Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Canum

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ két pontján is nagyon komoly háborús konfliktus van kialakulóban: az egyik Kína partjainál, Tajvan szigete közelében, a másik pedig Ukrajnában a Donyeck-Luhanszk szakadár területek mentén. Mindkét helyzet súlyos nemzetközi válságot, sőt háborús veszélyt hordoz, mert a Föld három legerősebb…..
Canum 2021.04.13 23:48:34
@Control_: A magyarok meg húzzanak vissza Etelközbe?
Nyilván adná magát a dolog, hogy a Navalnij ügy kapcsán írjak arról, hogy Oroszország ismét válságba került. Mindazonáltal szerintem a Navalnij ügy csak egy tünet, és bár biztos vagyok benne, hogy lesznek következményei, ugyanakkor afelől sincsenek kétségeim, hogy az igazán fontos dolgok nem…..
Már egy hete él az új magyar dróntörvény és még mindig nem lehet azt betartva, szabályosan repülni Magyarországon. Sőt azt sem tudni, mikortól várható bármi előrelépés ezügyben...
Az exeteri egyetemi kutatói 126 publikáció adataira támaszkodva kimutatták, hogy a fényszennyezés legalább annyira ártalmas az élőlényekre, mint a globális felmelegedés. Tanulmányuk a Nature, ecology and evolution című tudományos folyóiratban jelent meg. Éjszaka a városokban nem látjuk a…..