Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtipajti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezennel szeretné a Homár felkérni Madarász Pétert, hogy amennyiben nem szeretné, hogy teljes mobilszámát a kommentezők közé vessük, ne spammolja tovább a kommentezőinket kéretlenül. Köszi! Kaptam egy levelet a hétvégén... Hitelrendezésre akart rávenni... Mikor folyamartosan…..
Tegnap délután kettőkor felálltunk a syngo Imaging elől, és Miki bácsi hajójába pattanva legurultunk Tiszavalkra, ami nem túl meglepő módon a Tisza-tónál van. Azért oda, mert ott van kikötve a motorcsónakjuk, fedélzetén számos vízisíelésre alkalmas léc, deszka, madzag, amiket…..
Sajtipajti 2008.08.14 20:01:33
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
Sajtipajti 2008.08.12 13:17:37
Szerintem tuldramatizaljatok a helyzetet. Megjegyeznem hogy a kotelezo nemvagyokfasiszta/sezsido/sekommunista hanem emberszereto/haborushalottakatsirato/bekeparti részt most helytakarékossági okokbol megsporolnam nektek. Amit a ruszkik ott csinalnak, az mind gazdasagilag, mind vilagpolitikailag teljesen védheto. Ki nem használná ki a lehetőséget. Az ensz toketlen, az usanak van eleg gondja, az EU meg csak egy bohocmintas hullazsak. Azt mondom, védheto, nem azt hogy etikus. De ki nem szarja le? Ha lenne mogottem 1 putyin, egy lilás (vörös+kicsi kék) hadsereg, lenne a kezemben egy baszom nagy olaj-kártya, abbol is az ász, akkor én sem gondolkoznek. Inkabb azon kene koptatnunk az orosztol elkopott kicsi szánkat, hogy a kovetkezo 10-20 evben lehet hogy nem a németet/franciat/spanyolt kene eroltetni az angol mellé, hanem az oroszt vagy a kinait. Putyin 8 ev alatt eleg jol rendet tett a portáján, az sem kizart hogy volt kinatol mit tanulni, de jo uton halad. Leszarja az ENSZ-t, az usat es az EUt, mert se nem partnerek, se nem vetélytársak, csinálja a saját modszereivel a saját orszagat. Senki nem tud beleszolni. Ezek a tiszteletkorok, hogy ejnyebejnye, ezt azert nem kene... ne csinaljuk mar. En szemely szerint szarok rá mi van gruziaban, mert mind2 fél hazudik. Lehet ideologizalni, hogy szegeny gruzia, de csunyan falhoz allitottak, de feltételezem hogy ez a szakaasvili is egy nagy svindler. Most nagy szarba tenyerelt. Mellesleg mi az hogy legyen gruzia az EU tagja? Az EU nagyon jol tudja hogy már ott el lett baszva a bovites, hogy nem csak a magyarokat es a lengyeleket vették be, hanem a masik 8at is. Ezt ok sem hiszik el, ti se higyjétek el, hogy gruzia a kovetkezo 40 evben EU tag lehet, amikor még irorszag sem tudja megszavazni a szaros alkotmanyt. Bulgaria/romania ugyanez a pakli, csak ott valaki valamit nagyon elkurt.
En azt mondom, hogy kicsik vagyunk mi ahhoz hogy belepofazzunk a nagyok dolgába. Ez nem a mi jatszoterunk, ha nem zavarnak el a husos-babák, akkor talán csuszhatunk egyet a betoncsuszdan, mackonaciban. Maradjunk a tulélésnél, a sultgalamb még mindig nem repul errefelé.