Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scania

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit olyannyira kimeríti a boldog ügyfél fogalmát, hogy története már-már tündérmesébe illő. Lehet, hogy étrendet kellene változtatnunk és áttérnünk a hummusra? Örömködés hétvégére.Ma egy nagyon jó dolog történt velem, és ahogy egy nüansznyi oda nem figyelés és…..
Scania 2011.04.30 13:17:55
@Xezs:
van rá magyar szó: dobozos fos
MM panaszára, miszerint átverte őt a MÁV pénztárosa, megérkezett a hivatalos válasz. De MM nem boldog, szerinte a levél egy merő hazugság és ezt jól meg is írta, majd megoldásként inkább elhagyta az országot.Tisztelt ....  Megkeresésének kivizsgálása lezárult, azzal…..
Drámai fordulat történt kaukázusikefírfronton, a Danone levette Activia-termékéről a "kefír" elnevezést, ami így Kaukázusi ~ maradt. A ~ titkára a hátoldalon derül fény, egészen pontosan "Activia Kaukázusi kefír jellegű, élőkultúrát tartalmazó, félzsíros,…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..