Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kétkedő84

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tudunk a fegyveresről? - A rendőrök a fegyveres férfit Philipp F. 35 éves német állampolgárként azonosították. - Philipp F. a bajorországi Memmingenből származik, Kemptenben (Allgäu) nőtt fel és Münchenben tanult. A dpa információi szerint 2015 óta van bejegyezve Hamburgban. - A fegyveres…..
Kétkedő84 2023.03.23 09:00:13
@Egy_nick: Mint ha az én történetemet írtad volna le.Elkezdődött az udvarlás egy szentendrei ismert nagy nevű vén lányával.Aztán hirtelen a lány kiszállt belőle.Később elmondta,hogy apuci kékvérű és,hogy őt egy másik "nagy" vén fiának akarják adni nem egy hétköznapi úttörőhöz.Tovább kell vinni a dinasztiát.Nemrég egy fiú akart udvarolni egy cigány testvérnőnek.A lányt zsarolták,hogy utasítsa vissza a fiút.Nagy balhé volt.A vén apa nem akarta,hogy cigány kerűljön a családba.Hatalmasat csalódtam a tanúkban.Nagyobb képmutatók nincsenek a tanúknál ez biztos.Összejövetelen megy a színészkedés a hú de szeretjük egymást a háttérben meg a furkálódás,sumákság.Azótta úttörőből tétlen lettem.Sok mindenből kimaradtam,lemaradtam de már bánom,hogy erre bocsékoltam el 11évet.
Általában a tantételek kiigazításának a magyarázata, hogy a Szent Szellem arra indítja a vezetőtestületet. Ha így van(/lenne), akkor nincs más lehetőség, mint a kiigazítás. De van itt egy 40 éves magyarázat is, ami "úgymond" kiigazítja a kiigazítások magyarázatát. Őrtorony 1982. 08. 01. 9.bek. 17.…..
Kétkedő84 2022.08.16 22:30:23
Kétkedő84 2022.11.02 18:00:09
@Jézusazútésazigazságis: Szia.Nem tudok róla.Viszont most minden tanú abban van,hogy itt van a nagy nyomorúság és armageddon.Gondolom próbálnának vissza csalogatni.Arra alapoznak,hogy az északi király"oroszország"háborút indított a déli király ellen és ez a nagy nyomorúságba fog torkolni.
-Á, Szántó testvér, ammeddig még fogalmazhatok így, ugye! Foglalj helyt itt a vének előtt, úgy. Ne legyél megíjedve, még megbánhatod a bűneidet, hallgatunk! -Testvér! Testvérek! Én nem is tudom, miért... hogy mi van... én mindíg becsületesen beírtam az óráimat... az adományaim is...…..
Kétkedő84 2022.06.30 12:23:06
@leslie07: Azokhoz képest amiket láttam,ők tüntek hitelesnek.Mindenre volt válasz,megmutatták,láttam az életüket,jött a szeretet cunami.Lenyűgözött a szervezettség.
Bejött nálam a hétközi összejövetelen tanultak:Hass a tanúlmányozó szívére.Meg ott a dunakanyarban nagyon jó társaságba kerültem.Csak aztán idővel felszáll a lila köd.
  A mai napiszöveg a wénekről szól. Érdekes gondolatra lehetünk benne figyelmesek: "Ha valaki nem meri a jelenlétükben levezetni a tanulmányozást, a felvigyázó ajánlja fel, hogy levezeti. "   Mire gondolhat vajon a "költő"?  Valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, rengeteg testvér retteghet…..
Kétkedő84 2022.03.14 13:12:52
@Igazság Kereső: Testvérek miatt van a tábla.Így van szervezve.Sátor JW felirattal és így tudják a menekült testvérek,hogy hová kell menni.Onnan busszal vagy az önkéntes testvérek szállítják őket a királyságterembe.Testvéreknél vannak elszállásolva akinek nincs hová menni.
Kedves Dávid!   Már újra kezdik!   A kereskedők szerepe az emberek irányításában éppen olyan, mint a főpapoké. A Télapó köré összpontosul minden.   Karácsonyfák az ünnep jelképei. És alatta ott vannak a karácsonyi ajándékok: a torták, játékok, stb. A kereskedők a fő reklámozói a karácsony…..
Kétkedő84 2021.12.19 12:01:09
@Igazság Kereső: 1:Jó az értelmezés.Nem feltétlenül rossz minden amit a tanúk állítanak.
2:A Hetek folyóirat a Hit Gyülekezete kiadványa.A Német Sanci pedig állítólag tanúként kezdte a pályafutását.
Nekem a hátamon is felállt a szőr mikor olvastam.
