Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dallasbird

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már 7 éve annak, hogy az oroszok bemutatták 2015-ben a szokásos nagy májusi díszszemléjükön az új csodafegyverüket a T-14 Armata harckocsit. Azóta számtalan lehetőségük lett volna ennek az új típusnak az éles bevetésére például Szíriában és Ukrajnában, ám alig-alig jutottak szerephez. Szíriában…..
Dallasbird 2022.04.19 11:38:35
@Bandibácsi egy nick tolvaj: Igen jogos a felvetésed,de a "hagyományos" robbanóanyag nem igazi érték ,a bomlás pótlása viszont extrém drága. Az hogy mennyire "fullad" be a robbanás meg nyilván mikor mennyire :)
Dallasbird 2022.04.19 11:47:20
@bz249: jeszus ,te tényleg elhitted hogy megbénították a hajót :? ne égesd már magad , amúgy még civil serverekhez is lehet venni EMP védelmet..... a repülőnek volt ,a 10000 x nagyobb értékű hajón meg nincs mi ? ne nézz annyi orosz kamu youtube csatornát...
Dallasbird 2022.04.17 13:54:15
@Bandibácsi egy nick tolvaj: a kb 6000 töltetből szerintem 2000-2500 se lehet a működő(vagy a tervezetnek megfelelően működő) de ők is tudják ,egy tucat is sok ,ahogy én tudom (szakirodalom) a "felfrissítés" gyakorlatilag kis túlzással drágább-komolyabb technológia mint a készítés ,hiszen itt nem elég rátapasztani 10 dkg -ot a természetes bomlás pótlására ,elég bonyolult volt a leírás őszinte leszek alig értettem belőle valamit ,igaz nem is vagyok atomfizikus :-) de sajnos ha befullad a 200 kt és csak 50 kt lesz a példa kedvéért ,az még mindig sok...
Az idén februárban Ukrajna ellen megindult orosz katonai támadás komoly változást hozott a Putyin képviselte agressziótól régóta tartó Észak-európai országokban. A balti államok még erősebb NATO támogatást kértek, miközben végleg leváltak az orosz energia-ellátásról, a finnek és svédek pedig…..
Dallasbird 2022.04.17 15:40:37
@bordon: nana a 2. világháború totális háború volt és a Németeknek köszönd hogy az lett ,nem unjátok még ezt az atomozást ?

civil célpont a lófaszt ,főleg nem egy totális háborúba ,amit nem au USA tett ilyenné ,és köszöni Japán de az USA a legfőbb szövetségese ,történt ami történt... és ők üzentek hadat ,nem fordítva ,talán egy partraszállás jobb lett volna ,ha meghal 100 vagy 200 ezer amerikai katona ,és 400-500 Japán ,a sok millió éhező betegsége meghaló civilel együtt ,ha úgy kell esetleg legyőzni őket mint a 3. birodalmat ?
Az orosz - ukrán háború közel 1 hónapja tart már és bizony több tanulságot levonhatott már a világ mindabból, ami ebben a bizonyos 1 hónapban zajlott Ukrajnában. A nyugati elemzők, katonai szakértők és NATO tisztek számára azonban a legérdekesebb fejlemény mégis csak az, hogy az orosz hadsereg…..
/Politológus-történész elemzés egy esetleges orosz - ukrán háborúról/ A 2013 november 21-én kezdődő "Ukrán forradalom" mely Kijev főterén a Majdanon fegyveres összecsapásokat is hozott, végletesen megrontotta Ukrajna és Oroszország viszonyát. A konfliktus hármas következménnyel járt: egyrészt…..
Dallasbird 2022.01.02 02:27:14
@megamovieboy: na igen ,illik hozzád a profilkép ,remélem megkaptad a 10 rubelt a remek elemzésért :)
Dallasbird 2022.01.02 02:46:29
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: és te elhiszed ezt a baromságot a kamu kreml videők miatt ? :Ö MARHA :-)
„Itt rend van és mindennek megvan a helye. Magyarországon kicsit káosz van” – mesélte Svájcról Andrea, aki masszőrként dolgozik az országban. Azt még nem döntötték el a férjével, nyugdíj után visszaköltöznek-e Magyarországra, mesélte Csillának...
Dallasbird 2021.08.10 07:34:40
@rostás: Megszólalt a z 50-es IQ bajnoka rostás ,tudod nem egy gyárba gürizik 7 napot hanem maszek,és valszeg feleannyira se fárad el,a maszek gázszerelö is kijön szombat vasárnap,de nem egésznap rohad valahol hanem csak kimegy,és jó pénzt kap,persze vannak gázszerelök akikhez házhogy mennek a milliárd(jaink)
na ennyi eszed van,mostmár ezt is tudod ,örülök hogy segíthettem :)
A repülés az ember egyik legrégibb álma, ám gyakorlati megvalósítása sokáig lehetetlennek tűnt. Az első, még irányíthatatlan léghajók csak a XVIII., az első siklórepülők pedig a XIX. század végén tűntek fel. A mai értelemben vett repülőgépek csak a XX. század elején jelentek meg, bár az első úttörők…..
Dallasbird 2021.01.27 16:37:02
@omron: Á. azt a Kuznyecov csinálja xD
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!   Kezd elfogyni a kacsazsírom idehaza, valamit tenni kéne az ügy érdekében. Végül a madarasban fedeztem fel bőrös kacsahájat. Szerencsémre volt mellette hízott kacsacomb is, ami szintén egy jó gondolat. Hamár nekiállok piszmogni a konfitálással, akkor…..
A szleng a mindennapjaink része, amely elkísér minket az ókortól napjainkig és valószínűleg majd azon is túl. Kisebb csoportoktól kezdve nagyobb szervezeteken át mindenhol megtalálható, például ilyenek a baráti társaságok, iskolák, hagyományőrző csoportok, rendőrség és a hadsereg. Cikkünk az…..
Dallasbird 2020.12.07 13:06:36
@Fue: Nézd át újra,van még ott böven ilyen, aminek az a NEVE .) A malac természetes élöhelye "hatalmas volt xD
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Dallasbird 2020.12.01 20:05:38
@Cérnahuszár: Na igen az ott ütös sor lett,de addig nevetgélsz amig ki nem lő a T.E.K.,hogy egy fiatalon is már klasszikusá vált személyt plágizáljak xD
Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora…..
Dallasbird 2020.11.29 18:27:47
@Dallasbird: Komment rögtön,bele se olvastam elötte : aszongya : ha lenne rá módod napi 2 poszt??? hát kérem szépen én azzonal ! a pontos kordinátáit mindazoknak akik hátráltani mernek ebben és légiutántöltésel mennek a spiritek :)
Dallasbird 2020.11.29 19:35:35
@úgymond olvasó mmkk: Naaaaaa.. hidd el azért AZZAL ! lehet... xD
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Dallasbird 2020.11.17 15:24:41
@Bougie: Te eddig melyik bolygó éltél? :) a "Dubajozás" szó nem mond semmitt ? nah érted már ?
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Dallasbird 2020.11.16 18:33:47
@Post Modern Prometheus: Szerintem egy 14 éves asztalostanuló az elsö héten a reszelőzsírt keresi xD