Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tipik

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán és őszintén sajnálom Szájer Józsefet. Nem a magyar EP-képviselővel volt baj. #hipsterjózsef #szájer #ep #fidesz Közzétette: A kiló nem százat jelent. – 2018. augusztus 7., kedd..
tipik 2020.12.04 10:43:35
@cicmen:

"a drogügy kicsit sántít, mert azt nyilatkozta a nála lévő drogokra, hogy nem az övé"

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Megnéznék egy statisztikát arról, hogy amikor valakit elkapnak droggal a táskájában, 10-ből vajon hány mondja azt, hogy nem az övé. Szerintem kb 11. :)
Ne vicceljünk már, majd biztos be fogja vallani, hogy "igen biztos úr, az enyém a drog." Szerintem az életben nem hangzott még el ez a mondat semmilyen razzián, soha, sehol, a világtörténelem kezdete óta. De neked ettől sántít a történet, mert ő tagadta és akkor biztos így van, mert ő sose hazudott még. :)

"fel is ajánlotta, hogy végezzenek drogtesztet, amit gyanús módon nem tett meg a rendőrség"

Aha, persze. Hol van erről a jegyzőkönyv? Hol van bármi ami bizonyítja, hogy ő felajánlotta ezt és nem épp a mentemi jogára meg a diplomata státuszára hivatkozva követelte, hogy hagyják elmenni?

Az megvan, hogy az igazmondó Józsi vasárnap még a poltikai küzdelmek lelki terheire hivatkozva mondott le? Arról is kiderült utólag, hogy mennyire volt igaz. Meg az elmúlt 30 évéről is...

Az a helyzet nyuszikám, hogy miközben nyomjátok az ájtatos kereszténykedést, a libernyákozást, genderezést, nemzethyieskedést, stb, közben tele vagytok melegekkel, kurvázokkal, drogosokkal, pedofilokkal. Utóbbit ráadásul konkrétan Bayer Zsolti valotta be, a HírTV-ben, mintegy megemlítve, hogy az egyik régi barátja és "harcostársotok" bevallotta neki, hogy “homokos”, majd két év múlva “röhögve” azt is elmondta neki: azért szeret Thaiföldre járni, mert ott “kisfiúk is rendelkezésre állnak”. Feljelentést persze nem tett, mert hát így működik ez a keresztény-nemzethy cosa nostra...

Ezek vagytok ti, "keresztény" "konzervatív" "nemzethyiek".

Nem Szájer bukott le most, hanem a Fidesz teljes ideológiája bukott meg. Jöhet újra a "csuhások, térdre, imához!" vonal, az legalább még őszinte volt.