-Kézzel készített rajzokkal ellátott levelekkel operálnak Jehova Tanúi a postaládákba helyezett üzeneteken. A levelekben a Covid járványt is megemlítik. Sok házigazda azonban nem akar ismeretlenektől kézzel írt és kis rajzokkal ellátott levelet kapni, AMELY FÖLÖTT ESETLEG ÓRÁKIG LIHEGTEK, épp a…..
Május 23., vasárnap „Mindig szeret az igaz barát” (Péld 17:17). Miközben egyre közelebb járunk az utolsó napok végéhez, valószínűleg súlyos nehézségekkel kell szembenéznünk (2Tim 3:1). Például egy nyugat-afrikai országban a választások után zavargások törtek ki. Voltak testvérek, akik…..
Nem wéd a pászka, nem wéd az aranyóra, sem a Macalan, nem véd az adományokból kapott szerény, pár rolexre azért épp elegendő juttatás... "144 ezer SMS-t kapó regisztrált csütörtöktől már Pfizer-oltást is tud online foglalni 2021. május 13. -…..
Kétkedő84 2021.05.21 19:57:48
@Igazság Kereső: Én három éve vagyok így az "új"gyülekezetemben.Mintha leprás lennék.Elvileg példamutató vagyok,úttörőzök és semmi emberi kapcsolatunk nincs a gyülekezetben.Elég kiábrándító.Szerintem nem sok jövőm van a gyülekezetben.
Kétkedő84 2021.05.21 22:42:47
@a századik juh: Kinevezések nem igazán érdekelnek.Egy hello,hogy vagytok,mi újság jobban esne.Elég gáz egy olyan közösség tagjának lenni ahol csak megtűrt személyként tekintenek rád.Ebben a gyülekezetben a fejemen is pöröghetnék akkor sem neveznének ki.Arra meg van a belső kör.
-Mert ezt a tanúságot is te eröltetted. Én nem akartam. Szerintem akkor romlott el minden, amikor behálózott ez a szekta. Amikor megbeszéltük, hogy összeházasodunk, csak azért, mert a tanúk szerint ez a feltétel, hogy együtt lehessünk, komolyan elgondolkoztam, hogy akarom-e ezt. Aztán, mivel…..
És ezt sem én állítom! A Watchtowerinc kiadwányai, wénei és előadásai állítják! Nézzünk is pár példát a nagy útkeresés közben! „Egy nap – meséli Milica – egy férfi jött el a Királyság-terembe, és érdeklődést mutatott. Kedves fogadtatásban részesült. Máskor még a testvérek otthonaiban is…..
Kétkedő84 2020.12.24 13:10:01
@HanSolo2020: Talán az is látszik a számokból és az arányokból,hogy mennyire el van öregedve a gyülekezet.Feltételezve,hogy idősek hunytak el.
Biztos sokan emlékeztek még a MEPS-re!   Ha nem, akkor itt egy kép: Talán sokan úgy tanultuk még, hogy ezzel fordítanak  a tanúk 120 nyelwre kiadwényokat, ugye?   Pedighát: "A MEPS programozásával foglalkozó osztály kifejlesztett egy számítógépes programot, bibliafordító rendszer…..
A századik juh blogja Mennnyiiiii? 2020.12.12 18:25:04
Emlékeztek-e még, amikor Lett testwér a warwicki költözéskor a kiürült számlákra, elfogyott pénzre hivatkozva könyörgött adományokért aJW. broadcastingban?   Nos, friss információk kerültek napvilágra az eddig nem ismert eladási árról!   Íme DUMBO,  avagy a manhattani  90…..
Kétkedő84 2020.12.13 10:17:41
@a századik juh: Semmi konkrétat nem mondtak.Annyi volt a bejelentésben,hogy nem tartalmaz mindegyik vakcina vérszármazékot.Érdeklődjünk az orvosoknál.Nem szeretnének senki orvosi ellátásával kapcsolatos döntésébe beleszólni.

Viszont várom azt a bejelentést,hogy szavazzuk meg a kir terem eladásának lehetőségét.Gyüli rábólint nincs per.
Bár szerintem itt szabolcsban nem nagyon fogják eladni.Itt nehezebb az összevonás.
Kétkedő84 2020.12.15 06:25:15
@a századik juh:" Wan ilyen katasztrófahátizsák a tanú-családoknak"
Egy vén testvér árulja budaörsön.Gusztustalan összegért
Tanuljatok, tanuljatok, tanuljatok! A prédikálás ráér! buzdítottak biztosan titeket is a 3-4-5-6 diplomával és felsőfokú végzettséggel rendelkező wének, akik általában 10-15 nyelven beszélnek folyékonyan. Sajnos azonban a hozzám hasonlóak megpróbálják lejáratni Jehova Szervezetét,…..
