Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dendrobates2

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Tamás Gáspár Miklós a 444.hu-ban közölt cikket Kurta szó a szólásszabadságról címmel. Tézise szerint a rendőrség helytelenül járt el, amikor előállította dr Gődény Györgyöt, akit általában és joggal koronaszkeptikusnak szoktak nevezni.        Nem vagyok jogász, ezért csak nagy vonalakban…..
Dendrobates2 2020.12.14 21:39:33
@rokakutya pri: Én egyébként egy rendkívül liberális ember vagyok, az sem zavar, ha valaki kecskével kúr, ha abba a kecske is beleegyezik, és a négy fal között csinálják. De az ovikban ne propagálják, hogy ez természetes, meg gyereket se neveljenek kettecskén. Mert úgy látom, hogy ez nem lenne helyes.
Dendrobates2 2020.12.15 07:44:14
@Strawdog: Amíg nem érjük el a neobalos nirvánát, ahol csak humánértelmiségek alkotják a társadalmat, kik azzal termelik a dzsídípít, hogy megvitatják egymással a további progresszív, haladó gondolataikat, addig bizony a suszterek véleménye is számít (Suszter Lives Matter, höhö).
De ha már humánértelmiség: talán ideje lenne néhány szociológusnak megkutatni, mennyire jár együtt a homoszexualitással a pedofília. Mennyi gyerekmegrontó pedofil pap/pedagógus homokos is egyben, hogy tisztán lássunk, tényleg annyira elfogadásra méltó e ez a dolog, ahogy progresszívék reklámozzák, vagy esetleg egy defektus, ami egyéb kreténségek előszobája. Amíg ezt nem látom feketén/fehéren, addig sajnos nem tudom értékelni az elfogadáspropagandát.
Dendrobates2 2020.12.15 10:09:40
@látjátok feleim szümtükkel: El tudod fogadni, hogy a tolvajokkal szemben akkor is legyen ellenérzésem, ha ezt majd egy következő progresszív ideológia elfogadásra méltónak találja? Most “bemondás” alapján kéne elfogadnom, hogy két Szájer keze között egészségesen tud nevelkedni egy, kettő, három örökbefogadott kisfiú? Csak mert a haladás, a progresszió nevében valaki azt mondja? Nincs kapcsolat sőt erős átfedés buziság és a pedofília között - szerintem van - de ezt azért higgyem el, mert csak? Nem kéne erre egy/ több egzakt jutatás? Vagy ennek a felvetése is fasizmus? Ugyan miért? A nemrég még LMBT ma már LMBTQQIAAP, mert nincs megállás a baloldalon sem a dilivonaton. Csak ez egy másik vágányon rohan egy másik irányba, mint a jobboldal. Vagy ott vannak a szintén annyira haladó egyetemi safe space-ek gettóiba zárkózott nyomorultjai a saját kis személyes névmásaikkal, amit tiszteletet követelnek maguknak.

