Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tipík

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán és őszintén sajnálom Szájer Józsefet. Nem a magyar EP-képviselővel volt baj. #hipsterjózsef #szájer #ep #fidesz Közzétette: A kiló nem százat jelent. – 2018. augusztus 7., kedd..
tipík 2020.12.04 14:04:51
@cicmen: Én nem vagyok Gréczy pártjának híve, szóval ez mellément, magadat viszont elég alacsonyra pozícionáltad ezzel a kommenttel. A kétségbeesés mindenesetre jól látható a megnyilvánulásaidból, hisz te is pontosan tudod, hogy ezt sehogy nem lehet kimagyarázni, végleg lehullott a Fideszről az ájtatos keresztény álca, ezért csak őrjöngeni tudsz. Sebaj, add ki magadból, bár ettől nem lesz jobb.

A média egyébként úgy prezentálta, hogy Szájer ezt mondta, nem pedig úgy, hogy bizisten így történt.

Amit 100%-os biztonsággal tudunk, az az, hogy Szájer József táskájában drog volt, ezen kívül azt tudjuk teljes biztonsággal, hogy HAZUDOTT a lemondása inkolásakor, HAZUDOTT a nemi identitásáról évtizedekig, az eseményen való részvételéről és az elfogása körülményeiről kiadott közleményben pedig mondjuk úgy finoman, nem fejtette ki az igazság minden részletét (házibuli = meleg orgia, drogot találtak = drogot találtak az ő táskájában, stb...). Ezek után azért nem adnék túl nagy hitelt a szavának, tekintetbevéve, hogy eddig se ismert be semmit magától, csak miután lebukott vele.

Most komolyan, azt akarod mondani, hogy ha övé lett volna a drog, akkor beismerte volna? :)) Hagyjuk már ezt a kamu dumát, te is tudod, én is tudom, hogy az övé volt. Még ha ezt soha a büdös életben nem is fogod elismerni, akkor is tudom, hogy tudod.

Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a Fidesz nem állította volna be magát ájtatos keresztények konzervatív gyülekezetének, de mint most végleg és visszavonhatatlanul kiderült, ezzel csak a magadfajtákat hülyítették, miközben valójában melegek, pedofilok, drogosok gyülekezete.

Szájer a Fidesz alapítója, az alaptörvény megírója, Orbán Viktor jóbarátja, Pontosan tudta róla mindenki a Fideszben, hogy melyik kapura játszik, pont le is szarták, csak keresztyén kamu színjáték miatt elhallgatták mindezt a magadfajták elől.

Hát most megtudtad. Ahogy azt is, hogy az imádott vezetőid szarnak a pofádra és ott kúrnak át ahol akarnak. Aztán a képedbe is röhögnek, két unga-bunga parti között. :) Te meg tapsolsz hozzá és az utolsó leheletedig véded őket, ingyen és bérmentve.