásmódot kifogásolja, ami a…..
Daniella Wiit vett a gyerekeknek karácsonyra, de egy fatális error már szenteste jelezte, hogy nem lesz ez egyszerű kör. Az EW törvénytelenül lepattintotta őket, úgyhogy innen borítékolható volt a vesszőfutás. Részletek Daniella blogján. ..
Leírom most a véleményem, bár nem hiszem, hogy mindenki egyet fog érteni velem. A nézeteimet csak munkavállalói oldalról tudom bemutatni, mivel nem hiszem, hogy valaha is munkáltató leszek.   Friss diplomás vagyok, pár hónapja fejeztem be az egyetemet, hihetetlenül…..
Gyilkos nyúl 2009.12.17 12:01:34
Kedves friss diplomás posztíró!

Igen, teljesen igazad van.

"PROTEKCIÓ"

E nélkül nem fogsz ám munkát kapni, még takarító néniként sem sehol (ahhoz amúgy is túlképzett vagy) Én sem nagyon tapasztaltam olyat, hogy bemegyek valahová, viszek önéletrajzot meg azt a hülye motívációs levelet, ami szintén csak arra kell, hogy legyen okuk belém kötni, aztán azt mondják, hogy " hát, még nem nagyon hallottunk ön felől, azt sem tudjuk kicsoda, igazából minden infónk annyi önről amit idevetett magáról az önéletrajzában, ha egyáltalán hihetünk önnek, ám legyen, jöjjön hozzánk dolgozni.

Nem azért nem vesznek fel mert túlképzett vagy, hanem mert az igazgatóúr unokahúgának már két hete be van ígérve az állás. És ennek semmi köze ahhoz, hogy hány fős egy adott osztály létszáma.
Az pedig hogy két perces interjúkra rángatnak fel Pestre, nem azért van, mert ezt az egy dolgot személyesen akarják megkérdezni tőled, arra voltak kíváncsiak, mekkora a cicid, és mennyire riszálod a feneked járás közben - ha érted mire gondolok.

Elhiszem hogy el vagy keseredve, nem akarok most rádpanaszkodni, de hasonló helyzetben vagyok, diplomával, kevés gyakorlattal, szintén "közalkalmazott" szakmával. Én három év után adtam fel hogy itthon elhelyezkedem akár a szakmámban, akár máshol nevetséges létminimum körüli fizetéssel, és tudom hogy közhelyes, de külföldön mosogatásból jobban el tudnám tartami magam, mint itthon, nevetséges létminimum körüli fizetésből.
Szerintem gondolkozz el rajta, hogy nem boldogulnál e te is jobban máshol, aztán ha nem, félsz, vágj neki, nyelvtudásod ezek szerint van, tehát nem vagy rászorulva, hogy odakinn is magyaroktól kuncsorogj munkáért. Ha viszont itt akarsz maradni minden áron, szerezz ismerősöket,és legyen néhány jó barátod, különben csak a Burger Kingben tudsz majd elhelyezkedn
Az alanti sztori az irrealitása miatt annyira megejtő. Dixie Flatline ugyanis egy kocsmatöltelékek és egy kidobóember között, egy hullarészeg vendég szinte élettelen teste fölött elhangzott beszélgetést idéz fel. Kedvenc részem az, amikor olvasónk a saját szavait idézi. Én…..
Múlt héten megtudhattuk, hogy a rafkós ellenőrök újabban elgáncsolják a kellemetlenkedő férfiutasokat. Mint az várható volt, a törékeny lányokkal sem bánnak kesztyűs kézzel az ikúgettó bajnokai. Mikor söpri el végre a forradalom az idiótaterrort? Egy kétségbeesett lány…..
Gyilkos nyúl 2009.11.30 11:15:49
@Szelíd hangorkán: "Hangosan segítségért kell kiabálni."