Nekem az a határozott véleményem, hogy ez a hangos kisebbség rabul ejtette az egész baloldalt, ezeken a szarságokon kell pattognia ma egy valamire való balosnak, ha nem akarja, hogy ez a kisebbség kétségbe vonja a baloldaliságát, kirekessze, megbélyegezze. Ez nálunk soha nem lesz így, de ha nyugaton teljesen lerohad a baloldal, az ránk is hatással van. Ha ezek hangoskodók folyton ezt nyomatják, az egyszeri suszternek (ha már) a “baloldal” hallatán ez fog először beugrani, nem a szociális érzékenység, mint egykor. És akkor majd jön a menetrendszerű “hát akkor inkább a Zórbán, mint ezek a buzik” és megy az “x” a Fideszre. Persze ha ez a cél, az más. Akkor nem szóltam.
    Négy cseh, három lengyel, egy horvát, egy román és egy ukrán kutatóhely lett díjazva az ERC Consolidator Grant pályázatán. Lehet, hogy magyar állampolgárságú díjazott van valahol külföldi intézetben, de egyetlen egy magyar kutatóintézet vagy egyetem sem kapott díjat, pedig korábban általában…..
Dendrobates2 2020.12.11 18:45:15
@jotunder: Szerintem is. Sőt biztos vagyok benne. Egy ilyen interjúért minimum elüldözés és “damnatio memoriae” jár a NER-ben. Itthon még közmunkásként sem kapna munkát. Lásd Ángyán, akinek az intézetét is szó szerint beszántották. Azon sem csodálkoznék, ha Jordán intézetével is ez történne. Majd lesz belőle luxushotel, a “túlélők” meg esetleg kapnak egy épületet Kaposvár-alsón. Ott majd kutatgathatnak kockás papíron, meg küldözgethetik kéthavonta a pozitív hangulatjelentéseket Maróth elvtársnak.
Dendrobates2 2020.12.11 19:01:34
@Rhonin: Soros úgy látszik, megengedheti magának az őszinteséget. A brüsszeli magyar “ellenzék” meg valamiért nem. Gyurcsányné meg Donáth még csak most lettek politikusok, máris össze-vissza hazudoznak győzelemről, miegymásról. Elképesztő.
      Az orbáni vezérdemokrácia esete a Leeds United: Aston Villa meccsel.     A héten kerül a boltokba Körösényi András, Illés Gábor és Gyulai Attila "Az Orbán-rendszer" című könyve. Tavaly áprilisban viszont a Leeds United játszott az Aston Villa-val a Championship League-ben és a hetvenkettedik…..
Dendrobates2 2020.12.11 13:04:09
@wulfer:
Végül megint Németország lesz, akinek a politikája lerohasztja az egész térséget. Kitenyészti és táplálja a keleti periféria kis autokratikus pöcseit. Soros ott téved, hogy Merkelnek ez kényszer. Kényszer egy frászt. A nagy német konszernek (még csak nem is a német nép) érdekei felülírnak mindent értéket. Mindent eredményt, haladást, amit Európa kiizzadt magából a második világháború után. Ez az igazi veszély, ami fenyegeti Európát.
Dendrobates2 2020.12.11 13:29:16
@kemény keleti kommentelő:
Meglehet. De ez nem valamiféle “keleti” szemlélet, valahonnan a múltból. Inkább hasonlít az USA egykori(?) latin-amerikai szarkavarásaihoz. Amikor a perifériát megnyomorítják, lerohasztják gazdasági érdekek mentén, ótvar diktátorokkal, rezsimekkel együttműködve, mindenféle szépre - demokráciára, szabadkereskedelemre - hivatkozva közben.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
Dendrobates2 2020.12.05 09:14:17
@fáskerti elvtárs:
“Ez nem menekültügy, hanem közbeszerzés”

És pont a menekültekkel kapcsolatos közbeszerzésen akadt fenn az EB szeme, miközben ennek a milliárdszorosát lopták el eddig mindenféle irányított közbeszerzésekkel a építőiparban. Az nem volt kötelezettségszegés, mert abból jutott a Strabagnak is. Értem. Na ennyit a nyugat demokráciaféltéséről. Az egész EU tényleg csak arra jó, hogy röhögve széttrollkodják.
Dendrobates2 2020.12.05 09:53:18
@velőtanya: “Szerinted itt az lenne a rule of law (aka demokráciaféltő) megoldás”

Mondjuk ha már rég indítottak volna ilyen eljárást az építőipari lopások ügyében?
Dendrobates2 2020.12.05 13:58:35
@Aegopolis2: “kifutott mögülük a szellemi hátország, egyszerűen nincs ütőképes utánpótlás”