Kétkedő84 2020.12.15 06:20:51
@Igazság Kereső: Nálunk is van ilyen.Amokor olvas egy levelet vagy progit tart azzal vallatni lehetne.Szótagonként makogja végig.És ő a szolgálat felvigyázó.A fia meg az ügyeletes jófiú.Nagyo fel vannak hype-olva.
Kedves és kedvetlen olvasók!   Sokan rohanják meg mostanában a wéneket, hogy beadathatják-e a családjuknak a Szputynik-5-öt, az Orosz Covid-vakcinát. Amíg nincs wálasz a wénektől, nézzük, mi is jelenleg a Watchtower Inc. hivatalos tanítása védőoltás-ügyben, kiemelve a lényeget, és nem belemenve…..
Kétkedő84 2020.12.06 20:48:55
@leslie07: Ma az összejövetelen volt körlevél.Két fajta vakcína nem tartalmazza a 4fő elemet valamint frakciókat sem.Mindenki lelkiismerete szerint hozhat döntést.
"Nem szeretnénk senki döntésébe beleszolni"
  Az Orosz Föderáció Büntetőtörvénykönyvének 282.2 paragrafusa értelmében 3 év letöltendő fegyházra ítélték a 48 éves wént.   36 éves felesége,  és még 2 másik testvérnő 3 év FELFÜGGESZTETTET kapott, ők haza is mehettek. A  bíróság megállapította, hogy 2017 szeptemberében a szentpétervári…..
"A fizikai erőszakon kívül a következők is zaklatásnak számítanak: Szóbeli bántalmazás. „Sosem fogom elfelejteni, hogy milyen gúnyneveket ragasztottak rám, vagy miket mondtak. Azt éreztették velem, hogy semmire sem vagyok jó. Jobb lett volna, ha megpofoznak” (Celine,…..
Kétkedő84 2020.11.29 19:55:30
@HanSolo2020: Nálunk 1személy volt annyit tudok.:)
Kétkedő84 2020.11.29 20:57:18
@a századik juh: A vén családja ott volt.Keresztelkedőn kívül voltak 4en
Kétkedő84 2020.11.29 21:10:36
@a századik juh: Az apósa a koordinátor ő is a 4fő tagja volt.Gondolom ő volt a felügyelő.
"Őrizetbe vették a Jehova Tanúi felekezet több vezetőjét Oroszországban 2020. november 24. 17:02 Az orosz legfelsőbb bíróság 2017-ben már szélsőséges szervezetnek minősítette a felekezetet. Az intézkedés oka, hogy a felekezet 2019 júniusában titokban irányítóközpontot…..
Kétkedő84 2020.11.27 09:39:46
@HanSolo2020: Egyszer szivesen elolvasnám,hogy kinek hogyan ment végbe az ébredés.Teológiai jelleggel,elrendezés vagy emberek miatt?
Nekem egyre inkább a sok belemagyarázós elrendezéssel van bajom.Minden hatalmas kiváltság ha kérnek valamit már ez is elég unalmas.Minden agyonszabájozva másodpercre.Egy jó témát nem lehet kifejteni mert lejár az idő.Felesleges kötekedések.Pl:Egy testvérnő a kir terem elé beszélte meg a talit szolgálat előtt.Ment is a csontozóba(kisterem),hogy miért szervez szántóföldit.:)Nevetséges.Jajj nem tudom meddíg bírom.Egyedül lennék nem tétováznék.Feleségem naggyából vágja a dolgokat de tavaszra tervezi a keresztelkedést.(én a Szuszába 2010)Ebbe nehéz belerondítani.Alig vártam,hogy keresztelkedjen én meg kifarolok.36vagyok nem tom mennyit érdemes még a toronynak adni.
Kétkedő84 2020.11.27 11:44:39
@keresemazutam: Nagyon szeretem ezt a tapasztalatot.Már többször elolvastam.
"MIÉRT „YAHWEH”?   A „Yahweh” (néhol „Jahveh”) írásmód egyszerűen kísérlet arra, hogy Isten nevének kifejezésekor jobban megközelítsék az eredeti héber írásmódot. Az ókori héber írásban csupán mássalhangzókat használtak, magánhangzókat nem. A régi héber kéziratokban Isten neve így látható:…..
Kétkedő84 2020.11.25 18:32:38
@leslie07: Személyesen ő tette vagy parancsba adta,van külömbség?
Kétkedő84 2020.11.26 05:11:04
@leslie07: "te szemszögödből igazságtalannak tűnik, mert nem a te gyermekedet gyilkolták meg megszületése után. Ellenben a zsidók szemszögéből,akinek a gyermekeit meggyilkolták igazságtétel volt. Gyermeket gyermekért."

Ahogy írtad ezeket a gyilkosságokat tökéletlen egyiptomi emberek követték el.
Na de egy istennek utánozni kell a tökéletlen embert?Hogy na majd én megmutatom!
