Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moonrisevoice

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor csomagja egy hónapja lebeg a Magyar Posta és a Vámhivatal között: 2012. Október 2-án az USA-ból feladtak egy csomagot. Magyar Posta október 9-én átvette vámkezelésre. Elküldtem nekik a csomag számláját, hogy vámoltathassák. A mai napig nem érkezett meg a…..
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Robert Zemeckis produkciós cége készítette az Anyát a Marsra (Mars Needs Moms) animációs filmet, amelyet a hétvégén mutattak be. A 150 millió dollárba került 3D-s alkotás 6 millió dollárt kapart össze, ami bődületesen nagy bukta. Zemeckis már javában tervezgette a Sárga…..
Moonrisevoice 2011.03.15 16:16:46
Vasárnapi délutáni downtempo üzemmódban most inkább nem kezdenék bele egy idegtépő monológba a budapesti vs. stockholmi metró (Stockholms tunnelbana) kapcsán. Jól végiggondolva aztán gyorsan arra is rá kellett jönnöm, valójában alapja se, így aztán értelme sem lenne bármiféle összehasonlításnak,…..
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
Olvastam pár hónapja valahol, hogy a gazdasági válság egyik eldugott, nem is a legsúlyosabb, de az egyik legmegrendítőbb jele, hogy az embereknek nincs pénzük a kutyájukat etetni, oltatni. A menhelyek megteltek. Akinek van kutyája, vagy ismer kutyást közelről, az tudja, hogy…..
Moonrisevoice 2010.06.16 09:17:48
A 24 távozik, a Glee, a Dr. Csont, a House, a Fringe, az animációs blokk és az American Idol folytatódik, jön majd pár újonc, és megy tovább a többi reality is - a Fox számára csak az a kérdés, hogy mi legyen a Human Targettel és a Lie to Me című sorozattal. Mindkettő mellett és…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.19 09:32:00
Nem túl nagy meglepetés, de megírjuk: Madonna szerint az a Glee-epizód a legfaszább, amiben az ő nótáit éneklik. Ajaja, rosszat sejtek a Castle május 17-én esedékes fináléját illetően: Ausiello megszellőztette, hogy a két főszereplő között vibráló szexuális feszültség…..
A western a televíziózás klasszikus műfaja, ott van menten a Gunsmoke című sorozat, ami menten húsz évadot élt meg, említhetném még a Bonanzát is, vagy a modern szériák közül a Deadwoodot, szóval van hagyománya a magányos hős a geciemberek ellen típusú történeteknek (nem…..
Jön vissza Hank Moody, emberek, ezt a trailert nem szabad kihagyni. Duchovny egy állat. ..
Moonrisevoice 2008.09.05 15:04:05
Roma főzőműsor már indult a TV Paprikán, itt volt épp az ideje, hogy a zsidó konyha titkaiba is belessünk. A műsorvezető Raj Ráhel lesz, innen a műsor címe: Ráhel asztala, és persze nem csak a szokásos főzőcskézés lesz a műsorban, hanem körbejárjuk a "kóser"…..