Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoldNapFeny

33 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Janggá akarják tenni a Jin Homokot, mert az betapintható (nem, az inu nem, az lopta a betapinthatóságot a homoktól, olyan nagy a homok, nem, a többi faj nem volt annyira betapintható, mint a homok, hát ez van, az anyag 100 gramm alatt Homok bolygó, azaz Gaiai származású) tehát Janggá akarják tenni…..
A Harmadik könyvem érkezőben, idén tervezem megfejteni a dokumentum jelszavát, szokáshoz híven megint elfelejtettem. De kész van, és nyáron már a kiadóban. A könyv címe: Alkonyat Délcege, A/5 ben 225 oldal regény 70 oldal hosszú novella, 100 oldal második hosszú novella. Azért írom a két hosszú…..
Búék & Marry Christmas & Happy New Years & minden jó...  Telihold Team Csapat a Szeretetért - Az első kizárólagos zárt körűen létrejött csoportosulás ami a szeretetet kizárólagos céljának tűzte ki zászlajául.....
Nem is tudom, így elsőre hova is legyek boldogságomban. Mert csak 8 sort szánok ennek a bejegyzésnek, annak ellenére, hogy blogbejegyzés. Ez a Telihold Napfény Holdfény Csapat a Csapat a szeretetért blogja. A Kékplatánfa pedig az értelem felsőfoka. Meg is található a linkek között jobbra alul az…..
Tizenöt nap is sok tud lenni, ez kétségtelen. Valamikor azt mondja az ember, csak 30-50-75 nap a hosszú, de valamikor a 15 nap is idő. Legyen az éhezés, vagy kezelés, vagy őrzöttség, vagy szolgálat, vagy munka, vagy egy dokumentum, amivel napi rendszerességgel 15 napig dolgozunk, egy teve…..
Sziasztok! 75 nap mérlegen! Tényleg, mennyi mindent is jelenthet egy ember életében 75 nap? Ha csak a várakozást nézzük, ha csak ennek az idő hossznak az elmúlását, például börtönben, kórházban, pszichiáternél, otthonban, mondjuk iskolakollégiumban a 270 nap megszakított szünetekkel, az elhiszem,…..
https://hu.united-pc.eu/koenyvek/szepirodalom/sci-fi-fantazia/a-tel-kaprazatos-nyelve-hetesszamokkal.html EXKLUZÍV - RENDKÍVÜLI - RENDHAGYÓ Már csak fél év maradt a könyvemből, és még csak 100-an vették meg. Vásárlás kb. 6500 ft környékén előrendeléssel, postázással, postaköltséggel (kb. 2500…..
Üdv És Sziasztok! Sokáig nem jutottam szabad időhöz, és tudom, messengerről, emailezésről, sms-ezésről, naplóvezetésről, novellaírásról, és megosztásról nem feledkeztem meg, de a blogról valahogyan sikeredett. Még a Gportáljaimra is jutott egy csekély idő, bár igaz, 2021-ben, és az is igaz, azt…..
További kellemeseket, új képpel, köszöntővel, ezennel hoztam is a téli vándor batyumban barna színű fehér szőrös bársony csizmámban, bíborróka prémszőrű krampusz ruhámban, rajta sok hópihével, és tündérszárnnyal, egy kis MCAHNY nevű képet, aminek el is mondom rögvest mindjárt a jelentését: hát így…..
Egy éves lett az oldal. 2020. november 11.-én határoztam el, hogy egyesítem a közösségeim, és nyitok egy közösségi hálózatot. Azóta úgy tűnt, ez többé kevésbé sikerrel is járt. Lett csaknem 120 kedvelése a facebook oldalon, és még az instagramon is jelen lehettünk, ahol érdeklődtek az oldal…..
  Shigatsu újratöltve: Kaori és Arima randijaMűfaj: Anime Április 25. Kora délelőtt. Japán, Tokyo, MinatoKellemes levegő szállingózott a levegőben. Még a cseresznyefa virágzás utolsó szirmai is szálltak a levegőben, s egész Tokyoban illatfelhő volt. Ez tökéletes alkalom volt a szerelmi találkára.…..
SAO újratöltve: Kirito, Asuna és Sinon kirándulásaMűfaj: Anime   2025. március 15. Japán, Tokyo, AkihabaraJöttek, mentek az autók, s bár a reggeli csúcsforgalom egy ilyen világvárosban már elmúlt, amely maga volt a katasztrófa, még így is forgalmas napnak tudható be ez a kora tavaszi nap. Már még…..
