Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d.kg (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy, az iráni elnököt ábrázoló fénykép, melyen Ahmedinezsád a 2008 márciusi választások alatt magasba tartja személyi igazolványát, egyértelműen bizonyítja, hogy családja zsidó származású – írja a The Daily Telegraph, brit lap.    A dokumentum szerint…..
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
autózz! Megszívta a két idióta 2008.12.21 13:14:00
Tegnap bátor voltam és autóba merészeltem ülni. Csak a főváros külső kerületeiben volt dolgom, elindultam a Méta utca felé, ami két hipermarket felé megy. Az egy dolog, hogy nagyjából 3 km hosszan araszolt, vagy inkább állt a sor. Mindenkit áthatott a karácsony szelleme,…..
autózz! Halálközeli élmény 2008.12.19 08:07:00
Az alábbi történetet KuKori meséli el nekünk, mely több tanulsággal is szolgál. Nem lehetünk elég óvatosak akkor sem, mikor úgy érezzünk semmiféle veszély nem leselkedik ránk. Egy kis történetet osztanék meg veletek real-time módban, arról, milyen egy baleset belülről…..
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..