Az elmúlt évek tanulsága éppen az, hogy már nincs szükség idegesítő, okoskodó filoszokra. Egy kis hellóröfi, koccintás pálesszal, valami “népi” csasztuska gajdolása félrészegen, egy kis mingránsozás, és megvan a kritikus mennyiség, amivel nyerni lehet. Már nem kellenek “híresemberek” a dagi mögé március tizenötödikén, hogy hitelesítsék. Az ő lemezük lejárt. Csak ezt nehéz tudomásul venniük.
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
Dendrobates2 2020.12.03 18:23:40
@kemény keleti kommentelő: De most tényleg!m Midenki agyal, hogy ki buktatta le, holott, ha simán igazolja magát, sose derül ki, hogy ott járt. Ez a kabaréba illő meneküléstől lett igazi hír, az meg száz százalékban Szájer agyából pattant ki. A járókelő simán hihette azt, hogy a csatornán lógó véres kezű fószer most mészárolta le az egész buzibárt, és éppen menekül. Még szép, hogy szólt a rendőröknek. De a sztori annyira filmbe illő, az ember szinte várja, hogy a végén szirénázó autóval befusson Frank Drebin hadnagy, megálláskor felborítson egy kukát, majd hangosbeszélőn ordítsa, hogy tíz sarokkal odébb is hallani lehet: “oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló”.
Dendrobates2 2020.12.03 20:42:29
@velőtanya: Alighanem :D
De lehet hogy Orbán elé meg Szájer nevét akarták lerakni, csak ez a zsarolás okafogyottá vált, miután kimászott az ereszcsatornára, és így mindenki megtudta, hogy ott volt. Nem lehetett vele zsarolni, hogy nyilvánosságra hozzák :) Bár egy hirtelen előkerülő felvétel még okozhatna további riadalmat a pártban.
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
Dendrobates2 2020.12.03 07:27:15
@guma:
“Die Presse: ...Egyúttal úgy hírlik, hogy a Brüsszelben már jó ideje koloncként tekintettek rá, részben a melegsége, részben amiatt, hogy voltak más jellegű szexuális kilengései is“

Kutyával? Lóval??? Vagy tapizta a WC-ben a képviselőtársait meg ajánlkozott nekik? Remek.
Dendrobates2 2020.12.03 07:30:48
@Pargendity Özséb:
Egy diktátor hajlamú figura imádja ha támadják, élteti ha bosszanthat másokat, de ha kiröhögik, abba beleőrül. Ezért üt nagyot ez a sztori.
Dendrobates2 2020.12.03 11:24:42
@Muad\\\'Dib:
“ egyesek készülnek az Orbán utáni érára”
Szegény hülyék nem sejtik, hogy a Fidesznek nem lesz Orbán utáni érája.
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Dendrobates2 2020.12.01 19:20:15
@Bryan élete: Magyar,lengyel, dva bratyinki! (Hogy mit csinálnak együtt, annak kifejtésétől ez alkalommal eltekintek :D)
Dendrobates2 2020.12.02 10:31:09
Időutazás. Az első Szájer interjú egy héttel csatornaakció után, a kormánymédiában:

Bayer Zsolt: Józsikám, mint régi harcostárs , megtiszteltetés, hogy nekem adod az első interjút az egy hete tartó balliberális rágalomhadjárat közepette. Hogy bírod?
Szájer: Nehezen. Emberileg nagyon megvisel.
Bayer: Persze, mert te ember vagy nem úgy, mint ezek a ... de térjünk át az esetre. Hogy is volt ez az egész?
Szájer: Éppen a szokásos esti misére igyekeztem a közeli templomba, amikor húsz fekete férfi rám támadt. Egy sikátorban próbáltam elrejtőzni, de utolértek. És, hát mind a húszan megerőszakoltak, ahol értek.
Bayer: Borzalmas!
Szájer: Valahogy kiszabadultam a fark... őő karmaik közül, és bosszúból én is megerőszakoltam kettőt.
Bayer: Jól tetted, magyar ember, főleg ha keresztény, a végsőkig küzd!
Szájer: Igen így gondolom én is. De a végén csak menekülnöm kellett, egy ereszcsatornára másztam fel, oda már nem jöttek utánam. Szerencsére ekkor megérkezett a rendőrség.
Bayer: A “rendőrség”. Akik csak az egyetlen fehér, keresztény embert állították elő, a nyilvánvalóan migráns hátterű elkövetőket futni hagyták. Jellemző. Ez ma a nyugat. És a hátizsák! Meséld el az is kérlek!
Szájer: Igen. Ott vagyok az ereszcsatornán meztelenül, és hirtelen azt vettem észre, hogy egy hátizsák van a hátamon. Visszagondolva úgy hiszem a meneküléskor kaphattam magamra. Nem mertem belenézni. De a rendőrök belenéztek....
Bayer: És persze azzal is téged vádolnak. Pedig tudjuk, hogy kik szoktak kábítószerezni. Ezek a feketék, de tudod mit!? Kimondom, BÜDÖS NIGGEREK mind ilyenek. Mindegyik narkózik. Biztos az egyiké volt. Te meg a nagy kavarodás ban óvatlanul felvetted.
Szájer: Igen. Meggondolatlan voltam.
Bayer: De te is érzed ugye, hogy ez nem lehet véletlen?! Pont most történik mindez, a rendőrség is pont akkor ér oda, amikor egy magyar képviselő lóg a csatornán... nekem ez összehangolt akciónak tűnik. Te is arra gondolsz, amire én?
Szájer: Soros?
Bayer: Soros! És a Magyarországon ideiglenesen tartózkodó ballib banda ahelyett, hogy kiállna melletted, Soros kottájából játszik. Szerintem előre tudták. Azért ennyire felkészültek.
Szájer: Lehet benne valami.
Bayer: Persze egyik sem kért elnézést tőled az igaztalan vádakért! És nekünk ezekkel kell egy levegőt szívnunk, gondolj bele Józsikám! Van még helye Európában a magunkfajta keresztényeknek, vagy már csak itthon vallhatjuk meg hitünket? Itthon, a béke szigetén nem érhet minket üldöztetés?
Szájer: Egyre inkább, Zsolt. Én is így érzem.
Bayer: Gyere haza Józsikám, mindenkire szükségünk van, hogy megvédjük magunkat a nyugati liberális fertőtől. Maradjon ez a kis föld a keresztény szabadság szigete!
Szájer: Gyönyörű végszó! Úgy legyen!
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
Dendrobates2 2020.12.01 16:16:52
@Kettes: :D

