Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patkany

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ronald Reagan néhány nap múlva szobrot kap Budapesten. A szobor az egykori elnököt séta közben ábrázolja, amint az Amerikai Nagykövetség épületétől tart a Parlament felé. Reagan tisztelőinek egy csoportja, Molnár Attila Károlytól Nyitrai Zsoltig, Rétvári…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
A legutóbbi tankolás alkalmával 7,44 -es fogyasztás számoltam 100 kilométerre.Ezt ugye egy 16 éves malacorrúval csináltam, most csak városban (!), negyedmillió kilométeres futás után, 1,8-as benzines motorral.Nem sikerül mindig így, de amikor összejön akkor örülök.Annak hogy…..
Geekblog Star Trek 2009 2009.05.07 08:02:00
Nézzünk szembe a tényekkel: a Star Trek már nem menő. Mindenki, aki ennek ellenére rajongója e világnak, igyekszik ezt titkolni mindenki elől - főleg a világ ezen pontján, ahol nagyon sokan azt sem tudják, mi ez - hogy ne váljon nevetség tárgyává. A Star Trek franchise -…..
proba23 2009.02.19 13:39:56
Mivel a média és a bulvár itt-ott szinonim fogalomként egymásra simul, ezért teszünk egy sétát a hülyeség napfényes oldalán.Voksán Virág volt barátjának ellopták a mobilját, amin hogyhogynem volt néhány fénykép Virágról, amint éppen orálisan kielégít. Persze a mobil…..
Ez pedig akkor nem más, mint egy inspirál-spirál, hiszen csak a süket nem hallja, hogy Jack White (gyk: The White Stripes) imádja a zeppelines riffeket. Ezek szerint megállapíthatjuk, hogy átlagosan 5-7 év késéssel a U2 is eljutott oda, ahova a White Stripes – és ezt Edge még…..
Végre itt a péntek, komolyan azt hittem, hogy már soha nem lesz vége ennek a hétnek... Ahogy azt megszokhattátok, szombat-vasárnap pihenek és nem lesz új bejegyzés, majd hétfőn jelentkezem. Kellemes hétvégét Mindenkinek! *UPDATE: Mivel nekem holnap nincs oktatás fősulin,…..
Patkany 2008.12.19 14:43:38
Modorosblog A modoros nők 2008.12.03 15:12:00
Jégcsákány! :-) A napokban Józsi több üzenetet kapott Tibitől, nagyjából ilyeneket: "Mikor várhatók szösszenetek Tőled, aranytollú cimborám?" // // Urambátyám manírnak egy öreg harcostól még Józsi komátok sem tud ellenállni, ezért két nyelvészeti terepmunka között…..
Vastagbőr Kis kerületi panama 2008.11.27 12:15:00
Hadd mutassam be nektek Gál Györgyöt:  "A 10. választókerület képviselője, az SZDSZ frakcióvezetője, a gazdasági bizottság elnöke, a szociális bizottság valamint a mentelmi bizottság tagja. 1994 óta tagja a Szabad Demokraták Szövetségének. Sikeres vállalkozóként,…..
Modorosblog A modoros megjelenés 2008.11.19 21:21:00
Mitől lehet valakinek pusztán a megjelenése modoros? Ha színvonalas bejegyzéseinken felbuzdulva ismeretségi körünkben, munkahelyünkön egyre inkább sikerült lokalizálni a modorkirályokat, rájövünk, hogy többségük ruházkodása, hajviselete is egy karakteres irányt követ.Ez a…..
dob A siketnéma dobos 2008.10.09 09:38:00
Az extrém sportok - a dobolást leszámítva - nem kifejezetten érdekelnek. Pontosabban, ez így, ebben a formában nem igaz. Bizonyosan tudom magamról, hogy a rémülettől még azelőtt szörnyethalnék, mielőtt egyáltalán kiderülhetne: a gumikötél bungee jumping esetén tényleg…..
Az év játékaként beharangozott Spore már a boltokban van, és a számítógépes verzió után nem sokkal a mobilos is megjelent. A játéknak persze csak a töredékét ültették át a kis kijelzőkre, a mobilokon például nem rohangálnak két lábon járó péniszek és más…..