Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruttócsekk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Publicus felmérése szerint a lezárások ellenzői vannak relatív többségben. Mégis: egyetlen politikai párt sem vállaja fel a képviseletüket, az ellenzéki pártok rendszerint rálicitálnak a kormány korlátozó intézkedéseire. A tegnapi nap folyamán a kormányfő most őket előzte be a a lezárásokat és…..
Bruttócsekk 2020.11.11 20:24:39
@nj: Nagyon jó kérdések, én is kíváncsian várom az úriember/hölgy válaszát, mert nem igazán tudom hova tenni ezeket a cikkeket.

A magam részéről annyival még kiegészíteném a kérdéssort, hogy a szerzőt vajon milyen iskolai végzettség és milyen szakmai tapasztalat predesztinálja járványügyi kérdésekkel kapcsolatban, ilyen határozott kijelentések megtételére? Mert ugyebár, amikor valaki egy ilyen fontos kérdésben megszólal, - pláne, ha mindezt a hivatalos állásponttal szemben teszi, egy pandémiás válsághelyzetben - akkor azért illene odabigyeszteni a cikk végére, hogy Dr. X Y vagyok, professzor/kutató/főorvos, itt meg ott.

Nagyon nem mindegy, hogy valaki ténylegesen ért is ahhoz, amiről ír, vagy csak úgy csinál, mintha értene, közben meg árufeltöltő a Tescoban.