Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvf (törölt)

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AbandoneDream Október 2008.10.01 07:13:10
Eső, hideg, október. Köszöntünk mindenkit...
A képeket Ózdról kaptuk.Ózdi Kohászati MűvekA bezárt ruhagyár.Az oxigéngyár is becsukta kapuit.És a tejüzem is már a múlté.A labor épülete eladó.A zeneiskolában sem folyik már tanítás...
csöndablak Lód ing 2008.09.21 19:18:00
Keres, keres, keres.... mi? nem.. talál, talál, talál... Épp feltalálok, kérem várjon. Na! Nyugi van már bazmeg! Nem mondtam elég szépen? Még magáztalak is..Mégis mi a faszt vársz tőlem? Én csak egy kibaszott operációs rendszer vagyok nem egy kurva önműködő lexikon bazmeg!…..
arvf (törölt) 2008.09.25 16:47:50
AbandoneDream Jön a jubileum 2008.09.24 19:58:46
Csak azt nem értem, miért mindent most kell...A parkban a járdát megcsinálni, a falat bevakolni, a virágokat elültetni, itt volt a nyár, de nem, neketek pont most 3 nappal a nagy ünnepély előtt kell. Komolyan, meg sem lepődöm, hisz ez Mo. Csak akkor ne hangoztassuk, hogy ez az iskola…..
Megnyakkantod a bort a hűtőből és egyből jobb az este. Nem fázol, mint mások, mert ugye jön egy kis hideg és mindeki nyávog. Dübörögtetem a zenét, de a gondolataim hangosabban kiabálnak kifele, mint amit a gain elbír. Ma olvastam Karinthyt, igen fura volt. A sztori annyi a…..
AbandoneDream Csak úgy 2008.09.11 15:34:00
Megadta neki az élet, hogy a halála után elismerjék. Kába a fejem, ragadok a szeptemberi fülledtségtől, akarom a nyarat, de lehet inkább a telet, hozzá akarok bújni, de most nincs itt és még 24 óra amíg látom, tanulni kéne, de nincs miért, ahogy le tudom másolni a leckét, úgy…..
AbandoneDream A sebesség mámora 2008.09.10 07:23:00
Bizony, jó dolog ezt megtapasztalni. Főleg, egy hűvöskés szeptemberi estén, egy kabrióban, monoton, dübörgő zene és barátok társaságában. Friss jogosítvány, sok lóerő és bizonyítani vágyás, ez minden ami kell hozzá. Mindegy, hogy utas vagy, vagy épp te vezetsz, de ha…..
Sziasztok, én lennék itt a zöldfülű, akit meghívtak a csapatba...Ezúton köszönöm ezt, igyekszem megfeleleni az alternatíváknak, kezdem is egy friss sztorival.Péntek este, jó végzős létére mentem, hogy találkozzak a barátnőmmel. A börtön oldalánál egy vakítóan fehér alakra…..