  Azúrkék város tündér mondavilága mindig is nagy színességgel és tárházzal tárulkozott mind a csoda mind a képesség keresők elé. Újabban azonban egy szomorú tény is közölve lészen, nem mindig születik megállapodás, és egyetértés, és még gyakran a tündérek fővárosaiban is megesik, egy egy szokatlan…..
Alma és Ecet Igaz TörténeteCsodálatos pillanatok a Reneszánsz történetek EgozikumábaÍrva: 2017.03. A Történet Háromdimenziós Képzeletvilág, másképp történt, csak különös hasonlóság a történetekkel.Állt valamikor egy kis házikó az erdő közepén, amely raktárként szolgált a közeli települések…..
InuYasha - Sesshoumaru kontra Kagome Az én az InuYasha csapatában és a Sesshoumaru holdfényes éjszakája ráadása InuYasha rezervátum   Miután összegyűjtötték a Shikon No Tamát, a négy lélek ékkővét, és legyőzték Narakut, a főellenséget, InuYasha csapata elhatározta, hogy mindenki örömében elmegy…..
Egyik régi oldalam publikálása a Telihold Team támogatásával: http://facebook.com/muveszeteshobbi A Szivárvány Stúdió Team project csatattagjaként értem jeles teljesítményeket, a néhai Magyarországon.. Bizonyára Minden nép egyéni anime/manga adaptációs vállalkozójának vannak hobbijai, témái,…..
Én az InuYasha csapatában InuYasha rezervátum Sesshoumaru holdfényes éjszakája folytatása 1. rész   Csillagok vibráltak az égen, mikor készültem lefeküdni, magam sem tudtam, hogy miért gondolok bármire is, már ha bármire is gondoltam, de legutoljára az InuYasha manga maradt a fejemben.…..
Dátum, nem is tudjuk, mióta mérjük pontosan az időt... bizonyos bizonyítékok már a középkorra utalnak, hogy azóta vannak a világunkban analóg órák, de az 1600-as-1700-as Viktoriánus korszakában Angliában a mechanikus felhúzható óra már elterjedt volt: Viszont tagadhatatlan tény, hogy az első,…..
Boldog, sikerekben, szeretetben, ünnepekben, gazdagságban, meghittségben, örömökben, vidámságban, kedélyekben, viszontagságok elkerülésében, erőben, egészségben, természetövezetű szeretetben, sok madárcsicsergésben, fák zsongásában, szél cirógatásában, finom gyümölcsnektárban, ropogós zöldségekben,…..
Fenevad:*---Pompában tartozkodó lény*---Szeretetről beszélő lény*Másik felé közelítő lény*Az anyagot másik felé közeledve, vagy másik előtt matató lény*Másikat 30 másodpercen belül elemző lény*---Másik érzelmére, értelmére hatni próbáló lény*---Magát Jónak nevező lény*A fenevad mindent kihangsúlyozz…..
A Gomba és a Remény igaz történeteÍrva: 2020.03.Meg nem történhető, de valószínű történet, az Egzotikum Képzeletvilága Volt egyszer, valamikor réges-régen egy tágas erdő, ami hatalmas fenyőerdő lehetett, néhány tölgyfával, bükkfával, és gesztenyefával díszített, sűrű, cserje által, bokrosítottan,…..
A történet címe: A három el-ipszilon falevél avarba eséseKészült: 2020.10.Témája: Mesetörténet Két falevél tengett búsan, mélabúsan, komoran egy fáról, egyik sárgulva, másik lilulva, lóbálták magukat a platánfáról, lengette őket a tavaszi szél, gyökerüket szaggatta a szárról - ez azért is volt…..
Ünnep, ünnep, szép ünnep.. Milyen szép vagy te nekem! Tényleg, miről is szól egy ünnep? Volt már karácsonyi találka... Egy karácsonyfa története! Társulás ehhez a csoporthoz! Ragyogó csillagok, és tündöklő felhő... még egy Kecses Petróleumlámpa is! Ez a Telhold blogom! És az Újholdé! Tehát…..
Az Indiai Buddhizmus úgy tanítja, az embernek kilenc élete van, hogy elérje a teljes megvilágosodást, vagy tökéletes nirvánát. Nos, ha számításba vesszük az égitesteket, összesen 11 Földi emberre gyakorolt hatású égitest lehet a Naprendszerünkben, ha nem számítjuk a Vegát, a Haumeát, a Makemakét, és…..
Olyan sok mindent el lehetne mondani erről a blogról... hogy miért is nyitotta meg a lapját, és mi is a célja... nem csak egy közösségnek készül, és nem is a legjobb közösségemnek, de tagadhatatlan, első sikeres közösségemnek, mert minden valamire való író létrehozz magának támogatókat... Eddig hét…..