Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziiizzz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flash Játékok Synopsis 2008.08.10 16:08:02
Többen is ajánlották ezt a játékot, én magam sem értem miért, de valamiért mindig a kukában végezte.Most kike nevű játékostársunk küldött vagy 10 játékot egyszerre, de volt köztük pár olyan, ami nem tetszett, és pár olyan is ami már volt.Ez viszont még valóban nem volt,…..
ziiizzz 2008.08.10 23:06:58
na szoval leirom az elejétöl a végéig! :D
bemész az egyik szobába, mondjuk legyen az elsö amelyikbe egy robot van:felveszed a zöld kannát, mögötte azt a kis fehér vmit, jobb oldalt a csavarozos izét és azt a kerek vmit... a kereket berakod a futoszalagba amin áll a robot, utána az olajat beleöntöd a gépezetbe. a csavarkulcsal kinyitod a gépezet(nem a robot) ajtaját v mit és belerakod azt a szerkezetet ami megmaradt. bekapcsolod és vársz egy kicsit... a futoszalag alol kijön egy lencse.. tedd a lámpa elé majd mikor izzik rakd bele a robot szemébe. kinyilik az ajtó. a képre kattingass mikor mennek a madarak és kinyilik a fiok. lesz benne egy könyv, amibe majd lesz egy szám ami késöbb fog kelleni. a gyertyát is hozd el:D
a következö szoba legyen mondjuk a véres: jobb oldalt van egy papirdarabka azt vedd fel. a farra fel van irva egy romai szám. a szerint állitsd be az orát(nálam 9:15) kiesik egy penge. van egy csempe ami más mint a többi. a pengével nyisd ki és benne lesz egy csavarhuzo. szedd le vele a magno elejét és lesz benne egy kereszt. azt vedd ki. fogd meg a keresztet és az orátol balra lévö falfelületen huzd végig ugy ahogy a könyvben is van. kinyilik egy ajto. itt az a lényeg h vmelyik lézer az agy melletti körre mennyen ugy h az összes pont összevankötve. csak türelem kell hozzá:D ha ez sikerült el tudod venni az agyat.
a következö szoba mondjuk a metros. várd meg mig jön a metro. nyomd meg a nyito gombot és vedd ki a telefont.
menny be a templomos szobába és bal oldalt ahol még üres, rakd be a gyertyát. várd meg mig az összes meggyullad és a keresztet rakd be a helyére oda középre. a papirt dobd be abba a "tálba" v mibe és elkezd égni. kiad egy szivet, vedd fel.
menny ki ahol vannak az ajtok és menny a folyoso végére. nyisd ki a szekrényt és rakd be az agyat. a könyvbe van egy szám. azt hivd fel a telefonon és a metronál kinyilik egy ajto. menny le majd az itt lévö szekrénybe rakd bele a szivet. elvileg ennyi! remélem nem hagytam ki semmit! jo játékot! :)