Regisztráció Blogot indítok
Adatok
resigned

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A párttal, a néppel 2009.04.09 06:30:00
Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett. Kádár János sírfelirata Bajnai Gordon egészen sikeresen melegíti magának a miniszterelnöki széket; az összeszorított ajkú, elszánt csinálniakarás aurája láthatóvá vált. Terveit a piacok, a hitelezők biztatással…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
resigned 2009.03.25 12:03:48
@Alkibiadész: Nagyon igazad van. Okos volt, és biztosan tudta, mit vállal, amikor nem hagyta abba a jégkorongot. Szerintem jól döntött. De ezt a helyzetet mi, kevésbé tehetségesek úgysem tudjuk átérezni igazán.
Újra meg újra felvetődik a kommentekben, hogy szegény-e az, akinek telik internetre. Most nem akarok a hűségidő lejárta előtti lemondással járó költségekre hivatkozni, mert tudatos döntés, hogy ha sok mindenről le is kell mondanunk, az internetről csak a legvégső esetben…..