Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keno

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Új, részletesebb információk állnak rendelkezésre, így korrigálni kell a tegnapi bejegyzésben leírtakat Debrecen új villamosvonaláról. Az első hírek után értelmetlennek tűnő, az egyes villamos leágazásaként a Temetőig tartó nyomvonal szerencsére nem valósul meg, de sokkal…..
Bő két éve szolgál nálam a Tehén. Annak idején azért vettem benzinest, mert bár SUV-ban elfogadhatónak tartom a dízelt, Toyotás Józsi azt mondta, semmiképpen ne vegyek használt dízel Toyota terepjárót, mert ő évtizedek óta foglalkozik Toyotákkal, de ilyet (jó használt dízel…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
keno 2009.01.18 15:16:43
@Leung:Úgy kell követni a másikat, hogy te tőle függetlenül meg tudjál állni. Nem számít hogy tuningolt-e a fékje. Minden normális autógyár igyekszik a lehető leghatásosabb fékekkel ellátni az autóját. Ez nem bűn hanem ésszerű fejlesztés. A te elméleted szerint a rossz fékkel rendelkező autósok tulajdonosait ki kellene tüntetni mert nem veszélyeztetik a mögöttük haladókat! (igaz mindenki mást igen) Aki szándékosan töreti magát össze hátulról az nem a jó fékjeire játszik hanem a mögötte haladó ostobaságára.

Az ABS pedig száraz úton rövidíti a fékutat mivel a gumik tapadása a megcsúszás határán a legnagyobb. A csúszó kerék nem csak irányíthatatlanná teszi az autót de kevésbé is tapad tehát hosszabb úton lehet vele megállni.
Kis les, nagy les, számtalan kapufa, hat fával megúszó éllovas és a valós erőviszonyokat tükröző tabella tárul a szemünk elé a Serie A 17., utolsó idei fordulója után. Az Inter már a legutóbbi tavaszt idézően nyereget, és ugyanígy tesz az elsőszámú üldöző szerepét…..
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..
Nou San Trafford Most nem... 2008.09.11 09:11:00
Azonnal szögezzük le a legfontosabbat: semmiféle hiányérzetünk nem lehet a tegnapi selejtező kapcsán, sőt, ha valaki meg tud nevezni egy meccset az elmúlt 5-10 évből, amikor hasonló teljesítményt adtunk le egy svéd kaliberű csapat ellen, ráadásul idegenben, az kézfeltartással…..
Belsőség Dörti Trianon 2008.09.09 16:28:00
Ebédelni menet lőttük a Váci úton az általunk látott eddigi legnagyobb árpádsávos Nagy-Magyarország-matricát. Egy Dodge Ram hátuljára ragasztották, és ekkora méretnél alapos a gyanú, hogy külön csináltatták. Kevés akkora autó van, amire ez ráfér, és rentábilis lehet a…..