Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberbeat

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
Placebo @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.09.15. Első látásra elég meredeknek tűntek a Placebo-koncert jóval 10 ezer fölötti belépőárai, sőt, másodikra is, ehhez képest viszonylag elfogadható tömeg gyűlt össze a zenekar koncertjére a Papp László Budapest…..
Érdekes anyag jelent meg a HWSW-n arról, hogy az iPhone-ok negyede két éven belül tönkremegy. Összevág ez azzal, amiről pár napja írtam: hogy az új mobil bemutatása óta a kétéves 3G-m állapota folyamatosan romlik, és ugyanezt tapasztalata Ádám, sőt, több olyan ismerősöm is,…..
Néhány fellépőt ízelítőként pár hete már bejelentettek az idei Balaton Soundra, most ezekhez csatlakozik tíz új név. Ezek szerint 2010 július 8 és 11 között jön Zamárdiba a nyolcvanas években befutott klasszikus popcsapat, a Pet Shop Boys, a sztár-DJ David Guetta, mint…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Te 2010.02.08 12:48:00
A Time magazin híres sorozatában minden évben megválasztja az év emberét, ami jó ötven évvel ezelőtt például a magyar forradalmár volt. Mostani postunk szempontjából azonban a 2006-os választás az érdekesebb, amikor is a webkettőnek, a tartalommegosztásnak, főleg a netes…..