Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morus

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy látszik, mások fantáziáját is megmozgatták a legújabb MSZP-kampány általunk is újraértelmezett képsorai. Menthetetlenül beindult tehát az újabb pannonpumásdübörgősadócsökkentéseslendületes kormányzati bohóckodás folklórizálodása. A videó kísérőzenéjét…..
morus 2008.10.01 20:07:10
A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban......de a mellékutak állapota még rosszabb.A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.A jásziványi…..
Pécsről kaptuk a képet, melyen a Pécsi Szívcentrum, az ország egyik legnevesebb kardiológiai központja látható. Ide is begyűrűzött az egészségügyi reform: növekvő várólisták, pénzügyi gondok, volumenkorlátozás és lemondott igazgató. Bővebb információ itt és itt...
Réka küldte a képeket a Svábhegyről.A fotók a Kertész Szakmunkásképző Intézet és Mozgásjavító Diákotthon kertjéről készültek. A Sváb-hegy oldalában fekvő másfél holdas ingatlan a főváros egyik legszebb parkja. Az arborétumot a kertésznek tanuló mozgássérült gyerekek…..
Tibortól kaptuk. Bezárták a József Attila lakótelepen működő Lengyel Gyula Kereskedelmi Szakközépiskolát. Kevesen tudják, de ez volt az ország legrégebbi kereskedelmi iskolája. A tanárok és a diákok mindent megtettek a suli megmentéséért. Volt gyertyás demonstráció,…..
Gyurcsány a hibás Korrupedia 2008.08.26 11:00:00
N. Lászlótól kaptuk a levelet.Ez egy szép gyűjtemény, amely Gyurcsány Ferenc és kormánya közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre. Aki többre is kíváncsi ide vagy a képre kattintva böngészhet...
Gyurcsány a hibás Munka nélkül 2008.08.27 10:00:00
A képet Pásztóról kaptuk. Sorra szűnnek meg a munkahelyek. A pásztói tejüzem is bezárta kapuit, s kikerült rá az eladó tábla. 2003 januárjában a magyarországi munkanélküliségi ráta 6,1%-os volt, 2008 első negyedévében ez a szám meghaladta a 8%-ot. (Bővebben itt és…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
Gyurcsány a hibás Felvillanyozva 2008.08.20 09:00:00
Orsi írta:Miközben a magyar lakosságnak európai viszonylatban is igen magas árat kell fizetni az elektromos áramért, addig Gyurcsány cége olcsón kapja az áramot. De érdekes? A témáról bővebben itt lehet olvasni...
Endre küldte:Az V. kerületi Szalay utca több szempontból is érdekes helyszín. Itt található a 100%-ban Gyurcsány birtokolta Altus Rt. központja és itt van (volt) az érdekes körülmények között – Gyurcsány által – privatizált Képviselői Klub is. (Ha jól tudom a…..
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
Gyurcsány a hibás Félstadion 2008.08.17 15:00:00
Zoltán küldte a képet Zalaegerszegről, az alábbi megjegyzéssel:„Gyurcsány a hibás” – mert sportminiszterként megígérte, mégsem fejezte be a Zalaegerszegi ZTE stadiont...
A fotómontázst L. Bence küldte, hogy emlékeztessen bennünket a 2006. október 23-i rendőri túlkapásokra. ..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Gyurcsány a hibás Kórházsirató 2008.08.08 11:00:00
B. Zsófi levele:Sziasztok!Küldök Nektek két képet a Schöpf-Merei Ágost Kórházról. Az ország egyik legjobb szülészete és anyavédelmi központja volt. Bezárták. Érthetetlen, hogy miért?Üdv: B. ZsófiP.S.: A Schöpf azért is közel áll a szívemhez, mert mind a két lányom itt…..
Boti írt nekünk:Üdvözlet a Balatonról!Néhány kép a Balatonszauruszról, Magyarország egyik legértelmetlenebb beruházásáról. 70 milliárd forintból völgyhíd Kőröshegyen két dombocska közé. Muhaha. Nevetnék, ha nem lenne végtelenül szomorú.Üdv: Boti..