Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmi semmi

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Arcomat előled pirulva takarom, jövő hét kedden is magamat másnak adom!” Három év kihagyás után újból koncertezik a kilencvenes évekbeli budapesti underground alapzenekara, a Csókolom. Továbbra is lesz cekker és nagykabát a koncerteken? Hogyan került Ujj Zsuzsi alkotása a…..
A trollkodás az online szleng szerint olyan viselkedés, amikor valaki egy online felületen (chat, fórum, blog) provokatívan, a tárgytól eltérő témában, másokat ingerelve, sokszor agresszív üzenetekkel próbálja megváltoztatni az éppen zajló kommunikációt. Segít-e az agresszió elvezetésében ha online…..
semmi semmi 2012.02.23 09:08:33
semmi semmi 2012.02.23 09:12:01
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
semmi semmi 2011.11.17 10:40:04
@biturbo s: nna úgy kébzeld el, h nekem meg a gyári etalonos fókusz nem indul hidegbe tisztán benzinnel csak 2ik 3ik pörgetésre, mer a két geci, hogy a Zorbán bevásárolta magát a MOLba, keresztbe tesz az etanolnak, mer az meg szoci vircsaft, tisztára összevan itt minden zavarodva, énis...
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Ez a bejegyzés plágium a javából: a b-oldal e heti bejegyzésének ötletét - TOP10 lélekre ható dal EVÖR - "loptam el", bár ez talán túlzás, hiszen jóváhagyással történt.Teljesen szubjektív válogatás, természetesen ezúttal is örömmel veszek minden…..
semmi semmi 2011.01.30 13:30:31
@foeniculum: sehányan:D
én is azthittem, vmi hasonló lesz, mint a pl. janus pannonius epigrammák, h vmiről lemaradtam, amúgy mi okom lenne un. klasszikus zenét hallgatni, de ha ritkán mégis, semmiképp se jutubon, úgyhogy lépek is...:)
semmi semmi 2011.01.30 13:36:04
@Kis ember: azt tapasztaltam egy másik tanárképzőn, h ezt akárki, meg tudja csinálni zongorázás nélkül is, veled vmi baj lehet:D
semmi semmi 2011.01.30 13:54:10
@Kis ember: a nősüléshez viszont nem árt ezt a darabot jól begyakorolni, télleg:)
www.youtube.com/watch?v=HypmW4Yd7SY
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
semmi semmi 2011.01.14 16:31:22
a posztíró görcsösen próbált normális (objektív) lenni, de hát egy nemnormális országban ebből még egy kapufára se futja...:D
sztem
- kulturharc: ezek iszomyat alulreprezentáltak magas- és tömegkultúrában, ráadásul 20 év alatt lófaszt se csináltak (a másik oldalon a turbómagyarok nyomulnak, akikhez szintén semmi közük), egyet tehetnek, odabasznak a ballibnek úgy acélelvtársiasan: ki is tekerhetnénk a nyakatokat, de ha jól viselkedtek, kaptok egy középső T-t (fiatalabbak kedvéért: támogatott-tűrt-tiltott), erről szólt a tilosügy is
- a piac újrafelosztása privatizációs technikával: lerohasztani, elfoglalni (szarérhugyér megvenni) aztán kasza, ezért idén mindent meghúznak keményen, jövőre várható a fesztiváltörvény, az már róluk fog szólni, és itt nem csak nagy pénzről, nagy hatalomról is szó van (pl. 87' óta egy a mindenkori kormánytól többé-kevésbé független szervezet csinál rendezvényt aug. 20án a várban, ez mekkora luxus:D, de hát van itt még a borfesztivál meg egyebek...)
- szóval azt hinni, h ezt Tarlós találta ki, butaság, bár nyilván ez a bunkóság jól esett az "én csak eccerű proligyerekvagyok" komplexusának

Gerendai: nem kis hátszéllel indultak, az első évek veszteségei Demszky meg Árpibácsi kereteiből lettek többek között pótolva, de hát végül is megcsinálták, a velük kb egyidős Kapolcs legalább annyi támogatást kapott, és...?, se Kapolcs, se Michelin csillag, csak az évi rendes zokogás...:D
mer persze pénz az van benne, jó sokan, jó sok pénzt kerestek a fesztiváliparban (sztem még a szigetesek közül se a gerendai a leggazdagab, csak ő mutatja), nekimenni annak, aki dolgozik, meggazdagszik, szép kádári hagyománya van a lángossütők óta, és ahogy itt is kiderül, nem kevés politikai hasznot hoz a konyhára még ma is...:D
szóvalhogy ez kicsit se helybérletről, Tarlós homofóbiájáról, miegyebekről szól, a zemberek több mint háromharmada akarja eztet...
semmi semmi 2011.01.14 16:54:59
@Platon:
"A működési költségek leszorítását pedig a korrupció lenyesésével kellene inkább megoldani. "
abban a pillanatban összeomlik a rendszer, nagyonsokmillákról van szó...:D
semmi semmi 2011.01.14 17:46:13
@xboxer: teccik...
azér G a csaló, mer a kocsmárosok nem adnak blokkot, mekkora gondolatmenet..