Azért az megnéztem volna, ahogy Szájer az ereszcsatornán menekül :D De lehet, hogy ő csak azért ment oda, mert értesülve az eseményről fel akarta hívni a többiek figyelmét, hogy bizony narkós homár gangbang orgián résztvenni nem összeegyeztethető a keresztény szabadsággal. Na majd meglátjuk, mire jut a Habony-művek, miért is cselekedett helyesen az ôsfideszes elvtárs :)
       "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok.…..
Dendrobates2 2020.11.30 22:21:22
@jan: Ez nagyon szar. Sajna a baloldalból a kritikus pillanatban mindig előtör ez a genny, a bunkó magyarozás, bőgatya és fütyülősbarack kontra művelt nyugat. Aztán néznek bociszemekkel, hogy kikapnak a választáson. Me’ a hülyemagyar nem tud szavazni se... Furcsa demokráciafelfogás. Valamiféle bántalmazó kapcsolathoz hasonlítanám. Szidták, gyalázlak, de azért négy évente, mikor udvarolok egy kicsit, engem válassz ám!
Dendrobates2 2020.12.01 07:16:36
@kemény keleti kommentelő: Csak a hülye nem látja, hogy a kulisszák mögött, a németek, Merkelék védik be folyamatosan Orbánt. Ezért tudja és meri itthon totálisan lerohasztani a jogállamot. Mert el van neki nézve. A németeknek előrevalóbb a német cégek előnyszerzése, mint bárminemű jogállam valahol keleten. Ez a valódi európai reálpolitika, a többi csak szemfényvesztés. Elég szomorú, hogy a magát oly nagyra tartó magyar “haladó” (vagy miafrász) értelmiség ennek a szemfényvesztésnek a bűvöletében él. És csodálkozik, hogy hiába haladó, valamiért mégsem “halad”. Majd ebből a nemhaladásból önkritika helyett azt a következtetést vonják le, hogy a hibás a magyar nép, mert nincs mit tenni, a magyaroknak nem való a demokrácia.
Dendrobates2 2020.12.01 13:22:26
@Kettes:
Ennél szerintem jóval egyszerűbb megoldás is van. A magyar ellenzéknek, civilszervezeteknek személyesen Merkelt és a CDU/CSU-t kellene támadniuk, ők az okai, hogy Orbán az EU-s pénzből egypártrendszert épített, megakasztotta a jogállam kibontakozását majd felszámolta. Mert sunyiba mindig bevédik, kimossák, sőt valószínűleg - ha több áttételen keresztül is - de személyesen korrumpálja őket Orbán a visszaosztásokkal. Ezt kéne nyomatniuk Európában, ahogy a csövön kifér. Merkel a magyar maffiaállam védnöke... na ekkor válna igazán kényelmetlenné a Dagi. Mert amíg csak Orbánt ekézik, semmi nem változik. Ezt külföldön betudják magyar belügynek, a szokásos demokratikus, pártok közötti cicaharcnak. Persze ehhez a mi “haladóink” túl hülyék, de főleg gyávák.
       Demeter Szilárd egy százötvenhárom centiméteres utcai harcos, aki kultúrpápai pályafutására táskahordozóként készült fel, hol Tőkés doktor táskáját hordozta, hol Habony doktorét, közben írt egy novellát, lecserélt egy lehasznált erdélyországi feleséget friss pesti húsra az egyetemi tanári…..
Dendrobates2 2020.11.30 09:00:55
“Magyarországot rendesen felzabálta a mindenoldali demeterség. Amíg lesznek táskák addig valaki hordozni fogja őket, ezt ideje lenne megtanulni.”

