Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Löwe

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serbia Insajd Meghalt a francia 2009.09.29 14:30:00
Ma délelőtt belehalt sérüléseibe Brice Taton, az a francia állampollgár, akit szerb focihuligánok vertek meg Belgrád központjában a szeptember 17-i Partizan Touluse mérkőzés előtt - adták hírül a szerb hírportálok. A szurkolók kitervelt támadást hajtottak végre a francia…..
Megérkezett a Budapest Film októberi megjelenési terve a Monk és a Sliders 3. évadával, a beharangozott és szerencsére csak egy hónapot csúszó Kojakkel, no meg meglepetésfilmként a Pszichozsaruval, amit még nyár elején is csak 2009. első felére ígértek, de hát ennél nagyobb…..
Urban Legends küldte hát a következőt, némileg a szerzőtárs keresős posztra hivatkozva. Bár ő maga, nem ér rá gyakrabban írni, egy poszttal megajándékozott minket. Fogadjátok szeretettel. Súlytalanná vált a szerb sport, fejétől bűzlik a hal szinte mindegyik sportágban. A…..
A szerb vízilabda válogatott esélyei a lehető legalacsonyabbra csökkentek a bronzmeccs előtt. Kulcsemberük Aleksandar Šapić ugyanis lábát törte Pekingben. A világklasszis játékost ma Belgrádba szállítják, ahol azonnal műteni fogják. A játékos az olimpiai faluban sérült…..
Elutasították a Szerb Olimpia Bizottság óvását, és nem adták tehát Milorad Čavićnak az aranyat, holott szerintük a célfotó bizonyítja, hogy előbb csapott a célba, mint Phelps. Kár. Nemcsak arany lehetett volna az első szerb érem, hanem egy Phelps verő arany.  Mellesleg ez…..
Serbia Insajd Partizan-Fenerbahce 2008.08.13 21:17:00
2-0-ra vezet a Partizan a Fenerbahce ellen Belgrádban. Ami az  MTK-nak nem jött össze, összejöhet a szerbeknek. A meccset a neten is nézheted: http://livetv.ru/en/eventinfo/12254/ Íme az első gól, a másikat addig lőtték, amíg töltöttem fel a videót, így azt később.  …..
Serbia Insajd A negyedik 2008.08.12 17:34:00
Nem csak egy szerb háborús bűnös maradt hátra. Nemcsak Mladic-ot kell előkeríteni, van még egy. Goran Hadzic, bár kisebb vad a többieknél, és nem is annyira értékes trófea, mégiscsak egy nemzetközileg is elismert háborús bűnös, aki Szerbia hírét messzire viszi a…..
PávaDzsihád Grúzia Update 2008.08.11 18:25:00
Keresgéltem, ha már így kifakadtam a faszom háborúra. Tényleg nem tudom mi az igazság. Álljon itt egy magyarázat az orosz oldal védelme érdekében......A grúz hadsereg támadott először az oszétiai orosz állampolgárokra, ezért oroszország válaszképpen megvédte saját…..