Hülyeség

Köhögni kell, hapcizást imitálni, nyáladzani, és bocsánatkérőn pislogni, hogy "elnézést de ez a fránya vírus" -

Három méteres körzetben kiürült volna körülötte a tér.
Gyilkos nyúl 2009.11.30 11:23:14
@akikaztmondjákni: Tényleg!!!! Ez jó ötlet!!!
Babkonzervet a kiscsajoknak!!!
Vagy legalább egy fingópárnát ha békávézni akarnak.
Gyilkos nyúl 2009.11.30 11:34:11
@akikaztmondjákni:

Egy kis hagymás heringsaláta pakolással kombinálva adót sem kellene fizetned azóta. :) (- Vagy legalábbis nem lenne ember aki behajtaná ha nem fizetnél.)
A DM tapló módszereket kedvelő biztonsági őre, aki beráncigálta az irodába a tolvajnak hitt 14 éves lányt, ezzel magára hagyta a vele nézelődő 7 évest, már nem a DM alkalmazottja. Kirúgták, a cég pedig bocsánatot kért. Ez sem kevés, bár az előző poszt kommentjei között…..
Fiatal olvasóink mindig arra vagy arra gondolnak. Még egy étlapot sem képesek hülye röhögcsélés nélkül végigfutni. Na mit tippelnek, TGT-Team melyik fogásnál röhögött fel a Zemplén-beli Pálháza kisvasútállomása közelében lévő étteremben? Bár arról nem írt, remélem…..
Gyilkos nyúl 2009.10.28 14:39:46
Ankarában tömegek indultak meg a váratlan Windows-szállítmányokért   A Homár pont ma hallott egy boldog ügyfélről, akinek a Királyi Posta seperc alatt kihozta Japánból érkezett csomagját dézsmálatlanul. Zsóti nem volt ilyen szerencsés, pedig neki a DHL szállította a…..
SZA egy zseniális APEH-állásfoglalást talált, amiből kiderül, Rigó Jancsi és Rigó Jancsi között is lehet különbség. Vigyázzanak, a kizárólag csokoládés tejszínnel készült sütemények gyártói gonosz adócsalók is lehetnek! Az Apeh eddig sem a közérthető…..
Gyilkos nyúl 2009.10.26 15:26:30
El vagyunk képedve, a Tesco simán, szó és blokk nélkül visszavette és kifizette a sajátmárkás majonézt és ha ez még nem lenne elég, a vevőszolgálatos mosolygott is. Pár perces boldogság Richardtól. Vettem kb. egy hete a Tescoban (Siófokon) egy Ts  színes majonézt,…..
Gyorsan megérkezett Róbert, az igazgató válasza H. levelére, és az abból készült posztra. H. egy jeges szenvedéssel teli hosszú hétvégéről számolt be nekünk. Az egri Hotel Korona vezetője felhívja a figyelmet az olvasónk történetében előforduló logikátlanságokra, de az ő…..
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
A Homár amikor csak teheti, nem fogyaszt se vajat, se margarint, de biztos van akit érint a Delma legújabb vad fejlesztése, a vajízű margarin. A terméket felfedező Pitta sajnos nem volt elég bátor egy rendes teszthez, úgyhogy akinek van tapasztalata, kommentelje bátran, milyen is az…..
Gyilkos nyúl 2009.10.14 15:08:34
Gyilkos nyúl 2009.10.14 15:15:44
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
A csodálatos 80-as évek egy amerikai videós társkereső egyvelegén keresztül. Akik azóta is együtt vannak, bizonyára nem rémülnek meg ezektől az arcoktól, Mrs. Vikingnek azért lehetnek vicces történetei:  ..
Gyilkos nyúl 2009.09.23 16:38:42
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Janus-arcú élet sorozatunkban megint egy panziós sztori következik, abból a fajtából, amelyiknél minél mélyebbre ás az ember, annál kevésbé biztos abban, hogy mindig a Naiv Ügyfélnek van igaza. Persze az ellenkezőjét sem akarom állítani. A dolog úgy kezdődött, hogy a…..
Nem egészen világos, miért volt büdös Attila üdülési csekkje, az amúgy üdülési csekket elfogadó helynek felmatricázott Párizsi Udvar étteremben Keszthelyen. Mielőtt bementek, direkt kérdezték, hogy ugye tényleg lehet játékpénzzel fizetni, aztán a teljes személyzet, a…..