A vita lényege nem az hogy gyermekek haltak meg hanem az,hogy ki álltal.
Egy isten ne legyen már olyan kicsinyes mint egy ember.
Gyermeket gyermekért?Jéézusom!
Kétkedő84 2020.11.26 06:15:40
@leslie07: Egyáltalán nem isten ellen vagyok.Külömben nem áldoztam volna rá eddig 10évet.
De nekem az ószövetségi és az újszövetségi istenkép nem eggyeztethető össze.Ennyi az egész.
Szervusz Testvér   A századik juh vagyok.                                         A hajam és a szőrzetem miatt mindig is problémás voltam!   Megkeresztelt Jehova Tanúja vagyok, fontos, de nem kinevezett "pozícióban". A századik juh elnevezés ne tévesszen meg, nem vagyok tétlen, nagyon…..
Kétkedő84 2020.11.24 15:02:45
Nálunk is vannak érdekességek.
8vénből már csak 7van.A nyolcadik vissza mert kérdezni és nem akart bólogatni ezért lépnie kellett.(SZKI-t végzett.)Ebből adódóan a többiek bólogatnak a 3nagyvezírnek.
Nagyvezírek:-Titkár.-Koordinátor.-Szolg.felv.
Természetesen a koordinátor testvér veje a titkár.Míj meglepő.Hatalomnak a családban kell maradni.
Koordinátor egy idős szerintem tiszta szívvel szolgáló testvér.Bár határozott karakán pali egy mondattal becsicskítja a többi vént akár összejövetel közben is.
A veje a titkár az már külön történet.Olyan beképzelt és felfuvalkodott,hogy már lassan magával sem áll szóba.Teljesen megközelíthetetlen.Egy mondattal le ráz bármit is szeretnél.Rideg,magának való.Állítólag a gyerekek is azért mentek férjhez mert nem bírták a légkört.Azt meg mondani sem kell,hogy van lóvé gyári munkából meg takarításból.
Szolg.felv. 2éve került ide.Nagy koponya.De tőle fanatikusabb testvérrel még nem találkoztam.Pedig az előző gyülekezetemet szellemi reál madridnak hívják.
2év alatt még egy percet sem dolgoztak+25millás ház(az erre nagy pénz egy házért),5millás új autó.Élnek mint Marci hevesen.Szinte már közjogi méltóság.Mindenki a család kegyeit keresi.
A többi vén.
Van egy másik SZKI-t végzett,ő teljesen el van nyomva.Szinte hülyének nézik.
A többi meg a tipikus bólogató.
Azért lettek kinevezve mert a köf szóvá tette,hogy lassan 20éve nem volt kinevezés.Nyilván féltették a hatalmat.
Egy 10perces progit nem tudnak megtartani.Az egyik beszél össze vissza azt sem tudja hol tart.(de a felesége a legönteltebb)
A másik meg olvasni nem tud.A kir.terembe mikor felolvasott egy levelet nagyon kínosnak érezte mindenki.10perc makogás.Egy érdeklődőnek buzdító lehetett.
Viszont nagyon jól bólogathat.A 18éves fia a színpad szolga,mikrofonos,olvasó most a zoom technikus.Miközben a fiatal kisegítő szolga nem kap feladatot.
És még lehetne sorolni.
A vének cserélgetik az autót.Az egyik közmunkából a másik munka nélkül az asszonykával két autót tart fent és mindíg úton vannak a többi meg alapból tele van nyugdíjból,gyári munkából,takarításból,meg munkanélküliségből(ők a leggazdagabbak)
És akkor még ott vannak a 30as testvér nők család nélkül megkeseredve.Társason félrehúzódva sírnak.Antidepresszánsokon élve.Ezt máshol is tapasztaltam.20évesen gyógyszeren éltek.
40-50es testvérek egyedül sóvárogva egy nő után.
Fiatal diplomás testvérnők 4 órás takarításbol kolduskodnak.
Nagy pénzért feketén maszekoló vén aki megfedi a maszekoló testvért aki erre elkülönűl.
10-15éve szolgáló kisegítők akiket nem neveznek ki mert karakán palik és nem állnának be a sorba.Egyéni vállalkozóként számlázás,feleségek férre kupakolása,ismertség által bejutni a néhai szki-ra.Mű vigyor mű szeretet.Terembe nagy mosoly az utcán meg elfordúl.Az elit körüli pincsizés.Köztudottan feleség verő aki nagy mosollyal hordja a mikrofont.Állítólagos besúgók.
Pl minket március óta fel sem hívták akár a szántóföldi csop.vez hogy élünk-e még.
Elküldik,hogy mikor kell olvasni a könyvet meg mikor olvasom a "W"-t.Ennyi.

Így vagyunk mi az Ő legelőjének juhai.