Esélyt sem adtak nekünk a rendszerváltáskor:

“ Krassó György szeretett volna egy külön megemlékezést csinálni a Hősök terén, mert neki az volt a véleménye, ami egyébként az egész Inconnu Csoporté: Nagy Imrét a kommunisták azért temetik újra, hogy ezzel bűneiket megpróbálják helyrehozni. Krassó Gyuri lakásán röplapokat gyártottunk, amikor megjelent az amerikai követség egyik alkalmazottja, és üvöltve közölte, hogy »Krassó Úr, Ön holnap ezt a független megemlékezést nem csinálhatja meg!«. Sarkon fordult, és kiment. Mi meg meredten ültünk a helyünkön, és egyszerre mondtuk ki: csöbörből vödörbe kerültünk. Döbbenten tapasztaltuk azt, hogy az amerikaiak átvették a hatalmat, ami azóta is az övék. Végül Krassó Gyurival megcsináltuk ezt a független megemlékezést, sőt a temetőbe is szerveztünk csoportokat […]. Azonban kiderült, hogy a titkosszolgálat a temetőt teljesen lezárta, oda csak buszokkal lehetett bemenni és azoknak, akik az ő embereik voltak […]”

Csak azok okulására, akik nyugatról vagy bárhonnan várják a demokráciát. Az ő művük, az emberük már rég itt van. Úgy hívják, Orbán Viktor. A demokrácia, a jogállamba vetett hit vagy belülről fakad, vagy megette a fene az egészet. Nincs kívülről kikényszerített demokrácia. Közép-Amerika, Irak, Líbia... Magyarország, mind ilyen kívülről intézett “sikertörténet”.
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
Dendrobates2 2020.11.29 19:39:30
@wulfer:
“ha volt rá királyi pecsét, az is rövidesen kiderülhet”

Már nem kell királyi pecsét. A rendszer önjáró. Minden cseléd tudni véli, minek örülne a legjobban a pártfőtitkár elvtárs, mivel kedveskedhetne neki. Aztán kinek úgy sikerül, kinek így. A pártsajtóban különben is egy megfigyelhető trend, hogy szeretnék magukat üldözött áldozatoknak bemutatni. Ebbe illik ez is bele. Hogy gusztustalan? Hát az. Például nekem. Kérdés, hogy a mezei fideszszavazónak mi jön le belőle. Szerintem csak annyi, hogy “má’ megin a Sorost védik a ballibek”. És minden megy tovább.
Dendrobates2 2020.11.29 19:56:16
@kemény keleti kommentelő:
Úgy lenne helyes, ha nem országok lennének a tengely, az igazodási pont, hanem egy idea, egy elképzelt jövő, aminek eléréséért érdemes szövetkezni, dolgozni. Szerintem.
Dendrobates2 2020.11.29 20:27:48
@MEDVE1978: A jogállamiság nem a választási szisztémáról szól. Arról, hogy nem csak annak van joga, aki az éppen aktuális pártfőtitkár seggét nyalja, az ő vazallusa, hanem mindenkinek. Ahol a félanalfabéta gyerekkori havert az ország leggazdagabb emberévé lehet tenni irányított közbeszerzésekkel, ott nincs jogállam. Ahol a pártfőtitkár lányát és vejét úgy mentik ki az EU-s ellenőrzés alól, hogy az állam kifizeti az EU-nak a jogszerűtlenül felhasznált milliárdokat, így az már nem lesz illetékes a vizsgálódás hoz, az nem jogállam. Ennyi. Ez Közép-Afrika, nem Európa. Nem kell játszani a hülyét, hogy a jogállam valami elvont fogalom, amit mindenki máshogy értelmezhet, ezért nem is lehet a szankcionálni a hiányát.