Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cünör

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt.…..
Cünör 2021.02.27 22:01:03
@SelyemSonkaPini: Elvileg nem.... akkor ott azt mondták ha Pini feladta volna beküldtek volna egy újabb/tartalék játékost

Én örülök, hogy maradt :)

Ritkán írok, de az utóbbi hetekben Veletek fekszem és Veletek is ébredek, szóval én is gondban leszek holnaptól :)))
Cünör 2021.02.27 22:09:41
@zellerlevél: jogos, bár nem este 9-kor és nem is hajnali 4-kor amikor jöttem az éjjeli hozzászólásaitokat visszaolvasni :)
Cünör 2021.02.27 22:38:12
Ha péntek, akkor a stúdióban PP helyett most kivételesen Anikó, ha szombat akkor a hogyvolt csúcsszerkesztőségében (á la Vadhajtások) viszont fixen jómagam foglalok helyet. Közeleg a végjáték, ma párbaj, lehet szavazni: vajon Moh mehet haza magzatpózban sírni a zuhany alá, hogy megszabaduljon minden…..
Cünör 2021.02.20 21:10:59
@MozambikiZombi #teamPini:
Tévém nekem sincs, de kiváncsi vagyok a maira úgyhogy előkerestem a múltkor itt látott linket:
onlinestream.live/rtl2/videoplayer/6142-2
  Éljen a lebutított iskolahét, éljenek az idegen nyelvek! Legfőképp az angol, mert ezen a héten szem- és fültanúi lehetünk ahogy megtanulnak angolul a gyökerek küzdenek az angol nyelvvel. Olyan lelkesek, hogy korán reggel csipásan, s mosdatlanul már gyakorolnak. Robi a nappaliban magol és a…..
Cünör 2021.01.20 19:49:18
Köszi a posztot, ismét remek :)
(még úgy is, hogy Daninál az elején én úgy értettem azt válaszolta: Have a nice day )

más.... ezt láttátok?
24.hu/szorakozas/2021/01/20/vv-renato-fru-valo-vilag-10-vv10/
"Azon megdöbbennék, ha olyan nagy dolognak látszottak volna a viták vagy veszekedések, mert akkor nem a szekrény fog repülni, hanem otthon a tévém."
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Cünör 2021.01.15 07:17:16
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
Cünör 2021.01.06 18:53:14
@MsIreneAdler: "további furcsaság, hogy az újévi fogadalmában még az volt, hogy borotválkozik..."

Én akkor/ott úgy értelmeztem a testén kíván ezt-azt sűrűbben leborotválni... pl: hónalj?! :)
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Cünör 2021.01.02 20:15:35
Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb…..
Cünör 2020.11.20 21:09:20
@úgymond olvasó mmkk: ohh, én már csak azért is ha néhány ennyire kreatív retorzió ötletét beolvasnák neki :)
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..