Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monkey butt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Monkey butt 2021.01.16 22:39:54
@SelyemSonkaPini: Grincs mammer koppasztja a varnyút, Grincs papa holnap reggel ürgét is önt, hogy ebédre elkészüljön!
Monkey butt 2021.01.16 22:42:42
@VV10 Velőtrázó Vélemény: ne már, faxom akar itt ragadni, hajnalban húzok Martfűre
Kellemes tavaszi januári napot mindenkinek, véget értek a szabadságolások, újra mehet mindenki dógozni, nekem meg nincs olyan sok ihletem ennek az unalmas résznek a feldolgozásához, de majdcsak kitalálok valamit… PP van ma is, elég szolid outfitben és szavazásra buzdít minket egy olyan kérdéssel,…..
Monkey butt 2021.01.04 17:51:15
@NO MAAM TERÜLETI KÉPVISELŐ: 6os cipőt kért? mit mondtál neki?
Megint Anikót kapom, esküszöm hogy hiányzik a túlmozgásos PP. Ráadásul Ancsa úgy látom jelmezes buliba készül, csak azt nem tudom eldönteni, hogy özvegyasszonynak öltözött, vagy Harry Potteres jelmezversenyre megy. Bár oly’ mindegy, mert egyiken sem nyerne. Hiányoltam Pétert, s mintha csak olvasná a…..
Monkey butt 2020.12.17 17:20:10
@Kosztarika: ez kurva jó
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..