Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberkajman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Megjegyzés: A videó még nem készült el, amint elkészül, bekerül ennek a szövegnek a helyére.)   JB: Tudod, mi az érdekes? Másfél-két évvel ezelőtt nagy divat volt, mindenki azt nyomta, hogy hallgassuk a Kongresszusokat. LRH 1960-as évek elejétől kezdte tartani a…..
  Csapláros, méregkeverő!  Legjobb borodból adj elő.  Cudar biz ez; de ám igyunk,  Hiszen magyar költők vagyunk.Jól éreztem magam az idei Internet Hungary-n. Jó volt, hasznos volt. Tetszett. Az előadások között is volt több érdekes,…..
Onlinemarketing blog Tagadás 2008.10.15 22:58:02
Imádom, amikor már a reklámszöveg eleje elmondja a véleményem. Kaptam ma egy spam-et, aminek ez a tárgya:FIGYELEM: Ne olvasd el, ha vállalkozásod sikeres!Megfogadtam. Rákattintottam a Junk gombra. Most azt se tudom, mit akart mondani. De én szófogadó gyerek vagyok, na! ..
cyberkajman 2008.10.16 03:46:20
Volna kéremszépen itt egy típushiba, amit ha meglátok, sikítanom kell. Ez pedig a szakmánkban oly gyakran leírt hirdetés szó i bötűje. Az a bötű, amit oly sokan szeretnek hosszú í-vel írni. hiszen ha a hír szóban az í hosszú, akkor a képzettben is úgy kell szerintük.De nem.…..
Van egy ronda módja a PPC hirdetések kihasználásának, ez pedig a kikényszerített kattintás. Arról van ilyenkor szó, hogy csak akkor használhatsz egy szolgáltatást, akkor nézhetsz meg egy lapot, ha rákattintassz a hirdetésre.Gondolom nem kell különösebben magyaráznom, miért baj…..
Szeptember 1-el új világ köszöntött ránk idehaza, köszönhetően a megváltozott törvényi szabályozásnak. Aki kicsit is komolyabban foglalkozik online marketinggel, biztosan szembesül a következményekkel.Nézzük, mi változik!A legkevésbé problémás dolog a spam-ek…..
Kedves Balogh Ildikó!Nem szép dolog kéretlen reklámlevelet küldeni. Egyrészt ütközik az internetes etikettel, másrészt törvénytelen is. Ha mégis úgy dönt, hogy ettől függetlenül szétspameli a fél világot, akkor legalább nézze át azt a lopott vagy szerzett adatbázist, és…..
Előzmények: Jason Beghe interjú, 1. rész    ÁtiratOdamentem és azt mondtam: meg akarom venni ezt a Clear dolgot. Meg fogom csinálni, az eddigiek meggyőztek. Így van, engem soha nem kellett reg-elni. Inkább én reg-eltem a regeket - húztak is a picsába, amikor megláttak, mert…..