@Laciii: jaja, a helypénzből támogassuk az ügyetlen üzletembereket..:D
azonos feltételek mellett G csinált egy európai brandet meg egy M*os éttermet, más meg nem csak tehetségtelen, de szétlopott amit tudott, és amikor elapadt az állami pénz, bedőlt...
sokan konkrétan szarrá lopták magukat, a pénzt meg elkurvázták, vadászták, vettek egy csomó luxuskocsit (hunwald), stb...
vhogy nem bánnám, ha az ügyesek lennének többen...
Nem igaz, hogy a médiatörvény megalkotásába nem vonták bele a médiaszakmát, világosan különváltak viszont a politikai és a szakmai elgondolások. Ennek így is kell lennie, mégsincs rendben minden. Egy hosszú írás arról, hogyan dolgoztunk együtt, milyen erényei vannak a…..
semmi semmi 2011.01.13 11:34:32
  A tegnapi videoklipes hirdetésről szóló poszthoz jött még pár szokatlan lakáshirdetési forma tippje. Elsőre motorosfutár kommentje nem tűnt különösebben érdekesnek: "én meg a twitterrel próbálkozom: nexoo.hu/ingatlan" No gondoltam, valaki megint felfedezte…..
semmi semmi 2010.04.09 11:12:37
@Olgicsq: amikor vettem, jobb volt közvetítővel, mint p2p, de eladni...:D
ül az irodában a sok pályaelhagyó pedagógus:D, várják a vevőt...
ha összejön vmi, keresnek 5%t mer képesek voltak megmutatni a lakást:D
Filmvilág blog Psycho 2010.03.16 12:00:00
Psycho (1960) Rendezte: Alfred Hitchcock. Írta: Robert Bloch azonos című regénye alapján Joseph Stefano. Szereplők: Anthony Perkins (Norman Bates), Vera Miles (Lila Crane), John Gavin (Sam Loomis), Martin Balsam (Milton Arbogast), Janet Leigh (Marion Crane). Utazók, útra fel! – Mit…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
Számomra a legegzotikusabb piás. Én se ma kezdtem, de ezt a módszert képtelen vagyok megérteni. Szokás szerint saját környezetemből szemezgetek, de nem hinném, hogy csak én ismerek ilyen fazonokat. Mit is csinálnak? Alapvetően nem isznak, az év nagyobb részében…..
semmi semmi 2009.12.07 09:51:21
@ftxpmj: mindenkinek van valami defektje, csak a társadalmi megítélés más. nyilván anyukád semmivel sem kevésbé önsorsrontó mint apád, jól egymásra találtak :(
(a feleségemnek 8 éves kora óta van "gépszíjas" migrénje - :D - na az elég kemény, sztem, ha inna, jobban járna, de ő ezt választotta, többször próbáltunk megszabadulni tőle, 0 sikerrel, mondtam is neki, hagyjuk, ezt már legalább megszoktuk)
@dargai.d: azon gondolkodom, hogy ez vmi vesztési kényszer lehet
én ugyan a piát, meg az ilyen-olyan anyagokat több mint 30 éve kemény kontroll alatt tartom, de pár éve online pókert nyomok. azon a szinten, ahol játszom, kimondottan jó vagyok, nyeregetek is szépen, aztán vmi lila köd és puff, padló!
mindig úgy kezdem újra, hogy most megváltoztatom a gémet, de nem megy! (mondjuk annyival nehezebb, hogy itt könnyű ráfogni a szar lapra, meg arra az idiótára, aki 20% eséllyel megadja, és riverre bejön neki:D)
(még) nem vagyok függő, olcsóbb, mintha innék, csajoznék, stb., meg itthon a családban van némi védettség, de kurvára frusztráló, ráadásul úgy gondolom, ha ezt meg tudnám változtatni, az életem más területeire is kihatna, ahol nyilván ugyanezeket a hibákat elkövetem, csak sokkal kevésbé (egyáltalán nem) kézzelfoghatóan
Mai felbolydult világunkban egyértelmű értelmezésre vár törvényhozó és jogalkalmazó, cigány és gárdista, pesti és vidéki, határon inneni és túli...: Ki magyar? Többé-kevésbé működő politikai, geográfiai, lingvisztikai, kultúrális próbálkozások után a végső és…..
A szülők pályalkalmassági vizsgálatot szeretnének bevezettetni a gyermekekre veszélyes pedagógusok kiszűrésére, amit Pixie levelében legalábbis véleményesnek gondol. Kit érintene ez a vizsgálat és milyen következménye lenne? Amíg ezek a kérdések tisztázatlanok, addig csak a…..
semmi semmi 2009.11.19 12:21:36
@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu:
csak azt akartam mondani, egyedül sokszor könnyebb lenne a felelősség, de még az sincs, mindenki meg van arról győződve, hogy joga van belepofázni, mer ugye ő csak jót akar!
