Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H1GaNy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt egy hatrészes sorozat második darabja, a folytatás pénteken jelenik meg. Az előző rész a Fideszről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy…..
H1GaNy 2010.04.02 00:28:19
Én elfogadom azt, hogy nincs "cigánybűnözés". De akkor mivel magyarázzuk azt, hogy cigánygyerekek akik 50k-s mobilokkal dzsalnak az utcán és csak szórakozásból kést szorítanak az ember hátához, vagy elrabolnak valakit fegyverrel és váltságdíjat kérnek a családjától? Jópofaságnak, vagy kiszolgáltatottságnak? Hát nem, ez egyszerű bűnözés. És itt felesleges tovább szaporítani ezzel kapcsolatban a szót, ugyanis szerintem a többségnek van idevágó saját sztorija.
A cigány gyerekek szegregációjáról az iskolában meg annyit, hogy megint pár okos ember megmondta mi a fasz van és úgy is lett. Az, hogy mik voltak ennek a következményei láthatjuk manapság. Azokban az iskolákban, ahol eddig szinte csak cigány gyerekek tanultak, és cigány tanáraik voltak sokkal jobb eredményeket értek el a tanulók, mint azok a társaik akiket belekényszerítettek egy nekik "ellenséges" közegbe.
Rasszizmus. Ez egy igen érdekes kérdés főleg a mai fiatalok körében. Sajnos csak saját tapasztalat alapján tudok beszélni, így elnézést ha általánosítok. Nem 1 magát "mega" liberálisnak nevező ismerősöm acsarkodva náciz le mindenkit, akinek ferdén álla szeme, majd ha felmerül az a kérdés, hogy cigányság, akkor egyből jön a replika, hogy köcsög cigányok... be kéne őket darálni stb.. stb... Én ezt tartom hatalmas képmutatásnak.

Maga a cikk szerintem jó, a többit is el fogom természetesen olvasni, bár ezzel kezdtem, hiszen ebben vagyok érdekel. Miért szavaznék a Jobbikra? - Nem fogok idén szavazni, ugyanis nem érzem magamat elég érettnek hozzá. Ennek ellenére magamat Jobbik pártolónak tartom.
Ezzel a poszttal szeretném befejezni a témát. Tegnapelőtt, még az első sokk állapotában számoltam be magáról a szkinhed-támadásról. Tegnap, a tehetetlen düh feszültségében leírtam, hogyan jártam köztársaságunk rendőrségével. Mindkét posztnak pszichoterápiás célja is…..
Igérem, Ninából egy ideig nem lesz több, de kaptam még több anyagot hozzá. Sanyi a PC.Games régi cikkét küldte el nekem, lomos meg a PC Guru összefoglalóját. Végül Márk egy kockafejű tudóst(?) küldött nekem. ..