Regisztráció Blogot indítok
Adatok
citrakomló

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
citrakomló 2021.01.07 09:57:52
@Dr. Icc Madár: A hozzászólásod végére reagálva, nekem is megfordult a fejemben, hogy ha Fru hullik ki a következő körben, Rencsi kizáratja magát valami csúnyasággal, vagy feladja, aztán megmagyarázza magának, hogy tuti nyertes lett volna, ha nem így alakul. Pedig az eddigi teljesítménye alapján minimum egy szép kiesést érdemelne, durván alacsony százalékkal. Bár, valószínűleg még akkor se magát gondolná hibásnak, hanem a világot...
Amúgy sziasztok! :D Karácsony előtt már "bemutatkoztam", csendes, békés kommentszekció-kukkoló vagyok, marad is így, csak ha valami nagyon kikívánkozik belőlem, leírom, kizárólag a játékkal kapcsolatban, tisztelettel.
Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa. Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri…..
Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb…..