1. hsz: hülye vicc:)
semmi semmi 2009.11.19 12:51:04
@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu:
elolvastam: "A gyerek egy téboly,AZ IGAZ" kiemelés tőlem
(nincsenek szövegértési problémáim)

jellemző, hogy végig egyetlen szakmai érv/hivatkozás sem hangzott el
(mondjuk a Mérei-Binet alap, de a szülő/gyerek - pedagógus együttműködésével kapcsolatban lehetett volna pl. Lewinre hivatkozni)
ennyit a pedagógusokról meg a szülőkről, jóéjszakát
semmi semmi 2009.11.19 12:55:52
@slaci89:
mia baj a goth, emo - kal?
vmi probléma tudatalatt?
rablóból pandúr, hehehe
Kettős Mérce Kapolcs 2009.07.24 11:50:06
 A pokol szélén ülök, nehéz estém volt a zombitámadás és a vérfarkasok kitartó ostroma után, most kicsi manók basszák szét a fejem.Mint említettem a pokol szélén ülök, mert csak itt van wifi Kapolcson. A Csipszer-kertet megszállták a humanisták, csapataink harcban…..
Régi kedvencünk, dr. Lenkei Gábor újabb könyvvel lepte meg rajongóit. A címe: “Egészségre ártalmas”, az alcíme: “Cenzúrázott egészség Magyarországon”. A szerző így ír erről blogján: Megszületett!!! Nagyon boldog vagyok. Nem három és…..
Kettős Mérce Náci-e vagy? 2009.02.14 21:10:00
Hol voltatok Hősök terének védői? Merre jártatok? Miért nem tiltakoztatok? Hol vannak a „Kossuth téri húgyforradalmárok”? Hol vannak a „gójmotorosok”? Hát „Hunnia” vezérei? Hol vannak ezek az egyáltalán nem kirekesztő nem szélsőségesek, csak…..
semmi semmi 2009.02.15 11:48:42
@weisz manfréd huba:
mindig is kongómüller énekelte
ugyhogy ez
www.youtube.com/watch?v=FpPQsDWiT08
semmi semmi 2009.02.15 12:03:09
@sick_society:
cigánybűnözés az, amikor a cigány ellopja a Mari néni tyúkját, vagy a fát az erdőből

amiről te beszélsz (sz. ivánék) az szervezett bűnözés, úgyanúgy mint
Száva (cigány)
Tasnádi (zsidó)
Pintér (magyar)
magyar politikai elit (vegyes)
Szomorkás bejegyzés lesz, de legalább megérhettük, hogy kétszer is lelkesen fogyaszthattunk ebben a nagyon eredeti, családias és hangulatos italkimérőben. A Faragó borozót Faragó István üzemeltette, aki alföldi -kaskantyúi- születésű, és még ma is az ottani, saját gondozású…..
  Nehéz hetek állnak mögöttünk, de ha nehezen is, túléltük az ünnepeket. Pedig egyértelmű, hogy a karácsonyt a férfiemberek kicsinálására találták fel. Ilyenkor a nők piszmognak a süteményekkel meg a csomagolópapírral, és semmi komoly dolgot nem csinálnak, míg a…..
semmi semmi 2009.01.04 01:55:58
@scsaba1: "zsírszövetekkel vastagon át van szőve"
úgymondjuk: márványos (szerencsésebb országokban a marhahús is ilyen)
LENNE, ha nagyrészt nem tápon nevelnék azt a szerencsétlen disznót, aminek emiatt nem is márványos a húsa
(a makkoltatást viszont az ÁNTSZ nem engedi, szemben az "unijós" gyakorlattal)
ha az összes mangalicából Serrano készülne, akkor is csak KISRÉSZT tudna abból készülni, csak a spanyol átlagfogyasztás havi 5 kg
ennyit mára az Únióról, meg a mangalicáról:(
semmi semmi 2009.01.04 01:57:54
Kevés jobb hír van annál, mint amikor valakit érdemeiért kitüntetnek. Jelen esetben az a pécsi város és polgármestere, Tasnádi Péter kapta meg a Fesztiváltámogató Önkormányzatnak járó díjat a Márta István vezette Magyar Fesztivál Szövetségtől, amelyik az utóbbi másfél…..
Ferenc tízre kiment, mosolygott és szalagot vágott. Kész a híd, boldogság van, vigadjatok magyarok. Az internetező és rádióhallgató polgárok örültek is: na, ma délután kipróbáljuk a Csák Norisz hidat. Négy előtt pár perccel a pesti oldal bevezető szakaszához gurultam. Már…..